aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.661
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό ρε μαν δεν είναι χεστρα, κρεβάτι εντατικής ειναι, χεζεις και σου κάνει ταυτόχρονα γενική ούρων, καρδιογραφημα καικαζανακι αθηναιου
![]()
κ(ω)λονοσκοπηση...
Αυτό ρε μαν δεν είναι χεστρα, κρεβάτι εντατικής ειναι, χεζεις και σου κάνει ταυτόχρονα γενική ούρων, καρδιογραφημα καικαζανακι αθηναιου
![]()
Τρως σουπα με τηγανιτές πατάτες και μου βάζεις χέρι για το κριθαράκι?![]()

Έχει πολλές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές η άνοιξη. Π.χ σπαράγγια, αγκινάρες, αρακά, παντζάρια, σέσκουλα, σπανάκι... Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε πλήθος συνδυασμών με ψάρια, πουλερικά και λοιπές πηγές πρωτεΐνης.Δεν είμαι τόσο καφρος να τρώω καυτό φαγητό...εσύ όταν τρως σούπα βουτάς μέσα το μουσουδι σου ενώ ακόμα καίει η την περιμένεις λίγο να κρυώσει;
Δηλαδή από το Πάσχα και μετά τρως μόνο γιαουρτακια και σουβλάκια ρε ΜαστερΣεφ;

Αϋπνίες παππουλη μου?Έχει πολλές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές η άνοιξη. Π.χ σπαράγγια, αγκινάρες, αρακά, παντζάρια, σέσκουλα, σπανάκι... Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε πλήθος συνδυασμών με ψάρια, πουλερικά και λοιπές πηγές πρωτεΐνης.![]()
Αϋπνίες παππουλη μου?
Περιμένω να περάσει η νυχτερινή νοσοκόμα. Κάνω ότι κοιμάμαι και μόλις έρχεται να τσεκάρει της πιάνω τον κώλο.

Σε νοσοκομείο είσαι η σε κυριλέ γηροκομείο;Περιμένω να περάσει η νυχτερινή νοσοκόμα. Κάνω ότι κοιμάμαι και μόλις έρχεται να τσεκάρει της πιάνω τον κώλο.
Το δεύτερο.Σε νοσοκομείο είσαι η σε κυριλέ γηροκομείο;

Άφησε και για τον αθηναιο λίγο φαγάκι σου.Παντζάρια σκορδαλέα, τηγανητό σαλούβαρδο και αχλάδι φετέλ.![]()
Μισό...Άφησε και για τον αθηναιο λίγο φαγάκι σου.

Τα παίρνουμε σε ταπεράκι και τα τρώμε στη δουλειά.Για μεσημέρι, σκατά με φράουλες. Τι στο διάολο ρε μαλακες πως ειστε σπίτι το μεσημέρι μόνο εγώ δουλευω σα μαλακας όλη μέρα?

Τον τηγανητό σαλουβαρδο σε ταπερ από χθες? Καλυτερα το δικό μου "μενου" με τα σκατά και τις φράουλες..Τα παίρνουμε σε ταπεράκι και τα τρώμε στη δουλειά.![]()