celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.271
- Πόντοι
- 6.256
Eιναι το "τι σιμπησες μαν" για τα μοτερΡε μπούστηδοι πως από τα φακόρυζα και τα μοριακά κοκορέτσια το γυρνάτε στην βενζίνη και στα τέλη κυκλοφορίας![]()

Eιναι το "τι σιμπησες μαν" για τα μοτερΡε μπούστηδοι πως από τα φακόρυζα και τα μοριακά κοκορέτσια το γυρνάτε στην βενζίνη και στα τέλη κυκλοφορίας![]()
Το μπου είναι μαγικόΡε μπούστηδοι πως από τα φακόρυζα και τα μοριακά κοκορέτσια το γυρνάτε στην βενζίνη και στα τέλη κυκλοφορίας![]()
Δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα υπήρχαν πολλά γνωστά μοντέλα με κινητήρες 900-1000 βενζίνης χωρίς τέλη πχ Clio 0.9 Ford exoboost panda κτλΔε νομίζω να έβγαλαν κινητήρα βενζίνη με 90 και κάτω ρυπους.
Σωστά, στα WLTPΘέλει κάτω από 122 γρ CO2 άνα χιλιόμετρο
Άντε για να λυθεί η απορία, τα υβριδικά πιάνουν κάτω από 122 γρ Co2 και δεν πληρώνουν
![]()
Ιδού τα νέα Τέλη Κυκλοφορίας - Ποιοι θα πληρώνουν 0 ευρω;
Αλλαξαν τα τέλη κυκλοφορίας λόγω ρύππων και στο άρθρο 38 του νομοσχεδίου για το Λαθρεμπόριο περιλαμβάνονται οι αλλαγές για τα των οχήματα που ταξινομούνται από φέτος...www.newsauto.gr
Πάλι Ισπανικές Αγγλικές τελικό μουνια μόνο ο Θρύλος έσπασε την μονοτονία αρχιδιαΡε μπούστηδοι πως από τα φακόρυζα και τα μοριακά κοκορέτσια το γυρνάτε στην βενζίνη και στα τέλη κυκλοφορίας![]()
Οχι. Κλιπ 0.9 έχει τέλη και το παντα. Τα ντίζελ δεν έχουν.Δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα υπήρχαν πολλά γνωστά μοντέλα με κινητήρες 900-1000 βενζίνης χωρίς τέλη πχ Clio 0.9 Ford exoboost panda κτλ
Δεν είναι υβριδικό βενζίνη είναι αλλά ναι το είδα στα σπεκς έχει κάτω από 122Θέλει κάτω από 122 γρ CO2 άνα χιλιόμετρο
Άντε για να λυθεί η απορία, τα υβριδικά πιάνουν κάτω από 122 γρ Co2 και δεν πληρώνουν
![]()
Ιδού τα νέα Τέλη Κυκλοφορίας - Ποιοι θα πληρώνουν 0 ευρω;
Αλλαξαν τα τέλη κυκλοφορίας λόγω ρύππων και στο άρθρο 38 του νομοσχεδίου για το Λαθρεμπόριο περιλαμβάνονται οι αλλαγές για τα των οχήματα που ταξινομούνται από φέτος...www.newsauto.gr
Νικ η Σοφία ξεφούσκωσε τα βυζιάΔεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα υπήρχαν πολλά γνωστά μοντέλα με κινητήρες 900-1000 βενζίνης χωρίς τέλη πχ Clio 0.9 Ford exoboost panda κτλ
ΓαμιολεςΡε μπούστηδοι πως από τα φακόρυζα και τα μοριακά κοκορέτσια το γυρνάτε στην βενζίνη και στα τέλη κυκλοφορίας![]()
Μάλλον μιλάς για υβριδικό. Αυτά τα υποβοηθουμενα δηλαδή.Δεν είναι υβριδικό βενζίνη είναι αλλά ναι το είδα στα σπεκς έχει κάτω από 122
Μαν την φαγαμεΝικ η Σοφία ξεφούσκωσε τα βυζιά![]()
Μας κατέστρεψε η γαμιόλαΜαν την φαγαμε
δεν είναι υβριδικό βενζίνη είναι.Μάλλον μιλάς για υβριδικό. Αυτά τα υποβοηθουμενα δηλαδή.
γιατι δεν πηρες υβριδικοδεν είναι υβριδικό βενζίνη είναι.
το είδα στα σπεκς το έκανα search.
Δεν πληρώνει τέλη...τώρα αν τα χριστούγεννα έρθει κανένας λογαριασμός τι να πω![]()
Πατίνι ?γιατι δεν πηρες υβριδικο
δεν αξίζει για τη χρήση που το ήθελαγιατι δεν πηρες υβριδικο
τι χρησηδεν αξίζει για τη χρήση που το ήθελα
της δουλειάςτι χρηση
τι δουλειατης δουλειάς![]()