Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Και γω .. αλλά μετά μου πέρασεΣυγκινηθηκα...λιγο.

Και γω .. αλλά μετά μου πέρασεΣυγκινηθηκα...λιγο.

Δύο τύποι καυχώνται συνεχώς.Για πελουσιος ξερεις πολλα για τους φτωχους.......

Κρίμα ... Θα μπορούσες να είχες την άνεση να αγοράσεις μια καλύτερη ζωή που λέει ο φίλος σου παραπάνω ... Αλλά.... Μέχρι και εκεί χρωστάςτελος το ολιγολεπτο διαλειμμα μου παιδια ωρα για δουλεια ΠΑΛΙ

Μιλάς σωστάΔύο τύποι καυχώνται συνεχώς.
Αυτός που δεν έχει να πει τίποτα και αυτός που προσπαθεί να καλύψει την ένδεια του.![]()

Καπου ακουστηκε ενα ελαφρυ κραακ![]()

Κρίμα ... Θα μπορούσες να είχες την άνεση να αγοράσεις μια καλύτερη ζωή που λέει ο φίλος σου παραπάνω ... Αλλά.... Μέχρι και εκεί χρωστάς![]()

Αυτό μου το έλεγε μια πρώην μου , σαν παράπονοΕικοτολογώ πως έχετε υπόψιν σας τα χρυσά πολυτελέστατα κλουβιά, στα οποία βάζουν οι Άραβες τα κυνηγετικά γεράκια τους.
Όσο πολύ χρυσοποίκιλτα κι αν είναι, κλουβιά παραμένουν.![]()

Αυτό μου το έλεγε μια πρώην μου , σαν παράπονο
Μετα που βρήκε έναν που δεν την έβγαζε για φαγητό 3 φορές την εβδομάδα ... της έλειψε

Δηλαδή...και τα όσπρια...ΛΕΥΚΑ;;;;Είναι αναλόγως τα γούστα του καθενός. Εσύ λογικά το τρως κοκκινιστό εμένα ας πούμε δε μου αρέσει όπως επίσης ούτε τα φασόλια ούτε οι φακές σε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος...![]()
Είναι κάπως σπανιότερο αλλά συμφωνώ.προτιμω πρασορυζο κλασεις ανωτερο
Νηστεύεις η κάνεις προετοιμασία για παραλία;χυμός πορτοκάλι
κριτσίνια πολύσπορα
νερό
Ωχ κατάλαβα και σε αυτά σάλτσα βάζεις. Μπας και είσαι Ολυμπιακός γι'αυτό θες τόσο πολύ κόκκινο;Δηλαδή...και τα όσπρια...ΛΕΥΚΑ;;;;
Για το γκέυ πραιντ προετοιμαζεταιΝηστεύεις η κάνεις προετοιμασία για παραλία;
κάνω προετοιμασιά για το απογευματινό χέσιμοΝηστεύεις η κάνεις προετοιμασία για παραλία;
Αφού το θέτεις έτσι...ναι,στο φαγητό είμαι Ολυμπιακός...δεν μπορώ να βλέπω όσπρια λευκά και πρασορυζο- σπανακόρυζο...έκανα πείραμα με σπανακόρυζο χωρίς σάλτσα όμως έριξα μπόλικο πιπέρι κόκκινο....το εσωσα ...όμως φαγητό χωρίς σάλτσα είναι σαλάτα,όχι φαγητό.Ωχ κατάλαβα και σε αυτά σάλτσα βάζεις. Μπας και είσαι Ολυμπιακός γι'αυτό θες τόσο πολύ κόκκινο;
Αυτό θέλει και ολόσωμο μαγιό με κοψίματα ...Για το γκέυ πραιντ προετοιμαζεται![]()

.Κανεις και κλυσμα;κάνω προετοιμασιά για το απογευματινό χέσιμο
Δίαιτα βλέπωχυμός πορτοκάλι
κριτσίνια πολύσπορα
νερό
όχι τι είμαι νεοδημοκράτης?Κανεις και κλυσμα;
κάνω υγιεινή ζωήΔίαιτα βλέπω
Εφόσον σ'αρέσει καλά ξηγιέσαι. Τα μοναδικά φαγητά που δεν τρώω με σάλτσά επειδή δε μου αρέσουν είναι τα όσπρια και το σπανακόρυζοΑφού το θέτεις έτσι...ναι,στο φαγητό είμαι Ολυμπιακός...δεν μπορώ να βλέπω όσπρια λευκά και πρασορυζο- σπανακόρυζο...έκανα πείραμα με σπανακόρυζο χωρίς σάλτσα όμως έριξα μπόλικο πιπέρι κόκκινο....το εσωσα ...όμως φαγητό χωρίς σάλτσα είναι σαλάτα,όχι φαγητό.
Ζυμαρικά και πιλάφι λευκό τρώω...τα άλλα όμως ΟΧΙ σαν του Ιωάννη Μεταξά.
Πάνω έτσι τα τρώμε ,δεν ξέρω τι έχουν πάθει στα Νότια και δεν βάζουν σάλτσα