κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 42.868
- Πόντοι
- 19.795
Και εγώ στη γράμμωση είμαι
Τωρα θα μου πεις, εγω που φορτωσα πρωτεινη με φακορυζο, καλυτερος ειμαι;
Τι ρυζι τι μακαρονι...
Εγκρινω με βαρια καρδια![]()
![]()
Και εγώ στη γράμμωση είμαι
Τι ρυζι τι μακαρονι...
![]()
Πληρώνεις για να τα τρως αυτά ?
![]()
μακαρόνια με φακές - Bing
Mit der intelligenten Bing-Suche können Sie die gewünschten Informationen schneller und einfacher finden und dabei Punkte sammeln.www.bing.com
Και εγώ στη γράμμωση είμαι![]()
Δεν παίρνω χάπια μάτια μου. Ούτε καν το μπλέ. Προς το παρόν τουλάχιστον.Έγινες και vegan μωρή μούστογριά μέσα στο ίδρυμα??
Τι έγινε ? Σου ανέβηκε η χοληστερίνη και δεν σε πιάνουν τα χάπια ??
Κι εγώ τα τρώω τα ορφανά αλλά μόνο το απέξω, το ρύζι το ρίχνω στα γατιά,Γεμιστά ορφανά από μαγειρείο. (ταλαιπωρία) φέτα Καλαβρύτων, 'Αμστελ.
Άμστελ και Φισερ κατά προτίμηση.Κι εγώ τα τρώω τα ορφανά αλλά μόνο το απέξω, το ρύζι το ρίχνω στα γατιά,
είμαι φιλόζωος
Άμστελ![]()
Πιο καλή η Φίσερ, βέβαια θέμα γούστου είναι.Άμστελ και Φισερ κατά προτίμηση.
Γεμιστά ορφανά από μαγειρείο. (ταλαιπωρία) φέτα Καλαβρύτων, 'Αμστελ.
Άμστελ και Φισερ κατά προτίμηση.
Κανένα νέο από τον κοινό μας φίλο; Λέω να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.Πιο καλή η Φίσερ, βέβαια θέμα γούστου είναι.
Τίποτα, είναι περίπλοκη η κατάσταση και δεν ήθελα να τον πολυζαλίζω,Κανένα νέο από τον κοινό μας φίλο; Λέω να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.
Πριν κάνα μήνα μίλησα μαζί του. Καλά είναι. Είναι και η εποχή που έχει φόρτο στην δουλειά και δεν επικοινωνεί και πολύ.Κανένα νέο από τον κοινό μας φίλο; Λέω να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.
Γεμιστά ορφανά από μαγειρείο. (ταλαιπωρία) φέτα Καλαβρύτων, 'Αμστελ.
Κιμα ρε μαν τι σκέταΠριν κάνα μήνα μίλησα μαζί του. Καλά είναι. Είναι και η εποχή που έχει φόρτο στην δουλειά και δεν επικοινωνεί και πολύ.
Έτσι τα φτιάχνουν έξω μαν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κιμα ρε μαν τι σκέτα![]()
Βάλτους χεριΈτσι τα φτιάχνουν έξω μαν.
Το σκέφτηκα μαν.Βάλτους χερι
Σωστοστ!
Δεν ξέρω τι με φρικαρει πιο πολύ...η ξυρισμένη μασχάλη που οι τρίχες της φυτεύτηκαν στην μάπα αυτού του καγκουρο -εξωγηινου η η θλιβερή κόμμωση;
Τι ρυζι τι μακαρονι...
![]()