Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Γιατι ξέρω να τρώω.γιατί δεν ζήτησες την χωριάτικη χωρίς λάδι και αντί για φέτα με 1 μεγάλο κομμάτι ρυζογκοφρέτας από πάνω?![]()
Γιατι ξέρω να τρώω.γιατί δεν ζήτησες την χωριάτικη χωρίς λάδι και αντί για φέτα με 1 μεγάλο κομμάτι ρυζογκοφρέτας από πάνω?![]()
έχει βουλιάξει το στρώμα@celebre
![]()
Η Δανάη Μπάρκα έκανε ηλιοθεραπεία σε φουσκωτό στρώμα στο ρεπό της και το Instagram «μύρισε» καλοκαίρι
«Έχουν άλλη σημασία οι μέρες όταν τις περνάς με όσους αγαπάς και γελάς», τόνισεwww.newsit.gr

δοκίμασε το και θα με θυμηθείςΓιατι ξέρω να τρώω.
αν εδενε γυρω γυρω ρυζογκοφρετες θα επεπλεε ανεταέχει βουλιάξει το στρώμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δοκίμασε το και θα με θυμηθείς

δε θα έμεναν θα τις έτρωγε και σιγά σιγά θα βυθιζόταναν εδενε γυρω γυρω ρυζογκοφρετες θα επεπλεε ανετα![]()
Πολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν αυτό το στρώμα για να χαϊδεύουν την λακούβα και ...έχει βουλιάξει το στρώμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δοκίμασε το και θα με θυμηθείς

...κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι .καλά εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρώνε ρυζογκοφρέτεςΠολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν αυτό το στρώμα για να χαϊδεύουν την λακούβα και ......κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι .
Δεν έχουν δοκιμάσει καν να λες καλύτερα, ξέρω κάποιουςκαλά εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρώνε ρυζογκοφρέτες
είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν αντικρίσει την αλήθεια κατάματαΔεν έχουν δοκιμάσει καν να λες καλύτερα, ξέρω κάποιους![]()
Εγω προτιμώ να την αντικρίζω με βιταμ και Μερέντα.είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν αντικρίσει την αλήθεια κατάματα
Εγω προτιμώ να την αντικρίζω με βιταμ και Μερέντα.
Πρώτη προτίμηση το βούτυρο απλώς θέλω να το αλλάζω κάπου κάπου .τι βιτάμ ρε μαν σιγά μη φάς και μαργαρίνη
βούτυρο φρέσκο και μόνο νουτέλα.
ούτε στο κωργιό δε τρώμε βιτάμ ρε μανΠρώτη προτίμηση το βούτυρο απλώς θέλω να το αλλάζω κάπου κάπου .
Βιταμ και Σουπερ Φρέσκο και άλλα παρόμοια είναι όλα μαργαρίνες .
Σου στέλνω μήνυμαούτε στο κωργιό δε τρώμε βιτάμ ρε μαν
σε λίγο θα τηγανίζεις τις πατάτες και σε ηλιέλαιο
Αναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.Μεσημέρι:Γιουβαρλοσουπα
Τυριά
Κασερια
Με προλαβεςΑναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Καλά, μιλάς με άτομα που τρώνε γιουβαλρόσουπα με κασέριαΑναφορα μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Πολύ χορτάρι, πατάτα και σως για να γλιστράνε, αλλα από κοψιδι λίγα πράγματα.Κοντοσούβλι και εξοχικό.
Θα τον φορτώσω τον ελγκα σήμερα. Ολόκληρη TV 75αρα σήκωσε και ήρθε από το Λαγονήσι ο πουστης.
Νεα φωτο.
![]()
Ολόκληρο το βύσσινο ή μόνο σιρόπι;με βύσσινο από πάνω μαν