κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.109
- Πόντοι
- 21.395
Αλβανια παω και ερχομαι με το πατινι-τεσλα του Σαουλ.παλι ρε μαλάκα ηρθες παράνομα απο την Αλβανία στην χωρα μας ;
Αλβανια παω και ερχομαι με το πατινι-τεσλα του Σαουλ.παλι ρε μαλάκα ηρθες παράνομα απο την Αλβανία στην χωρα μας ;
στο κωργιό αν πας με το πατίνι δε θα προλάβεις να φτάσεις θα στο έχουν ''κατασχέσει" πριν προλάβεις να βγεις από τον κατσικόδρομοΑλβανια παω και ερχομαι με το πατινι-τεσλα του Σαουλ.
θα το εχω δεμενο πανω μου με ζωνη ασφαλειαςστο κωργιό αν πας με το πατίνι δε θα προλάβεις να φτάσεις θα στο έχουν ''κατασχέσει" πριν προλάβεις να βγεις από τον κατσικόδρομο![]()
Εγώ δε θα το έκανα αυτόθα το εχω δεμενο πανω μου με ζωνη ασφαλειας![]()
Από αυτά που μας μοίραζαν στο σχολείο τα 80s; Σου έχουν μείνει ακομα;. 2 κομματια ροδακινο κομποστα.
Σαουλακο πρωινος πρωινος βλεπωΕγώ δε θα το έκανα αυτό
τα παιδιά του κωργιού θα σε σηκώσουν και θα σε πάρουν και εσένα μαζί![]()
είμαι φανατικός οπαδός του κάρπε ντίεμΣαουλακο πρωινος πρωινος βλεπω
Σαουλακο πρωινος πρωινος βλεπω
ελα να μου ξεχορταριασεις ενα οικοπεδο που εχω να βγαλεις κανα φραγκοείμαι φανατικός οπαδός του κάρπε ντίεμ
ελα να μου ξεχορταριασεις ενα οικοπεδο που εχω να βγαλεις κανα φραγκο![]()
σαν τον Σλοθ θα καταντησεις απο το καθισιο ..δουλευε
οχι σαν και εσενα που ψωλαρεις ολη μερα
ειναι τεμπελης δεν θα δεχτειτωρα αρχιζουμε να μιλάμε![]()
δεν έχεις τα κεφάλαια για τέτοιες εργασίεςελα να μου ξεχορταριασεις ενα οικοπεδο που εχω να βγαλεις κανα φραγκο![]()
σαν τον Σλοθ θα καταντησεις απο το καθισιο ..
υγ χοληστερινες,τριγλυκεριδια στα υψη εχεις ΚΑΙ μαγουλιθρες![]()
γιατί εγώ θα το κάνω?ειναι τεμπελης δεν θα δεχτει![]()
καλα ρε σου λεω ελα να καθαρισεις οικοπεδο μου,θα στα σταξω και λες δεν εχω τα λεφτα;ασχετοδεν έχεις τα κεφάλαια για τέτοιες εργασίες
μαχαιρι στο λαιμο να μου εβαζαν και για να σωθω επρεπε να σε πιστεψω θα προτιμουσα να μου εκοβαν τον καρυτσαφλοεκανα εξετασεις γενικες και μου ειπαν να τις κοιταξει ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ...
Για να κατάλαβεις πόσο τελειες ειναι
Σαπακι της κοινωνίας με εμφυτευμενο μαλλί![]()
πέρασες και από ψυχίατρο δηλαδήεκανα εξετασεις γενικες και μου ειπαν να τις κοιταξει ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ...
Για να κατάλαβεις πόσο τελειες ειναι
Σαπακι της κοινωνίας με εμφυτευμενο μαλλί![]()
πέρασες και από ψυχίατρο δηλαδή
εκκρεμει το ψυχολογικο σου προφιλ δεν σε εχω ξεχασει να ξερειςαπο εμενα περασε ο ψυχιατρος
Εγω τις κανω τις ερωτησεις και εδω μέσα και παντου![]()