Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 838K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
αφου ζεις στο πατρικο σου και πληρωνουν οι γονεις σου:coffee:
υγ θα ερθει η ωρα σου ΛΙΑΝ συντομως:coffee:
ναι αλλά είναι μεγάλο σπίτι με αιρ κοντισιον και το χαρτζιλίκι είναι 3.500 Χ 14 + αμάξι + ιδ. ασφάλεια + καινούρια συσκευή κινητό/λάπτοπ κάθε χρόνο

η ώρα μου θα είναι όταν μπώ στην ΒΟΥΛΗ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
117.043
Πόντοι
16.631
ναι αλλά είναι μεγάλο σπίτι με αιρ κοντισιον και το χαρτζιλίκι είναι 3.500 Χ 14 + αμάξι + ιδ. ασφάλεια + καινούρια συσκευή κινητό/λάπτοπ κάθε χρόνο

ΜΑΛΛΟΝ θα εγκαινιασεις ΝΕΑ πτερυγα φυλακων ΠΙΟ γρηγορα απο τον Χαρτοπολεμο:coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.301
Πόντοι
16.235

Χωρίς τηλεμαραθώνιο με φραπέ και πίτσα και υπομονή για τριάντα χρόνια αγώνα δεν σε βλέπω να μπαίνεις στην Βουλή.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
ΜΑΛΛΟΝ θα εγκαινιασεις ΝΕΑ πτερυγα φυλακων ΠΙΟ γρηγορα απο τον Χαρτοπολεμο:coffee:
πιο πιθανόν είναι την εγκαινιάσει Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ :coffee:

εγώ θα εγκαινιάσω τα καινούρια ηλ. φορτηγάκια που διαπραγματευόμαστε προς ώρας :sunglasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
117.043
Πόντοι
16.631
πιο πιθανόν είναι την εγκαινιάσει Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ :coffee:

εγώ θα εγκαινιάσω τα καινούρια ηλ. φορτηγάκια που διαπραγματευόμαστε προς ώρας :sunglasses:
Βοριδαρος καθαριο τρεχουμενο νερο ρε λασπολογε και θα αποδειχθει:coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.301
Πόντοι
16.235
ηξεις αφιξεις λεει αλλα ΕΓΩ τα μυριζομαι αυτα:coffee:
Κοίτα...κάτι εκατομμυριούχοι κομπιουτεραδες ξεκίνησαν κάνοντας μαλακίες στο γκαράζ...ίσως να τους έχει για ίνδαλμα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
Χωρίς τηλεμαραθώνιο με φραπέ και πίτσα και υπομονή για τριάντα χρόνια αγώνα δεν σε βλέπω να μπαίνεις στην Βουλή.
θα μπω πηγές μου λένε ότι θα αδειάσουν πολλές θέσεις στην ΝΔ τώρα που μερικοί αθώοι θα βρεθούν με το ευρωπαικό στραπόν στον κώλο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
τι νερό είναι μαν ΑΡΕΝΑ μήπως? :confused:

νερό που περνάει μέσα από το πλυντήριο της ΝΔ βγαίνει από την άλλη καθαρό σκατό :confused::confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.976
Πόντοι
40.655
αυτά είναι κασέρια ή τυριά? :coffee:
Για τυριά τα ήξερα, αλλά ο κ. Μαλαμοτόξος μου επεσήμανε πως ό,τι εκ των τυροκομικών έχει από σκούρο κίτρινο έως υποκίτρινο χρώμα, είναι κασέρι. Τυριά είναι μόνον τα λευκά.

Υποθέτω λοιπόν πως οι Θεσσαλονικείς καλούν την διαδικασία παραγωγής κιτρινοπών τυροκομικών, κασεροκομία, καθώς και τον τυροκόμο, κασεροκόμο. :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.555
Πόντοι
6.256
Για τυριά τα ήξερα, αλλά ο κ. Μαλαμοτόξος μου επεσήμανε πως ό,τι εκ των τυροκομικών έχει από σκούρο κίτρινο έως υποκίτρινο χρώμα, είναι κασέρι. Τυριά είναι μόνον τα λευκά.

Υποθέτω λοιπόν πως οι Θεσσαλονικείς καλούν την διαδικασία παραγωγής κιτρινοπών τυροκομικών, κασεροκομία, καθώς και τον τυροκόμο, κασεροκόμο. :coffee:
Ακριβώς αυτό

το οποίο παρασέρνει και άλλα είδη όπως η σπανακοκασερόπιτα, η ζαμπονοκασερόπιτα, το τριμμένο κασέρι στα μακαρόνια αλλά και εκφράσεις της καθημερινής ζωής όπως ''κασεροβρωμίκουλας" "κασερόβλαχος" αλλά και ''που πας ρε κασέρι" :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.976
Πόντοι
40.655

Βορίδαρος τέλη δεκαετίας 80', μαζί με τα υπόλοιπα σκίνχεντάρια της ΝΟΠΟ (Μαρν..., Σκοτ..., Στεφ....., Σεργ......, και λοιπούς συμμορίτες, τριγυρνούσαν Ιλίσια, Κολωνάκι, Αμπελοκήπους & Ελληνορώσων, βούταγαν δερμάτινα μπουφάν καθώς, και απαιτούσαν χρήματα ως "ενοίκιο" για την χρήση της "περιοχής τους"από τους "φλώρους" (όπως τους χαρακτήριζαν).

Για τέτοιο αλλητήριο πρόκειται.

• Θυμός
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.140
Πόντοι
6.246
Στη βορεια Ελλάδα το ζαμπονοκασερόπιτα ,ζαμπονοκασέρια για σάντουιτς, σπανακοκασερόπιτα είναι πολύ διαδεδομένα.

Αν την ψάξετε υπάρχουν πολλές διαφορές στα φαγητά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό.

Κρήτη:
Μυζήθρα = μαλακό τυρί που ωριμάζει μια μέρα (γλυκό ή αλμυρό)
Ανθότυρος = σκληρό τυρί που έχει ωριμάσει κανένα τρίμηνο και είναι πολύ αλμυρό
Γυρόπιτα, σουβλακόπιτα, κτλ = Πιτόγυρο, πίτα καλαμάκι

Χανιά:
Καλιτσούνι = ότι έχει φύλλο ανεβατό (καλιτσούνι με χόρτα, καλιτσούνι με τυρί)

Βόρεια Ελλάδα
Σάντουιτς γύρο = πιτόγυρο με μουστάρδα ,κέτσαπ (αντίστοιχα για κεμπάμπ, καλάμάκι)
Μπουγάτσα = κάτι με γέμιση και φύλλο αέρος. Η γέμιση θα είναι κρέμα, τυρί, σπανάκι, κιμάς, σοκολάτα.

Στερεά Ελλάδα:
Πίτα με λάχανα = χορτόπιτα

Αυτά τα είχα προσέξει στο στρατό που συχνά γινόταν χάος με την παραγγελία φαγητού

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.140
Πόντοι
6.246
Βορίδαρος τέλη δεκαετίας 80', μαζί με τα υπόλοιπα σκίνχεντάρια της ΝΟΠΟ (Μαρν..., Σκοτ..., Στεφ....., Σεργ......, και λοιπούς συμμορίτες, τριγυρνούσαν Ιλίσια, Κολωνάκι, Αμπελοκήπους & Ελληνορώσων, βούταγαν δερμάτινα μπουφάν καθώς και απαιτούσαν χρήματα ως "ενοίκιο" για την χρήση της "περιοχής τους"από τους "φλώρους" (όπως τους χαρακτήριζαν).

Για τέτοιο αλλητήριο πρόκειται.
Γέροντα μην ξεχνάτε ότι ο Μαυρουδής από φοιτητής της Νομικής τα έλεγε πάντα ..... τσεκουράτα (όσοι ξέρουν, ξέρουν)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.976
Πόντοι
40.655
Γέροντα μην ξεχνάτε ότι ο Μαυρουδής από φοιτητής της Νομικής τα έλεγε πάντα ..... τσεκουράτα (όσοι ξέρουν, ξέρουν)

Τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά και να ξέρω αρκετά πράγματα ως αυτόπτης.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom