Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.408
- Πόντοι
- 6.256
ποιος είναι αυτός δεν τον ξέρω δεν ακούω ΕλληνικάεΙσαι πιο τραγικος και απο τον Αισχυλο![]()

ποιος είναι αυτός δεν τον ξέρω δεν ακούω ΕλληνικάεΙσαι πιο τραγικος και απο τον Αισχυλο![]()
Ναι να βάζεις 50-50 όπως βάζουν παραφλού, αυτή είναι η σωστή αναλογία.ήπια και μπύρα μην τα ανακατέψω![]()
εγώ το παραφλού το ρίχνω όλο μέσαΝαι να βάζεις 50-50 όπως βάζουν παραφλού, αυτή είναι η σωστή αναλογία.
τα έμαθες τα νέα?εΙσαι πιο τραγικος και απο τον Αισχυλο![]()
για πεςτα έμαθες τα νέα?
για πες , για πες ;;τα έμαθες τα νέα?
χοχλιοί τέλοςγια πες![]()
Χειροτερος απο τον Μητσοτακη ειναι ο μαλακας στην γκαντεμια ναπουμε ...χοχλιοί τέλος
![]()
Προς εξαφάνιση οι χοχλιοί στην Κρήτη - Μέτρα ζητούν αρχές και φορείς
Αφορμή για να τεθεί το ζήτημα στάθηκε η μεγάλη επιτυχία της φετινής «Χοχλιδοβραδιάς» στον Αποκόρωνα, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμουwww.skai.gr
άδικα ψάχνεις
πω ρε πουστη ζημιαχοχλιοί τέλος
![]()
Προς εξαφάνιση οι χοχλιοί στην Κρήτη - Μέτρα ζητούν αρχές και φορείς
Αφορμή για να τεθεί το ζήτημα στάθηκε η μεγάλη επιτυχία της φετινής «Χοχλιδοβραδιάς» στον Αποκόρωνα, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμουwww.skai.gr
άδικα ψάχνεις
οι μόνοι που σώζονται είναι αυτοί που ξεκίνησαν πέρσι από Κρήτη αλλά δεν έφτασαν ποτέπω ρε πουστη ζημια![]()
μπα τιποτα την πατησαοι μόνοι που σώζονται είναι αυτοί που ξεκίνησαν πέρσι από Κρήτη αλλά δεν έφτασαν ποτέ
τώρα θα παίξει η διάσωση των τελευταίων χοχλιών (ή τίποτα παρόμοιο)![]()
παίζει τίποτα με οπεκεπε και χοχλιους λες?μπα τιποτα την πατησα
γαμηθηκαν ταπαίζει τίποτα με οπεκεπε και χοχλιους λες?
καμιά ενίσχυση κάτι τέλος πάντων
θα πάμε ουκρανία να φέρουμε και θα τους βαφτίσουμε
κανένα προγραμματάκι εσπα, να κάνουμε φάρμες χοχλιών?γαμηθηκαν τα
![]()
κανένα προγραμματάκι εσπα, να κάνουμε φάρμες χοχλιών?
αγροτοτουρισμός και έτσι
Θέλει το project κάποια δουλίτσα, να βγάλουμε τίποτα μούφα διαιτολόγους,δε θα τσουλήσουν τα σαλιγκάρια
Θέλει το project κάποια δουλίτσα, να βγάλουμε τίποτα μούφα διαιτολόγους,
κάτι συνταγές στα σόσιαλ και θα περπατήσει η επένδυση.