argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.288
- Πόντοι
- 16.235
Μη ρε...αν υποκύψει θα γίνει ΑΓΙΟΣ!!
υγ τα βασανιστηρια σου θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ![]()
Μη ρε...αν υποκύψει θα γίνει ΑΓΙΟΣ!!
υγ τα βασανιστηρια σου θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ![]()
αφου ζεις στο πατρικο σου και πληρωνουν οι γονεις σουμέχρι στιγμής καλά την έχω βγάλει καλή ζωή καλό φαί καλά ποτά κτλπ![]()

Το δήλωσε ο ίδιος;αφου ζεις στο πατρικο σου και πληρωνουν οι γονεις σου
υγ θα ερθει η ωρα σου ΛΙΑΝ συντομως![]()
ηξεις αφιξεις λεει αλλα ΕΓΩ τα μυριζομαι αυταΤο δήλωσε ο ίδιος;

ναι αλλά είναι μεγάλο σπίτι με αιρ κοντισιον και το χαρτζιλίκι είναι 3.500 Χ 14 + αμάξι + ιδ. ασφάλεια + καινούρια συσκευή κινητό/λάπτοπ κάθε χρόνοαφου ζεις στο πατρικο σου και πληρωνουν οι γονεις σου
υγ θα ερθει η ωρα σου ΛΙΑΝ συντομως![]()
ΜΑΛΛΟΝ θα εγκαινιασεις ΝΕΑ πτερυγα φυλακων ΠΙΟ γρηγορα απο τον Χαρτοπολεμοναι αλλά είναι μεγάλο σπίτι με αιρ κοντισιον και το χαρτζιλίκι είναι 3.500 Χ 14 + αμάξι + ιδ. ασφάλεια + καινούρια συσκευή κινητό/λάπτοπ κάθε χρόνο
η ώρα μου θα είναι όταν μπώ στην ΒΟΥΛΗ

Χωρίς τηλεμαραθώνιο με φραπέ και πίτσα και υπομονή για τριάντα χρόνια αγώνα δεν σε βλέπω να μπαίνεις στην Βουλή.ναι αλλά είναι μεγάλο σπίτι με αιρ κοντισιον και το χαρτζιλίκι είναι 3.500 Χ 14 + αμάξι + ιδ. ασφάλεια + καινούρια συσκευή κινητό/λάπτοπ κάθε χρόνο
η ώρα μου θα είναι όταν μπώ στην ΒΟΥΛΗ
πιο πιθανόν είναι την εγκαινιάσει Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣΜΑΛΛΟΝ θα εγκαινιασεις ΝΕΑ πτερυγα φυλακων ΠΙΟ γρηγορα απο τον Χαρτοπολεμο![]()

Βοριδαρος καθαριο τρεχουμενο νερο ρε λασπολογε και θα αποδειχθειπιο πιθανόν είναι την εγκαινιάσει Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ
εγώ θα εγκαινιάσω τα καινούρια ηλ. φορτηγάκια που διαπραγματευόμαστε προς ώρας![]()

Κοίτα...κάτι εκατομμυριούχοι κομπιουτεραδες ξεκίνησαν κάνοντας μαλακίες στο γκαράζ...ίσως να τους έχει για ίνδαλμαηξεις αφιξεις λεει αλλα ΕΓΩ τα μυριζομαι αυτα![]()
θα μπω πηγές μου λένε ότι θα αδειάσουν πολλές θέσεις στην ΝΔ τώρα που μερικοί αθώοι θα βρεθούν με το ευρωπαικό στραπόν στον κώλοΧωρίς τηλεμαραθώνιο με φραπέ και πίτσα και υπομονή για τριάντα χρόνια αγώνα δεν σε βλέπω να μπαίνεις στην Βουλή.
Σωστό .θα μπω πηγές μου λένε ότι θα αδειάσουν πολλές θέσεις στην ΝΔ τώρα που μερικοί αθώοι θα βρεθούν με το ευρωπαικό στραπόν στον κώλο
τι νερό είναι μαν ΑΡΕΝΑ μήπως?Βοριδαρος καθαριο τρεχουμενο νερο ρε λασπολογε και θα αποδειχθει![]()
Για τυριά τα ήξερα, αλλά ο κ. Μαλαμοτόξος μου επεσήμανε πως ό,τι εκ των τυροκομικών έχει από σκούρο κίτρινο έως υποκίτρινο χρώμα, είναι κασέρι. Τυριά είναι μόνον τα λευκά.αυτά είναι κασέρια ή τυριά?![]()

Ακριβώς αυτόΓια τυριά τα ήξερα, αλλά ο κ. Μαλαμοτόξος μου επεσήμανε πως ό,τι εκ των τυροκομικών έχει από σκούρο κίτρινο έως υποκίτρινο χρώμα, είναι κασέρι. Τυριά είναι μόνον τα λευκά.
Υποθέτω λοιπόν πως οι Θεσσαλονικείς καλούν την διαδικασία παραγωγής κιτρινοπών τυροκομικών, κασεροκομία, καθώς και τον τυροκόμο, κασεροκόμο.![]()

Βοριδαρος καθαριο τρεχουμενο νερο ρε λασπολογε και θα αποδειχθει![]()
Γέροντα μην ξεχνάτε ότι ο Μαυρουδής από φοιτητής της Νομικής τα έλεγε πάντα ..... τσεκουράτα (όσοι ξέρουν, ξέρουν)Βορίδαρος τέλη δεκαετίας 80', μαζί με τα υπόλοιπα σκίνχεντάρια της ΝΟΠΟ (Μαρν..., Σκοτ..., Στεφ....., Σεργ......, και λοιπούς συμμορίτες, τριγυρνούσαν Ιλίσια, Κολωνάκι, Αμπελοκήπους & Ελληνορώσων, βούταγαν δερμάτινα μπουφάν καθώς και απαιτούσαν χρήματα ως "ενοίκιο" για την χρήση της "περιοχής τους"από τους "φλώρους" (όπως τους χαρακτήριζαν).
Για τέτοιο αλλητήριο πρόκειται.
Γέροντα μην ξεχνάτε ότι ο Μαυρουδής από φοιτητής της Νομικής τα έλεγε πάντα ..... τσεκουράτα (όσοι ξέρουν, ξέρουν)