Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.917
- Πόντοι
- 2.606
θείο κλειδί βίλας σαντορίνη έχουμε?απο του ποπαυ ρε μπαρμπα...ασε της εξυπναδε και δωσε κατι για να περασει η κυριακη...
να πεταχτώ για λίγο φεύγοντας από εδώ
θείο κλειδί βίλας σαντορίνη έχουμε?απο του ποπαυ ρε μπαρμπα...ασε της εξυπναδε και δωσε κατι για να περασει η κυριακη...
τιποτα θειο ΤΙΠΟΤΑ!!! με εχουν αδικησει ολοι εδω οι συγγενειςθείο κλειδί βίλας σαντορίνη έχουμε?
να πεταχτώ για λίγο φεύγοντας από εδώ
απο του ποπαυ ρε μπαρμπα...ασε της εξυπναδε και δωσε κατι για να περασει η κυριακη...
Να μην υπάρχει μια λογική προσαύξηση?Αυτό το κάτι... Σε πόσα ευρώ μεταφράζεται;![]()
υπεκφευγεις ....ξερω οτι εχεις περιουσια,ζητας κωλο και σου ειναι μαραμενα....Αυτό το κάτι... Σε πόσα ευρώ μεταφράζεται;![]()
υπεκφευγεις ....ξερω οτι εχεις περιουσια,ζητας κωλο και σου ειναι μαραμενα....
τι σου μενει? Ο ΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ!
ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ!!!!Μια και αναφερθήκατε σε ξερόχορτα... Αυτές τις σακούλες με τα ξερόχορτα, που έχεις αφήσει στον κήπο από το Μάρτιο, πότε θα έρθεις να τις πετάξεις;
ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ!!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ!!Φρέντο εσπρέσσο μέτριο πολύ προσεγμένο
ομελέτα με ντομάτα πιπεριές φέτα κίτρινο τυρί και πιπέρι
νερό 1.5L
Οι ρυζογκοφρέτες με φράουλες και γιαούρτι λένε τίποτα?Φρέντο εσπρέσσο μέτριο πολύ προσεγμένο
ομελέτα με ντομάτα πιπεριές φέτα κίτρινο τυρί και πιπέρι
νερό 1.5L
Εμείς οι αριστοκράτες πίνουμε ΜΟΝΟ pellegrino 750ml X 2 στην καθισιά μαςΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ
πολύ δυνατό τώρα το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για παραλίαΟι ρυζογκοφρέτες με φράουλες και γιαούρτι λένε τίποτα?![]()
κάνεις διακοπές και βγάζεις και χρήμαπολύ δυνατό τώρα το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για παραλία
παλιά άνοιγαν παγωτογιαουρτάδικα παντού γιατί να μην ανοίξω και εγώ ρυζογκοφρετάδικο σε κάνα νησί?
σε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα στην μπουμπουνισαΕμείς οι αριστοκράτες πίνουμε ΜΟΝΟ pellegrino 750ml X 2 στην καθισιά μας![]()
υπάρχει πολύ ψωμί στην ρυζογκοφρέτα στην πιάτσα τα τσακάλια το έχουν μυριστείκάνεις διακοπές και βγάζεις και χρήμα
Μένω πιστός στις επιλογές μου πελεγκρίνο και ρυζογκοφρέτα ότι καλύτεροσε αγαπαω σε εχτιμαω αλλα στην μπουμπουνισα
αν εχεις διαφορετικη αποψη για τα νερα να την πεις τωρατραγικη η κατασταση εδω μεσα ...![]()
αν εχεις διαφορετικη αποψη για τα νερα να την πεις τωρα