ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.911
- Πόντοι
- 12.756
Έτυχε μαν η φασηKαι εσύ κινόα; Πάει ήρθε η συντέλεια του κόσμου
Έτυχε μαν η φασηKαι εσύ κινόα; Πάει ήρθε η συντέλεια του κόσμου
Στη χαρίζω επειδή έχεις αποδείξει ότι ξέρεις να τρωςΈτυχε μαν η φαση
ΕτσιΣτη χαρίζω επειδή έχεις αποδείξει ότι ξέρεις να τρως
Τι μακαρόνια τυπε,από που τα κεφτεδακια?κεφτεδάκια σήμερα με μακαρόνια
Δυο παρατηρήσεις στα όρια της αναφοράς. Τα κάρβουνα είναι πολλα και η φωτιά δυνατή για παϊδακι και επίσης, η καλυτερη ψησταριά, είναι ο κομμένος θερμοσίφωνας![]()

Χα χα ρε μλκΠες τα ναπουμε μην αρχισω να βαραω το ρουφιονοκουμπο
Ο αλλος έβαλε καρβουνα λες και θα λιωσει χαλκο που του εφεραν οι γυφτοι για να τα κανει πλακες
Τι κατασταση ειναι αυτη![]()
Χα χα ρε μλκ

Εγώ τυπέ μου τα κεφτεδακια τα ήξερα τηγανιτά, με μελιτζάνες, με πατατες, με πουρε, με σάλτσα. Τελευταία χρόνια ακουω κεφτεδακια με μακαρόνια. Προσωπικά δε μου κάνει ο συνδιασμός. Θα ενημερώσω τον Νιπλη και να ξέρεις, μπορεί να πέσει αναφορά γιατι παραχαλαρωσαμε τελευταίακεφτεδάκια σήμερα με μακαρόνια

Εγώ τυπέ μου τα κεφτεδακια τα ήξερα τηγανιτά, με μελιτζάνες, με πατατες, με πουρε, με σάλτσα. Τελευταία χρόνια ακουω κεφτεδακια με μακαρόνια. Προσωπικά δε μου κάνει ο συνδιασμός. Θα ενημερώσω τον Νιπλη και να ξέρεις, μπορεί να πέσει αναφορά γιατι παραχαλαρωσαμε τελευταία![]()
ΝαιΕγώ τυπέ μου τα κεφτεδακια τα ήξερα τηγανιτά, με μελιτζάνες, με πατατες, με πουρε, με σάλτσα. Τελευταία χρόνια ακουω κεφτεδακια με μακαρόνια. Προσωπικά δε μου κάνει ο συνδιασμός. Θα ενημερώσω τον Νιπλη και να ξέρεις, μπορεί να πέσει αναφορά γιατι παραχαλαρωσαμε τελευταία![]()
Πεπες κτλΠατησα ηδη ...
Γεμισαμε Ιταλους μεταναστες στο Αμερικα ναπουμε που τρωνε σπαγγετι μιτ-μποαλς..
Τερμα αυτα , θα πέσει πέλεκυς
Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεπες κτλ

Γκουρμεδιά οι Πέππες μανΝαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεπες κτλ

Είχε καργα χθες τυπε που περασαδεν βγαίνουν πλέον κάνει 24ωρη βάρδια όχημα της ΕΥΔΑΠ που πατάει με τον τροχό το καπάκι
θέλουν και ριβιέραΕίχε καργα χθες τυπε που περασα
Μιλαμε για βρώμα με τις γαμιολεςθέλουν και ριβιέρα![]()
το καλοκαίρι θα βράζουνΜιλαμε για βρώμα με τις γαμιολες
Ήρεμα μαν μη βριζεις βραδιατικα,τσιμπάμε.Πεπες, νουντλς, ριζότο, κριθαροτο. Κανα λαχανοντολμα δε κανει καμια καριολα γαμω το κερατο μου βραδιάτικα![]()
Οι Πέππες με τι μαν ?Πεπες, νουντλς, ριζότο, κριθαροτο. Κανα λαχανοντολμα δε κανει καμια καριολα γαμω το κερατο μου βραδιάτικα![]()