fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Οικοδομή?το καλοκαίρι πίνω 3-4L νερό την ημέρα
Οικοδομή?το καλοκαίρι πίνω 3-4L νερό την ημέρα
ναι ρε τζαμπα βρισκει τροπους να βασανιζεται ο κοσμος μονος του...27 είναι ζέστη ρε μαν . Κάτω από 22 συζητάμε για δροσιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεκ

Απλά δεν βγαίνεις μέχρι να περάσει το heatwaveναι ρε τζαμπα βρισκει τροπους να βασανιζεται ο κοσμος μονος του...
χθες βγηκα απο το σπιτι απο τους 22 κατευθειαν στα τσιμεντα της φραπεδονικης και ηταν σαν να επεσα στη φωτια![]()
Δε λέει κάτι αυτό μαν,το κλιματιστικο πινει ουίσκι.Έχω βάλει τα κλιματιστικά στους 22 βαθμούς απόψε όπως οι πλούσιοι
Eτσι!Αναλόγως κ το κλιματιστικό κ το χώρο είναι αυτά,ένα 12ρι που πήρα φέτος κ το έχω σε υπνοδωμάτιο στους 27 βαθμούς το κάνει Αλάσκα
Kαλο όμως βλέπω να τρως σχετικά νωρίς για μεσημέρι.ομελέτα
χυμό πορτοκάλι
καφέ τώρα εσπρέσο
Βασικά όταν έξω έχει 32 δεν νομίζω να πολύ- χρειάζεται το κλιματιστικό εκτός βέβαια από την περίπτωση όπου η μόνωση είναι ψιλοχαλια και το σπίτι είναι φούρνος σε τέτοια νορμάλ θερμοκρασία.22 με 24 αλλιως δεν το βαζεις καν
εχει κατι (μαλλον) αντιεμβολιαστες που οταν εχει εξω 32 το βαζουν στο 28 λεει για να μην "εχει μεγαλη διαφορα"![]()
τώρα το βράδυ θα φάω μανKαλο όμως βλέπω να τρως σχετικά νωρίς για μεσημέρι.
Εγώ όταν κανω κάτι τέτοιο φροντίζω να φάω μετά για βράδυ.
Eτσιιιι!!!!τώρα το βράδυ θα φάω μαν
οπως βολευεσαι αδερφε δεν θα τα χαλασουμε τωραΒασικά όταν έξω έχει 32 δεν νομίζω να πολύ- χρειάζεται το κλιματιστικό εκτός βέβαια από την περίπτωση όπου η μόνωση είναι ψιλοχαλια και το σπίτι είναι φούρνος σε τέτοια νορμάλ θερμοκρασία.
Τι μάρκα μαν το AC?Burger από fridays ,μετά παγωτό κ τώρα φραπεδιά με το ΑC στους 24
Ετσιοπως βολευεσαι αδερφε δεν θα τα χαλασουμε τωρα
και πριν 30 χρονια που δεν ειχαν κλιματιστικα και με 45 βαθμους ανοιγαν απλα ολες τις πορτες "να κανει ρευμα" και κουτσα στραβα αντεχαν (οι περισσοτεροι)
αν εσυ εισαι ανετα με 35ρι στο σπιτι εμενα μου περισσευει
Στο σαλόνι που είμαι τώρα LGΤι μάρκα μαν το AC?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι
κωράφιΟικοδομή?
Okκωράφι
Πες τα ρε μαν, κι εγώ με τη ζέστη θέλω να φάω..Αυτό που δεν τρώτε όταν έχει ζέστη δεν μπορώ να το καταλαβω![]()
Aλλο οι 32 βαθμοί έξω υπό σκιά και άλλο οι 35 μέσα στο σπίτι.οπως βολευεσαι αδερφε δεν θα τα χαλασουμε τωρα
και πριν 30 χρονια που δεν ειχαν κλιματιστικα και με 45 βαθμους ανοιγαν απλα ολες τις πορτες "να κανει ρευμα" και κουτσα στραβα αντεχαν (οι περισσοτεροι)
αν εσυ εισαι ανετα με 35ρι στο σπιτι εμενα μου περισσευει
χεσε με ρε αργυροτετοιε τωρα που θα παιζω με τις λεξεις οχι στους 32 η στους 35 οχι εξω υπο σκια η μεσα με τα τσιμεντα να ψηνονται ολη μερα κλπAλλο οι 32 βαθμοί έξω υπό σκιά και άλλο οι 35 μέσα στο σπίτι.
Στην πρώτη περίπτωση μάλλον για σαπακια ή για κακομαθημένα μιλάμε αν έχουν ανάγκη ...κλιματιστικού και δεν τους αρκεί ούτε ανεμιστήρας.
Στην δεύτερη περίπτωση εννοείται χρειάζονται τα μεγάλα μέσα.