argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.277
- Πόντοι
- 16.235
Ελπίζω η σύγχυση σου να είναι από το ποτό...αλλιώς γαμα το.Ουτε τι εφαγες δεν ξερεις να περιγράψεις.
Ελπίζω η σύγχυση σου να είναι από το ποτό...αλλιώς γαμα το.Ουτε τι εφαγες δεν ξερεις να περιγράψεις.
Κάθε μήνυμα του @Saul με θέμα τις ρυζογκοφρετες είναι σαν σταγόνες πετρελαίου σε ταμιευτήρα καθαρού νερού ..δηλαδή ακόμα πιο μεγάλη καταστροφή.Τι;;;
Τι;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;;;;;;
Θα ξεφτιλίσουμε και το δώρο που λέγεται πίτσα και θα του βάλουμε ρυζογκοφρέτες;;;;;;
(άμα είχε πόρτα το νήμα θα τη κοπάναγα φεύγοντας)
Γινε περισσοτερο μαλακας. Μπορεις.Ελπίζω η σύγχυση σου να είναι από το ποτό...αλλιώς γαμα το.
Δεν θα γίνω όσο εσύ...ξερνα,κοιμήσου και τα λέμε αύριο.Γινε περισσοτερο μαλακας. Μπορεις.
Τραβα πνιξου ρε ταραμα που θα μου πεις και τι θα κανω.Δεν θα γίνω όσο εσύ...ξερνα,κοιμήσου και τα λέμε αύριο.
Πρόσεξε μην πνιγείς με τον εμετό σου εσύ και θα λέει το σαη κλαίγοντας ότι πηγες σαν ροκ σταρ ρε τραχανά.Τραβα πνιξου ρε ταραμα που θα μου πεις και τι θα κανω.
οχι μαν Λουτράκι καζίνοΚαι εσύ στο γηροκομείο μπρο;
Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά όταν λέμε λαίλαπα να εννοούμε λαίλαπα... Όχι πρωτοβροχια...Είπαμε μινι λαιλαπα. Ηταν και μεσημερι και ο ηλιος εψηνε το ψωμι. Δεν παει κάτω πολυ φαι τέτοιες ώρες καλοκαιριατικα.
Γινε περισσοτερο μαλακας. Μπορεις.
Τύποι ήρεμα. Την πλάκα μας κάνουμε εδωΔεν θα γίνω όσο εσύ...ξερνα,κοιμήσου και τα λέμε αύριο.
3 μπιλάκια μόνοΟλόκληρο το βύσσινο ή μόνο σιρόπι;
Γυρνας στα καζινα και τρως απο μπουφεδες...τώρα live
![]()
![]()
θα γράψεις κανένα ποίημα?Γυρνας στα καζινα και τρως απο μπουφεδες...
Δε φτανει που τρως απο μπουφεδες,πας και τα παιρνεις ολα μαζι λες και φοβασαι μη σου τα παρουν και δεν βρεις μετα...
Κρεατα πατατες καρπουζια παγωτα σαλατες ολα μαζι σαν τον κωλο-γερο..
Γαμας οτι πουτανα κυκλοφορει...
Και επειδη ως γνωστον "house never loses"...
Στα 50 σου μαξ θα ζεις κατω απο γεφυρες παρεα με γνωστο μελος της παρεας...
Δεν εχω εμπνευση τελευταια...κανει ζεστηθα γράψεις κανένα ποίημα?![]()
δοκίμασε μπιτσόμπαρα θήβαςΔεν εχω εμπνευση τελευταια...κανει ζεστη
Ειμαι μακρια...δοκίμασε μπιτσόμπαρα θήβας
δροσίζουν και εμπνέουν![]()
...Ειμαι μακρια...
Ρολό;τώρα live
![]()
![]()