ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.028
- Πόντοι
- 12.756
Γιάννη λουτρακι μαναπό που μαν
Γιάννη λουτρακι μαναπό που μαν
Μπήκε χορηγός και στο νήμα αδερφέ! Για να πίνουμε μετά το τσίμπημα.ναι ΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ!
Από ποιο χωριό?Πρωινή (οχι και τόσο όμως...) βουτιά
Χωριάτικη σπανακόπιτα
Φρεντοκαπουτσίνο με ολίγη
Νερό, 192ml
τι τυρί είναι το κασέρι μαν?Τυριά,κασερια
Εξαρτάται. Μπορεί να είναι από κασκαβάλι Πίνδου ως κασέρι Βερμίου.τι τυρί είναι το κασέρι μαν?

Έλα ντε...τι απάντηση θα βρούμε;Από ποιο χωριό?
Κάπαρη για νησιωτικη νότα..Κόκορας με μακαρόνι χοντρό και μπόλικο τριμμένο κασέρι (κεφαλογραβιέρα Ηπείρου), σαλάτα αγγουροντομάτα με ελιές και κάπαρη, και 1 ποτήρι Μερλό Σκούρα.
Τυρι Τριπόλεως Κασέρι Κολιός.τι τυρί είναι το κασέρι μαν?
Δεν φαίνεται το αλάτι στην μπύρα ή δεν ταιριάζει;κοτομπουκιές στο ειρ φραιερ πατάτες ψητές στο φούρνο με βούτυρο και γιαούρτι
κομπ σάλαντ
μπύρα μάμος με θαλασσινό αλάτι (ψιλομαλακία)
για γλυκό κρέμα βανίλια σούπερ μάρκετ
πιες εκει μια αμστελ που την ξερεις μου θες και μπυροβιες γκουρμεδιεςκοτομπουκιές στο ειρ φραιερ πατάτες ψητές στο φούρνο με βούτυρο και γιαούρτι
κομπ σάλαντ
μπύρα μάμος με θαλασσινό αλάτι (ψιλομαλακία)
για γλυκό κρέμα βανίλια σούπερ μάρκετ

Ποτέ Άμστελ,βαρετή...πιες εκει μια αμστελ που την ξερεις μου θες και μπυροβιες γκουρμεδιες
υγ και για μεζε ρυζογκοφρετα με μορταδελα με πιπερι και εγινες ΩΣ συνηθως![]()
ναι οχι για αυτον ειναι πως να το πω ρυζογκοφρετιαρηςΠοτέ Άμστελ,βαρετή...
Έστω σε σούπερ μάρκετ έχει πολύ καλές λύσεις από μικρές ζυθοποιίες με ιδιαίτερη γεύση.

αυτά είναι κασέρια ή τυριά?Εξαρτάται. Μπορεί να είναι από κασκαβάλι Πίνδου ως κασέρι Βερμίου.![]()

σαλαμιααυτά είναι κασέρια ή τυριά?![]()
άμστελ δίνω μπόνους στους εργάτες αν πιάσουν στόχους της εβδομάδαςπιες εκει μια αμστελ που την ξερεις μου θες και μπυροβιες γκουρμεδιες
υγ και για μεζε ρυζογκοφρετα με μορταδελα με πιπερι και εγινες ΩΣ συνηθως![]()
άμστελ δίνω μπόνους στους εργάτες αν πιάσουν στόχους της εβδομάδας
ζεστή όμως να μην καλομαθαίνουν
η ρυζογκοφρέτα με μορταδέλα μια χαρά είναι δεν καταλαβαίνω γιατί το κοροιδεύεις![]()

υγ τα βασανιστηρια σου θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ![]()