Heavywash
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.734
- Πόντοι
- 5.636
Pancake με bacon κρέμα παρμεζάνας και αυγό μάτι ,για να σκάσει ο @athinaios44 που μας λέει γύφτους
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ!παλι ρε μαλάκα ηρθες παράνομα απο την Αλβανία στην χωρα μας ;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ!
ειμαι μεταξυ στο να του το διαγραψω ή κάτι που σκεφτομαι ειναι , να τον αφησω να το ανοιξει και μετα να μην μπορει να γραψει εκει , σαν τον νημα του Ολυμπιακου ..
που καθεται και κλαιγεται στο νημα του βαζελου επειδη δεν μπορει να γραψει στο διπλα
Θα δουμε ...ανάλογα την διάθεση που θα έχω

Γιατί δε διαγράφεις τον ίδιο να μη σπας τ αρχιδια σου Κυριακάτικοειμαι μεταξυ στο να του το διαγραψω ή κάτι που σκεφτομαι ειναι , να τον αφησω να το ανοιξει και μετα να μην μπορει να γραψει εκει , σαν τον νημα του Ολυμπιακου ..
που καθεται και κλαιγεται στο νημα του βαζελου επειδη δεν μπορει να γραψει στο διπλα
Θα δουμε ...ανάλογα την διάθεση που θα έχω

Γιατί δε διαγράφεις τον ίδιο να μη σπας τ αρχιδια σου Κυριακάτικο![]()

ΤρομερόPancake με bacon κρέμα παρμεζάνας και αυγό μάτι ,για να σκάσει ο @athinaios44 που μας λέει γύφτους![]()
Αλβανια παω και ερχομαι με το πατινι-τεσλα του Σαουλ.παλι ρε μαλάκα ηρθες παράνομα απο την Αλβανία στην χωρα μας ;
στο κωργιό αν πας με το πατίνι δε θα προλάβεις να φτάσεις θα στο έχουν ''κατασχέσει" πριν προλάβεις να βγεις από τον κατσικόδρομοΑλβανια παω και ερχομαι με το πατινι-τεσλα του Σαουλ.

θα το εχω δεμενο πανω μου με ζωνη ασφαλειαςστο κωργιό αν πας με το πατίνι δε θα προλάβεις να φτάσεις θα στο έχουν ''κατασχέσει" πριν προλάβεις να βγεις από τον κατσικόδρομο![]()
Εγώ δε θα το έκανα αυτόθα το εχω δεμενο πανω μου με ζωνη ασφαλειας![]()
Από αυτά που μας μοίραζαν στο σχολείο τα 80s; Σου έχουν μείνει ακομα;. 2 κομματια ροδακινο κομποστα.
Σαουλακο πρωινος πρωινος βλεπωΕγώ δε θα το έκανα αυτό
τα παιδιά του κωργιού θα σε σηκώσουν και θα σε πάρουν και εσένα μαζί![]()
είμαι φανατικός οπαδός του κάρπε ντίεμΣαουλακο πρωινος πρωινος βλεπω
Σαουλακο πρωινος πρωινος βλεπω
ελα να μου ξεχορταριασεις ενα οικοπεδο που εχω να βγαλεις κανα φραγκοείμαι φανατικός οπαδός του κάρπε ντίεμ

ελα να μου ξεχορταριασεις ενα οικοπεδο που εχω να βγαλεις κανα φραγκο![]()

σαν τον Σλοθ θα καταντησεις απο το καθισιο ..δουλευε
οχι σαν και εσενα που ψωλαρεις ολη μερα

ειναι τεμπελης δεν θα δεχτειτωρα αρχιζουμε να μιλάμε![]()

δεν έχεις τα κεφάλαια για τέτοιες εργασίεςελα να μου ξεχορταριασεις ενα οικοπεδο που εχω να βγαλεις κανα φραγκο![]()