Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
Θέλει άσπρο.
να μου πεις που ειναι να παω εγω να του δωσω ενα ρουλεμάν και να τους πω να βαλουν απο πανω σουσαμι , να μην του μεινει δοντι
Θέλει άσπρο.
Αμαρτία μαν,στη νέα Σμύρνη ομήρου.να μου πεις που ειναι να παω εγω να του δωσω ενα ρουλεμάν και να τους πω να βαλουν απο πανω σουσαμι , να μην του μεινει δοντι
Αμαρτία μαν,στη νέα Σμύρνη ομήρου.
Tο ιδιο αλλα αντι για καρπουζι παγωτοΜπριαμ,φέτα,ψωμάκι,καρπούζι.
Πληρώνεις για να τα τρως αυτά ?Μακαρόνια με φακές σωταρισμενες με κρεμμύδι , κόκκινη σάλτσα, και πράσινη πιπεριά.
Επιδόρπιο εκμέκ παγωτό και λίγη βουβαλισια κρέμα.
Όποιος δεν έχει δοκιμάσει παρακαλειται να μην σχολιάσει.
Opiomounopano@Νιπληςsholiaseiarnitikathatougamiswtotamtiritim.
Όχι είναι στενά δε χωραςειναι βαθιά μεσα στο πεζοδρόμιο ;; εχει κολωνακια το πεζοδρόμιο ;; ξερεις αν τζιπ περνάει απο πανω ;
Να παω μια επισκεψη θελω
Μια χαρά σε λίγο παγωτο εγώ.Tο ιδιο αλλα αντι για καρπουζι παγωτο
Μακαρόνια με φακές σωταρισμενες με κρεμμύδι , κόκκινη σάλτσα, και πράσινη πιπεριά.
Και εγώ στη γράμμωση είμαι
Τωρα θα μου πεις, εγω που φορτωσα πρωτεινη με φακορυζο, καλυτερος ειμαι;
Τι ρυζι τι μακαρονι...
Εγκρινω με βαρια καρδια![]()
![]()
Πληρώνεις για να τα τρως αυτά ?
www.bing.com
![]()
μακαρόνια με φακές - Bing
Интелигентното търсене на Bing ви помага бързо да намирате това, което търсите, и ви предоставя награди.www.bing.com
Και εγώ στη γράμμωση είμαι![]()

Δεν παίρνω χάπια μάτια μου. Ούτε καν το μπλέ. Προς το παρόν τουλάχιστον.Έγινες και vegan μωρή μούστογριά μέσα στο ίδρυμα??
Τι έγινε ? Σου ανέβηκε η χοληστερίνη και δεν σε πιάνουν τα χάπια ??
Κι εγώ τα τρώω τα ορφανά αλλά μόνο το απέξω, το ρύζι το ρίχνω στα γατιά,Γεμιστά ορφανά από μαγειρείο. (ταλαιπωρία) φέτα Καλαβρύτων, 'Αμστελ.

Άμστελ και Φισερ κατά προτίμηση.Κι εγώ τα τρώω τα ορφανά αλλά μόνο το απέξω, το ρύζι το ρίχνω στα γατιά,
είμαι φιλόζωος
Άμστελ![]()
Πιο καλή η Φίσερ, βέβαια θέμα γούστου είναι.Άμστελ και Φισερ κατά προτίμηση.
Γεμιστά ορφανά από μαγειρείο. (ταλαιπωρία) φέτα Καλαβρύτων, 'Αμστελ.

Άμστελ και Φισερ κατά προτίμηση.
Κανένα νέο από τον κοινό μας φίλο; Λέω να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.Πιο καλή η Φίσερ, βέβαια θέμα γούστου είναι.
Τίποτα, είναι περίπλοκη η κατάσταση και δεν ήθελα να τον πολυζαλίζω,Κανένα νέο από τον κοινό μας φίλο; Λέω να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.
Πριν κάνα μήνα μίλησα μαζί του. Καλά είναι. Είναι και η εποχή που έχει φόρτο στην δουλειά και δεν επικοινωνεί και πολύ.Κανένα νέο από τον κοινό μας φίλο; Λέω να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.