ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.883
- Πόντοι
- 12.756
Έλα και μη ρωτάς να κλείσω τραπέζι?Αυτό στην ανηφόρα;
Έλα και μη ρωτάς να κλείσω τραπέζι?Αυτό στην ανηφόρα;
Για τις ρυζογκοφρέτες η αναφορά είναι αυτονόητηκεφτεδάκια με τηγανητές πατάτες φρέσκιες
χωριάτικη με έξτρα κάπαρη χωρίς λάδι
μπύρα νύμφη 2 τμχ
για γλυκό ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα και φρέντο εξπρέσσιο![]()
Αφού ήταν μοσχάρι ρε μαν!! Τι αλλαξοκολιες με κατσίκια είναι αυτές;;!!κατσικίσιο!!!!!!!!!!!!!!
Η πολλή δουλειά όχι μόνο τρώει τον αφέντη αλλά επιπλέον ο αφέντης δεν έχει χρόνο να γεμίσει το ψυγείο του ...μπορεί να είσαι πιο πλούσιος όμως το άδειο ψυγείο δεν παύει να είναι ένδειξη φτώχειας.Για μεσημέρι, σκατά με φράουλες. Τι στο διάολο ρε μαλακες πως ειστε σπίτι το μεσημέρι μόνο εγώ δουλευω σα μαλακας όλη μέρα?
Για ποικιλία γεύσεων!!!!Αφού ήταν μοσχάρι ρε μαν!! Τι αλλαξοκολιες με κατσίκια είναι αυτές;;!!
"Τα παίρνουμε"...εννοείς τα σκατα με φράουλες;;;;Τα παίρνουμε σε ταπεράκι και τα τρώμε στη δουλειά.![]()

"Τα παίρνουμε"...εννοείς τα σκατα με φράουλες;;;;![]()
η σωστή χωριάτικη η αντρική η Πατριωτική είναι χωρίς λάδι και κάνεις παπάρα τη ρυζογκοφρέτα μέσα στο ζουμί της ντομάτας.Για τις ρυζογκοφρέτες η αναφορά είναι αυτονόητη
Με τη χωριάτικη χωρίς λάδι κέρδισες και αφαίρεση 100 πόντων
Έλα και μη ρωτάς να κλείσω τραπέζι?

Σωστα...τίποτα σαν το φρέσκο...ακόμα και στο σκατό...Τις φράουλες, κύριε. Το σκατό το βάζουμε εκεί, περίπου 10 με 12 λεπτά πριν την κατανάλωση. Αν δεν είναι φρέσκο δεν πετυχαίνει ο συνδυασμός.

η σωστή χωριάτικη η αντρική η Πατριωτική είναι χωρίς λάδι και κάνεις παπάρα τη ρυζογκοφρέτα μέσα στο ζουμί της ντομάτας.

κάνε βούτα με ρυζογκοφρέτα σε νεροζούμι και θα με θυμηθείς
Μελάτο το προτιμάτε κύριε αργυροτέτοιε μας ή σαν της κατσίκας ?Σωστα...τίποτα σαν το φρέσκο...ακόμα και στο σκατό...![]()

η σωστή χωριάτικη η αντρική η Πατριωτική είναι χωρίς λάδι και κάνεις παπάρα τη ρυζογκοφρέτα μέσα στο ζουμί της ντομάτας.
Δεν έρχεται λέει έντερο του και μλκς θα το πω βεβαιαΦέρτε και Ατενέζο να μας βλέπει να τρώμε.![]()
θα υπερασπιστώ τις ιδέες μου μέχρι τελευταίου γραμμαρίου της ρυζογκοφρέτας μουΝομίζω ότι μετά από 15 συναπτά έτη που είμαι μέλος, γεμάτα γαμωμάνες, γάμοοικογένειες ευχές για καρκίνους και λοιπές ομορφιές που έχω δεχθεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα πατήσω το ρουφιανόκουμπο.
Δεν έρχεται λέει έντερο του και μλκς θα το πω βεβαια
Για πότε λέμε αυτή η την αλλη βδομάδα?Να του πείτε ότι θα του το φτιάξω εγώ το έντερο. Έχω αλοιφή δικής μου παρασκευής.