Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.265
- Πόντοι
- 42.528
ναιΤο γαμησες στο τέλος μαν
ναιΤο γαμησες στο τέλος μαν
Γιατί ρε τυπε να μη πιούμε ένα ποτάκι δηλαδή ,τιμωρία είμαστε;Το γαμησες στο τέλος μαν
Όχι μαν καύσωνας με ουίσκιΓιατί ρε τυπε να μη πιούμε ένα ποτάκι δηλαδή ,τιμωρία είμαστε;![]()
Έχω βάλει τα κλιματιστικά στους 22 βαθμούς απόψε όπως οι πλούσιοιΌχι μαν καύσωνας με ουίσκι![]()
Την σύνδεση με το λάστιχο ξέχασες για να αδειάσει ανετα η φούσκα....πίτσα
ρόκα παρμεζάνα
νερό 2.5Λ
σουφλέ σοκολάτα με παγωτό
το καλοκαίρι πίνω 3-4L νερό την ημέραΤην σύνδεση με το λάστιχο ξέχασες για να αδειάσει ανετα η φούσκα....
22 με 24 αλλιως δεν το βαζεις κανΈχω βάλει τα κλιματιστικά στους 22 βαθμούς απόψε όπως οι πλούσιοι
Αναλόγως κ το κλιματιστικό κ το χώρο είναι αυτά,ένα 12ρι που πήρα φέτος κ το έχω σε υπνοδωμάτιο στους 27 βαθμούς το κάνει Αλάσκα22 με 24 αλλιως δεν το βαζεις καν
εχει κατι (μαλλον) αντιεμβολιαστες που οταν εχει εξω 32 το βαζουν στο 28 λεει για να μην "εχει μεγαλη διαφορα"![]()
Αυτό που δεν τρώτε όταν έχει ζέστη δεν μπορώ να το καταλαβωΣήμερα λόγω ζέστης μόνο μια σαλάτα τομάτα αγγούρι και συνοδεία μια Νήσος και το a/c να δροσίσει για να συνέλθω
27 είναι ζέστη ρε μαν . Κάτω από 22 συζητάμε για δροσιάΑναλόγως κ το κλιματιστικό κ το χώρο είναι αυτά,ένα 12ρι που πήρα φέτος κ το έχω σε υπνοδωμάτιο στους 27 βαθμούς το κάνει Αλάσκα
Ψεκ22 με 24 αλλιως δεν το βαζεις καν
εχει κατι (μαλλον) αντιεμβολιαστες που οταν εχει εξω 32 το βαζουν στο 28 λεει για να μην "εχει μεγαλη διαφορα"![]()
Οικοδομή?το καλοκαίρι πίνω 3-4L νερό την ημέρα
ναι ρε τζαμπα βρισκει τροπους να βασανιζεται ο κοσμος μονος του...27 είναι ζέστη ρε μαν . Κάτω από 22 συζητάμε για δροσιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεκ
Απλά δεν βγαίνεις μέχρι να περάσει το heatwaveναι ρε τζαμπα βρισκει τροπους να βασανιζεται ο κοσμος μονος του...
χθες βγηκα απο το σπιτι απο τους 22 κατευθειαν στα τσιμεντα της φραπεδονικης και ηταν σαν να επεσα στη φωτια![]()
Δε λέει κάτι αυτό μαν,το κλιματιστικο πινει ουίσκι.Έχω βάλει τα κλιματιστικά στους 22 βαθμούς απόψε όπως οι πλούσιοι
Eτσι!Αναλόγως κ το κλιματιστικό κ το χώρο είναι αυτά,ένα 12ρι που πήρα φέτος κ το έχω σε υπνοδωμάτιο στους 27 βαθμούς το κάνει Αλάσκα
Kαλο όμως βλέπω να τρως σχετικά νωρίς για μεσημέρι.ομελέτα
χυμό πορτοκάλι
καφέ τώρα εσπρέσο