tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.049
- Πόντοι
- 1.406
Σορρυ μαν, παραφερθηκα.Ήρεμα μαν μη βριζεις βραδιατικα,τσιμπάμε.
Σορρυ μαν, παραφερθηκα.Ήρεμα μαν μη βριζεις βραδιατικα,τσιμπάμε.
Δε ξέρω πως είναι οι πεπες μαν.Οι Πέππες με τι μαν ?
Σκέτες ?
Νερόβραστες ?![]()
Είχα δει κάτι αμερικάνια που ψήνανε στη σχάρα μοσχαρίσιο κιλότο . Από την αρχή το είχα δει !Πατησα ηδη ...
Γεμισαμε Ιταλους μεταναστες στο Αμερικα ναπουμε που τρωνε σπαγγετι μιτ-μποαλς..
Τερμα αυτα , θα πέσει πέλεκυς
Το έφαγα μόνος μου. Είχε λίγο αιματάκι , αλλά ήταν μια χαρά.
Δεν με άφησαν να το ξανακάνω.

πέππες με πέππες και από πάνω πέππα τριμμένηΟι Πέππες με τι μαν ?
Σκέτες ?
Νερόβραστες ?![]()
Oι άντρες που δεν είναι ικανοί να γράψουν πολύ ,δεν γράφουν πολύ....στο εσιαξα λιγο.1985: Οι άντρες δε μιλούν πολύ - Τόλης Βοσκόπουλος
2025: Οι άντρες δε γράφουν πολύ - Νίπλης
...με αφήγηση( μακαρίτη) Σοφοκλή Πέππα.πέππες με πέππες και από πάνω πέππα τριμμένη![]()
Γλυκό και αλμυρό...εγκρίνω και συμπραττω...ευ γέ...τσιμπα ένα λικε.Καλημέρα, δύο κρέπες: η μία με κοτόπουλο, μπέικον, μοτσαρέλα και ντοματινια, και η άλλη με φιστίκι Αιγίνης, φουντούκι και φράουλες. Freddo καπουτσίνο μέτριος .![]()
Από πού οι κρέπες μαν ?Καλημέρα, δύο κρέπες: η μία με κοτόπουλο, μπέικον, μοτσαρέλα και ντοματινια, και η άλλη με φιστίκι Αιγίνης, φουντούκι και φράουλες. Freddo καπουτσίνο μέτριος .![]()

Από κρεπερί μαν μουΑπό πού οι κρέπες μαν ?
Ο καφές από πού ?![]()
ΕτσιΑπό κρεπερί μαν μου
Με μακαρονια τα σπάειΕγώ τυπέ μου τα κεφτεδακια τα ήξερα τηγανιτά, με μελιτζάνες, με πατατες, με πουρε, με σάλτσα. Τελευταία χρόνια ακουω κεφτεδακια με μακαρόνια. Προσωπικά δε μου κάνει ο συνδιασμός. Θα ενημερώσω τον Νιπλη και να ξέρεις, μπορεί να πέσει αναφορά γιατι παραχαλαρωσαμε τελευταία![]()
Όχι μαγειρεμένα μαζί......αλλά μαζί στο πιάτο.Με μακαρονια τα σπάει
OxiΜε μακαρονια τα σπάει
Έχεις μια αναφορά από εμένα. ΄Άκου κεφτεδάκια με μακαρόνια δεν σου κάνει ο συνδυασμός. Και μπόλικο τυρί τριμμένο από πάνω με κόκκινη σάλτσα. ΓΑΜΑΝΕ!Εγώ τυπέ μου τα κεφτεδακια τα ήξερα τηγανιτά, με μελιτζάνες, με πατατες, με πουρε, με σάλτσα. Τελευταία χρόνια ακουω κεφτεδακια με μακαρόνια. Προσωπικά δε μου κάνει ο συνδιασμός. Θα ενημερώσω τον Νιπλη και να ξέρεις, μπορεί να πέσει αναφορά γιατι παραχαλαρωσαμε τελευταία![]()
Μπράβο!Έχεις μια αναφορά από εμένα. ΄Άκου κεφτεδάκια με μακαρόνια δεν σου κάνει ο συνδυασμός. Και μπόλικο τυρί τριμμένο από πάνω με κόκκινη σάλτσα. ΓΑΜΑΝΕ!
Θα το σκεφτώ πότε θα πάρω πίσω την αναφορά.
Θα κάνω προσφυγη στον Νιπλη.Έχεις μια αναφορά από εμένα. ΄Άκου κεφτεδάκια με μακαρόνια δεν σου κάνει ο συνδυασμός. Και μπόλικο τυρί τριμμένο από πάνω με κόκκινη σάλτσα. ΓΑΜΑΝΕ!
Θα το σκεφτώ πότε θα πάρω πίσω την αναφορά.
Δεν θα καταφέρεις τίποτα.Θα κάνω προσφυγη στον Νιπλη.