argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.300
- Πόντοι
- 16.235
Μεσα στην παραλιακή λεωφόρο της Θήβας αλλά και της Λιβαδειάς έχει πολλές επιλογές....δοκίμασε μπιτσόμπαρα θήβας
δροσίζουν και εμπνέουν![]()

Μεσα στην παραλιακή λεωφόρο της Θήβας αλλά και της Λιβαδειάς έχει πολλές επιλογές....δοκίμασε μπιτσόμπαρα θήβας
δροσίζουν και εμπνέουν![]()
Που χάθηκε ρε ο @enduro ;Γυρνας στα καζινα και τρως απο μπουφεδες...
Δε φτανει που τρως απο μπουφεδες,πας και τα παιρνεις ολα μαζι λες και φοβασαι μη σου τα παρουν και δεν βρεις μετα...
Κρεατα πατατες καρπουζια παγωτα σαλατες ολα μαζι σαν τον κωλο-γερο..
Γαμας οτι πουτανα κυκλοφορει...
Και επειδη ως γνωστον "house never loses"...
Στα 50 σου μαξ θα ζεις κατω απο γεφυρες παρεα με γνωστο μελος της παρεας...
Μπιρλα τα πήρα όλα μαζί γιατί τα μάζευαν εκείνη την ώρα γιατί κλείνει ο μπουφέςΓυρνας στα καζινα και τρως απο μπουφεδες...
Δε φτανει που τρως απο μπουφεδες,πας και τα παιρνεις ολα μαζι λες και φοβασαι μη σου τα παρουν και δεν βρεις μετα...
Κρεατα πατατες καρπουζια παγωτα σαλατες ολα μαζι σαν τον κωλο-γερο..
Γαμας οτι πουτανα κυκλοφορει...
Και επειδη ως γνωστον "house never loses"...
Στα 50 σου μαξ θα ζεις κατω απο γεφυρες παρεα με γνωστο μελος της παρεας...
Μπιρλα τα πήρα όλα μαζί γιατί τα μάζευαν εκείνη την ώρα γιατί κλείνει ο μπουφές
τώρα γαμάω πουτάνες γαμάω και κάτι πουτανάκια σαν και σένα άμα θέλω
σαλτα γαμήσου τώρα μουνόπανο
Μπιρλα τα πήρα όλα μαζί γιατί τα μάζευαν εκείνη την ώρα γιατί κλείνει ο μπουφές
Ναι σίγουρασαν να εφτιαξε λιγακι το νημα![]()
Τυπακο μου θα παω αλλα σε οτι εχεις αγαμητο..Αν βρω δηλαδη κατι που να χεις..Μπιρλα τα πήρα όλα μαζί γιατί τα μάζευαν εκείνη την ώρα γιατί κλείνει ο μπουφές
Eχουν σταματησει να ποσταρουν οι κωλογεροι, γι αυτο.σαν να εφτιαξε λιγακι το νημα![]()
Ωραίος τρόπος… τς τς τςΜπιρλα τα πήρα όλα μαζί γιατί τα μάζευαν εκείνη την ώρα γιατί κλείνει ο μπουφές
Βαλε μια φαβα με μια παστα αμυγδαλου απο πανω κρεμμυδια(καραμελωμενα) στο πλαι,μια βλητα απο πανω απο την παστα με λαδολεμονο και μια τομαχωκ με επικαλυψη λευκης σοκολατας στην κορυφη!!!Eχουν σταματησει να ποσταρουν οι κωλογεροι, γι αυτο.![]()
GamiesaikaiesysantonNipliidiaskataeginesΒαλε μια φαβα με μια παστα αμυγδαλου απο πανω κρεμμυδια(καραμελωμενα) στο πλαι,μια βλητα απο πανω απο την παστα με λαδολεμονο και μια τομαχωκ με επικαλυψη λευκης σοκολατας στην κορυφη!!!
Α ναι..και 2-3 φετες τυρι του τοστ στο πλαι.
VgaletonipliskaivalekatiallothaxestoymeGamiesaikaiesysantonNipliidiaskataegines![]()
Μαν μου εδώ τρως ριζογροφρετες άσε της υποδείξειςόχι κάισερ ρε μαν![]()
τι συγκρίνεις τώρα το σούπερ φουντ με το απόσταγμα νέφτη?Μαν μου εδώ τρως ριζογροφρετες άσε της υποδείξεις![]()
TithesnavalotonTrubakipousegleifeiteleytaia???Vgaletonipliskaivalekatiallothaxestoyme