athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.217
- Πόντοι
- 12.756
τι μακαρονιαΜακαρόνια με σάλτσα φτωχικό,με φάγες ρε μουνι
τι μακαρονιαΜακαρόνια με σάλτσα φτωχικό,με φάγες ρε μουνι
Πατρολτι μακαρονια
Ρομπέν δεν υπήρξα ούτε τις Απόκριες κύριε Νίπλη. Μην προσπαθείτε να μου φορέσετε ένα κουστούμι που δε μου ταιριάζει. Και αν σήμερα θα φάω φακές Φαρσάλων με φρέσκια ντομάτα που τα χέρια ενός μικρού Μπαγκαλαντεσιανού με μεγάλα όνειρα έκοψαν από ένα φυτώριο στο Μαραθώνα ,ενώ εσάς εσείς θα απολαύσετε φρέσκια σφυρίδα με σαλάτα από σπαράγγια και κάποιο λευκό κρασί συνομήλικου της νεαρής που θα κάθεται δίπλα σας, τουλάχιστον θα φροντίσω αυτές τις φακές Φαρσάλων να τις απολαύσω ακούγοντας τζαζ ή κάποια παράσταση ραδιοφωνικού θεάτρου. Βλέπετε κύριε Νίπλη ο ψηφιακός πολιτισμός του 21ου αιώνα δεν έφερε την πολυπόθητη ισότητα που ονειρευόμαστε σαν έφηβοι, έφερε δωρεάν υποκατάστατα σε ηλεκτρονική μορφή, και ταξίδια αταξίδευτα σε εικόνες και ήχους από μέρη που οι περισσότεροι δε θα επισκεφτούν. Πριν περιφρονήσετε λοιπόν τους φτωχούς που ζητιανεύουν τα φανάρια, αναλογιστείτε αν με τα χρήματα που έχετε αγοράσατε μια καλύτερη ζωή. Κύριε Νίπλη.μην κανεις τον Ρομπεν των Φτωχων![]()
Σπανακορυζο ε?ΖΗΤΩ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ![]()
προτιμω πρασορυζο κλασεις ανωτεροΣπανακορυζο ε?
Είναι αναλόγως τα γούστα του καθενός. Εσύ λογικά το τρως κοκκινιστό εμένα ας πούμε δε μου αρέσει όπως επίσης ούτε τα φασόλια ούτε οι φακές σε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος...Συμφωνώ για το λεμόνι αλλά χωρίς σάλτσα δεν είναι φαγητό ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.
Έκανα ένα πείραμα χωρίς σάλτσα αλλά με μπόλικο κόκκινο πιπέρι κι ευτυχώς το έσωσα...το φαγητό αυτο θέλει χρώμα αλλιώς είναι σαλάτα.
Συγκινηθηκα...λιγο.Ρομπέν δεν υπήρξα ούτε τις Απόκριες κύριε Νίπλη. Μην προσπαθείτε να μου φορέσετε ένα κουστούμι που δε μου ταιριάζει. Και αν σήμερα θα φάω φακές Φαρσάλων με φρέσκια ντομάτα που τα χέρια ενός μικρού Μπαγκαλαντεσιανού με μεγάλα όνειρα έκοψαν από ένα φυτώριο στο Μαραθώνα ,ενώ εσάς εσείς θα απολαύσετε φρέσκια σφυρίδα με σαλάτα από σπαράγγια και κάποιο λευκό κρασί συνομήλικου της νεαρής που θα κάθεται δίπλα σας, τουλάχιστον θα φροντίσω αυτές τις φακές Φαρσάλων να τις απολαύσω ακούγοντας τζαζ ή κάποια παράσταση ραδιοφωνικού θεάτρου. Βλέπετε κύριε Νίπλη ο ψηφιακός πολιτισμός του 21ου αιώνα δεν έφερε την πολυπόθητη ισότητα που ονειρευόμαστε σαν έφηβοι, έφερε δωρεάν υποκατάστατα σε ηλεκτρονική μορφή, και ταξίδια αταξίδευτα σε εικόνες και ήχους από μέρη που οι περισσότεροι δε θα επισκεφτούν. Πριν περιφρονήσετε λοιπόν τους φτωχούς που ζητιανεύουν τα φανάρια, αναλογιστείτε αν με τα χρήματα που έχετε αγοράσατε μια καλύτερη ζωή. Κύριε Νίπλη.
Καπου ακουστηκε ενα ελαφρυ κραακΡομπέν δεν υπήρξα ούτε τις Απόκριες κύριε Νίπλη. Μην προσπαθείτε να μου φορέσετε ένα κουστούμι που δε μου ταιριάζει. Και αν σήμερα θα φάω φακές Φαρσάλων με φρέσκια ντομάτα που τα χέρια ενός μικρού Μπαγκαλαντεσιανού με μεγάλα όνειρα έκοψαν από ένα φυτώριο στο Μαραθώνα ,ενώ εσάς εσείς θα απολαύσετε φρέσκια σφυρίδα με σαλάτα από σπαράγγια και κάποιο λευκό κρασί συνομήλικου της νεαρής που θα κάθεται δίπλα σας, τουλάχιστον θα φροντίσω αυτές τις φακές Φαρσάλων να τις απολαύσω ακούγοντας τζαζ ή κάποια παράσταση ραδιοφωνικού θεάτρου. Βλέπετε κύριε Νίπλη ο ψηφιακός πολιτισμός του 21ου αιώνα δεν έφερε την πολυπόθητη ισότητα που ονειρευόμαστε σαν έφηβοι, έφερε δωρεάν υποκατάστατα σε ηλεκτρονική μορφή, και ταξίδια αταξίδευτα σε εικόνες και ήχους από μέρη που οι περισσότεροι δε θα επισκεφτούν. Πριν περιφρονήσετε λοιπόν τους φτωχούς που ζητιανεύουν τα φανάρια, αναλογιστείτε αν με τα χρήματα που έχετε αγοράσατε μια καλύτερη ζωή. Κύριε Νίπλη.
Και γω .. αλλά μετά μου πέρασεΣυγκινηθηκα...λιγο.
Δύο τύποι καυχώνται συνεχώς.Για πελουσιος ξερεις πολλα για τους φτωχους.......
Κρίμα ... Θα μπορούσες να είχες την άνεση να αγοράσεις μια καλύτερη ζωή που λέει ο φίλος σου παραπάνω ... Αλλά.... Μέχρι και εκεί χρωστάςτελος το ολιγολεπτο διαλειμμα μου παιδια ωρα για δουλεια ΠΑΛΙ
Μιλάς σωστάΔύο τύποι καυχώνται συνεχώς.
Αυτός που δεν έχει να πει τίποτα και αυτός που προσπαθεί να καλύψει την ένδεια του.![]()
Καπου ακουστηκε ενα ελαφρυ κραακ![]()
Κρίμα ... Θα μπορούσες να είχες την άνεση να αγοράσεις μια καλύτερη ζωή που λέει ο φίλος σου παραπάνω ... Αλλά.... Μέχρι και εκεί χρωστάς![]()
Αυτό μου το έλεγε μια πρώην μου , σαν παράπονοΕικοτολογώ πως έχετε υπόψιν σας τα χρυσά πολυτελέστατα κλουβιά, στα οποία βάζουν οι Άραβες τα κυνηγετικά γεράκια τους.
Όσο πολύ χρυσοποίκιλτα κι αν είναι, κλουβιά παραμένουν.![]()
Αυτό μου το έλεγε μια πρώην μου , σαν παράπονο
Μετα που βρήκε έναν που δεν την έβγαζε για φαγητό 3 φορές την εβδομάδα ... της έλειψε