troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
ΠΟΤΕ μονο νουμερο αδερφε...παντα ζυγο 8,10,12...7 καλαμακια κοτοπουλο πιτουλες σαλατα ζιρο,λαιτ για βραδυ
ΠΟΤΕ μονο νουμερο αδερφε...παντα ζυγο 8,10,12...7 καλαμακια κοτοπουλο πιτουλες σαλατα ζιρο,λαιτ για βραδυ
Βοδενών βρε μαν, Βοδενών, μπέρδεψες και τον άλλο και λέει για χοιρινά και κοτόπουλα!!10 βοδινα
10 ρε μαν το κιλο ξύπνα λιγο.Σιγά μην είναι και χοιρινά
Επίσης τα κέρασα μετρώνται με το κιλό , τι πά να πει 10?
Μέτρημα πέφτει σε παγωτά , σοκολατάκια κλπ
Ναι το ίδιο ειναι μανΒοδενών βρε μαν, Βοδενών, μπέρδεψες και τον άλλο και λέει για χοιρινά και κοτόπουλα!!![]()

Θύρα 7 αδελφε εξαιρεσηΠΟΤΕ μονο νουμερο αδερφε...παντα ζυγο 8,10,12...
Καρπούζι πεπονι κερασια νεκταρινιαΤι φρουτάκι;
αμστελ... Ζιρο τωρα......... Μη μου πεις Πινεις Amstel Free , Μπυρες Ανεφ αλκοολ.........τσιπούρα
καλαμάρια
φαγκρί
πατάτες τηγανητές
σαλάτα μαρούλι λάχανο καρότο
ψωμί ψημένο
αμστελ
ζιρο τώρα
Αυτα Μονο σε Σπανιες περιπτωσεις !!!???????????Δεν πίνω μπίρα εγώ γιαυτό!!!Ασε ! Εσυ δεν Ξερεις !!!!!!!!!![]()
Βουλιαγμένης υποθέτωΓραβιεροπιτα,πεινερλι,από το καλύτερον στη γραβιέρα,χυμο,καφέ.
Nαι αρχές κεντροΒουλιαγμένης υποθέτω
αμστελ... Ζιρο τωρα......... Μη μου πεις Πινεις Amstel Free , Μπυρες Ανεφ αλκοολ.........Αυτα Μονο σε Σπανιες περιπτωσεις !!!???????????
ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ Summer Food !!!!!!!!!!!!Μπριαμ ,φέτα,ψωμάκι.
ετοιμάζεται αρνάκι στο φούρνο με πατάτες σαλάτα χωριάτικη φέτα πίτες ψημένες
Για εμενα Fischer 'η Kaizer Και γενικα ΜΟΝΟ τυπου Pilsner !!!
Που??ετοιμάζεται αρνάκι στο φούρνο με πατάτες σαλάτα χωριάτικη φέτα πίτες ψημένες
0% αλκοόλ.... ΧαχαχαχαΟριστε ????... Μαλιστα !!! Σεβομαι την Επιλογη σου !!!! χιχιχιχιχιχι !!! Και Αφετερου Μπυρα !! με (υ) γραφεται + Για να γινω κι εγω λιγο @gpikasso που Ολο μας Διορθωνει !!!!!![]()
Κινέττα μανΠου??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
0% αλκοόλ.... Χαχαχαχα