Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.563
- Πόντοι
- 6.256
είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν αντικρίσει την αλήθεια κατάματαΔεν έχουν δοκιμάσει καν να λες καλύτερα, ξέρω κάποιους![]()
είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν αντικρίσει την αλήθεια κατάματαΔεν έχουν δοκιμάσει καν να λες καλύτερα, ξέρω κάποιους![]()
Εγω προτιμώ να την αντικρίζω με βιταμ και Μερέντα.είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν αντικρίσει την αλήθεια κατάματα
Εγω προτιμώ να την αντικρίζω με βιταμ και Μερέντα.
Πρώτη προτίμηση το βούτυρο απλώς θέλω να το αλλάζω κάπου κάπου .τι βιτάμ ρε μαν σιγά μη φάς και μαργαρίνη
βούτυρο φρέσκο και μόνο νουτέλα.
ούτε στο κωργιό δε τρώμε βιτάμ ρε μανΠρώτη προτίμηση το βούτυρο απλώς θέλω να το αλλάζω κάπου κάπου .
Βιταμ και Σουπερ Φρέσκο και άλλα παρόμοια είναι όλα μαργαρίνες .
Σου στέλνω μήνυμαούτε στο κωργιό δε τρώμε βιτάμ ρε μαν
σε λίγο θα τηγανίζεις τις πατάτες και σε ηλιέλαιο
Αναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.Μεσημέρι:Γιουβαρλοσουπα
Τυριά
Κασερια
Με προλαβεςΑναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Καλά, μιλάς με άτομα που τρώνε γιουβαλρόσουπα με κασέριαΑναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Πολύ χορτάρι, πατάτα και σως για να γλιστράνε, αλλα από κοψιδι λίγα πράγματα.Κοντοσούβλι και εξοχικό.
Θα τον φορτώσω τον ελγκα σήμερα. Ολόκληρη TV 75αρα σήκωσε και ήρθε από το Λαγονήσι ο πουστης.
Νεα φωτο.
![]()
Ολόκληρο το βύσσινο ή μόνο σιρόπι;με βύσσινο από πάνω μαν
Είπαμε μινι λαιλαπα. Ηταν και μεσημερι και ο ηλιος εψηνε το ψωμι. Δεν παει κάτω πολυ φαι τέτοιες ώρες καλοκαιριατικα.Πολύ χορτάρι, πατάτα και σως για να γλιστράνε, αλλα από κοψιδι λίγα πράγματα.
Σιγά τη λαίλαπα.
Αναφορά γιατί μας απασχόλησατε ανευ λόγου!
Καλά, δεν το συζητάω για τη Heineken...
Με προλαβες![]()
Δεν υπαρχει Γιουβαρλοσουπα. Υπαρχουν γιουβαρλακια.Καλά, μιλάς με άτομα που τρώνε γιουβαλρόσουπα με κασέρια![]()
Δεν έχω όρεξη να τρώω μπριζόλες και σουβλάκια κάθε μέρα λες και γύρισα από το Σαβουροβαιβορ....σόρρυ κιόλας....οι ταλαίπωροι μπορούν να τρώνε τέτοια πράματα κάθε μέρα.Εγω δεν τα χρειάζομαι.Αναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Ουτε τι εφαγες δεν ξερεις να περιγράψεις.Δεν έχω όρεξη να τρώω μπριζόλες και σουβλάκια κάθε μέρα λες και γύρισα από το Σαβουροβαιβορ....σόρρυ κιόλας....οι ταλαίπωροι μπορούν να τρώνε τέτοια πράματα κάθε μέρα.Εγω δεν τα χρειάζομαι.![]()
Τι να ρωτήσουμε; με τέτοιους τύπους δεν μιλάμεΡωτηστε τον
ολόκληρο μαν του κουταλιούΟλόκληρο το βύσσινο ή μόνο σιρόπι;
Τι;;;Υλικά:
Εκτέλεση:
- Ρυζογκοφρέτες: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρυζογκοφρέτες οποιασδήποτε μάρκας, όπως Agrino.
- Σάλτσα ντομάτας: Μια καλή βάση για την πίτσα σας.
- Τυρί: Μοτσαρέλα, τσένταρ, ή ό,τι άλλο τυρί προτιμάτε.
- Toppings: Μανιτάρια, πιπεριές, κρεμμύδι, ελιές, ζαμπόν, μπέικον, κλπ.
- Βασιλικός, ρίγανη: Για άρωμα.
- Ελαιόλαδο: Λίγο ελαιόλαδο για να περιχύσετε.
Σημειώσεις:
- Προετοιμασία: Τοποθετήστε τις ρυζογκοφρέτες σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Σάλτσα: Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στις ρυζογκοφρέτες.
- Τυρί: Πασπαλίστε με το τυρί.
- Toppings: Προσθέστε τα toppings της επιλογής σας.
- Ψήσιμο: Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρισμα: Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίστε με βασιλικό ή ρίγανη.
- Οι ρυζογκοφρέτες είναι μια ελαφριά επιλογή για την βάση της πίτσας, και είναι ιδανικές για όσους προσέχουν την διατροφή τους.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα toppings, όπως μανιτάρια, πιπεριές, κρεμμύδι, ελιές, ζαμπόν ή μπέικον.