Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.358
- Πόντοι
- 12.756
400 ευρω κανει η τηλεφωνικη κλησηεισαι τεμπελης λοιπον...στειλε τηλεφωνο να παρω τους γονεις σου να σου κοψουν το χαρτζηλικι

400 ευρω κανει η τηλεφωνικη κλησηεισαι τεμπελης λοιπον...στειλε τηλεφωνο να παρω τους γονεις σου να σου κοψουν το χαρτζηλικι

Δεν είσαι τεμπέλης, είσαι αρνητής εργασίας δηλαδή.λυπάμαι ψάξε στις λίστες του οαεδ ή μπες στη σειρά μαζί με τους ιδιοκτήτες μπιτζόμπαρων που δεν βρίσκουν σκάβους για την σεζόν
Αρχικά νόμιζα ότι έχεις σύνδρομο ανωτερότητας αλλά ευτυχώς με καθησύχασεςαπο εμενα περασε ο ψυχιατρος
Εγω τις κανω τις ερωτησεις και εδω μέσα και παντου![]()
Aθλητικο brunch ...ευ γέ...υπήρχε καμμία καλή λουόμενη παραδίπλα για μάτι,αν μη τι άλλο;Μετα απο 55 λεπτα κολυμπι στο ολιγον ταραγμενο Ιονιο:
Γιαουρτι με ταχινι ολυμπος. 2 κομματια ροδακινο κομποστα. 1 κομματι καροτ-κεικ. Ριζογαλο. 1 μπανανα. 1 κουπα καυτη σοκολατα.
εγώ στη θέση σου θα το καθάριζα μόνος μου και θα κράταγα τα 400ε για τον εαυτό μουεισαι τεμπελης λοιπον...στειλε τηλεφωνο να παρω τους γονεις σου να σου κοψουν το χαρτζηλικι
είμαι αρνητής της δικής μου εργασίαςΔεν είσαι τεμπέλης, είσαι αρνητής εργασίας δηλαδή.
δεν μπορω εχω τν μεση μουεγώ στη θέση σου θα το καθάριζα μόνος μου και θα κράταγα τα 400ε για τον εαυτό μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είμαι αρνητής της δικής μου εργασίας
με την εργασία των άλλων δεν έχω κανένα θέμα![]()
πας να με πιάσεις στο φιλότιμο για καλύτερη τιμήδεν μπορω εχω τν μεση μου

Και εγώ περιμένω το Ντούντα με το χλοοκοπτικό να μου καθαρίσει ένα οικόπεδοκαλα ρε σου λεω ελα να καθαρισεις οικοπεδο μου,θα στα σταξω και λες δεν εχω τα λεφτα;ασχετο
/τσακισου και ελα...παρε το πρι πρι σου και σε περιμενω![]()

Φρέσκο φιλέτο ρε μαν τι παστο πόλεμο έχουμε?σολομός φρέσκος ή παστός μαν![]()

δεν μπορω εχω τν μεση μου
Θα ρωτήσω τη γυναίκα μανΠόσα αυγά οι κρέπες μαν;
γαμάει ο παστός εγώ τα παίρνω 10-10 από το σούπερ και τα τρώω με φιλαδέλφια μέσα σε τορτίγιεςΦρέσκο φιλέτο ρε μαν τι παστο πόλεμο έχουμε?
![]()

δουλευω ΑΚΟΜΑ σκληρααπο το καθισιο μωρη γαμιολα , εχεις διπλωσει 90 μοιρες την μιση σου ζωη και την άλλη μιση κοιμοσουν ..
Μου θες και προκοπη μωρη σαβουρα
Ο παστος γαμαει σε μπαγκέτα με βουτυρο Κέρκυρας και λεμόνιγαμάει ο παστός εγώ τα παίρνω 10-10 από το σούπερ και τα τρώω με φιλαδέλφια μέσα σε τορτίγιες![]()

ναι αλλά όχι στο λεμόνιΟ παστος γαμαει σε μπαγκέτα με βουτυρο Κέρκυρας και λεμόνι![]()
Ο παστος γαμαει σε μπαγκέτα με βουτυρο Κέρκυρας και λεμόνι![]()

Πρωί πρωί μόνο κολύμπι. Φευ.Aθλητικο brunch ...ευ γέ...υπήρχε καμμία καλή λουόμενη παραδίπλα για μάτι,αν μη τι άλλο;