argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.564
- Πόντοι
- 16.235
Έχει αποτέλεσμα και γίνεται γρήγορα.Τι τίμιο ρε μαν ναπουμε?
![]()
Έχει αποτέλεσμα και γίνεται γρήγορα.Τι τίμιο ρε μαν ναπουμε?
![]()
Σουπερ για εσένα. Εγώ στις 11 δεν τρώω σαλτσες και κρεμμυδια![]()

Γενικά εσύ παίζεις ό,τι βρεις στο σπίτι .....αναφορά και μείωση 100 πόντωνΓιουβαρλοσουπα με μπόλικες τηγανητές πατάτες ,τυρια,κασερια.
KinderBueno
Τώρα για βράδυ μόλις χτύπησα πίτα με γύρο κοτόπουλο κι ένα μπιφτέκι σκέτο .
Αμα φάω ενα γιαουρτι, θα ξενυχτησω από τη πειναΣτην ηλικία σου, κάνα αγελαδινό γιαούρτι με φρυγανιά και πολύ σου είναι για βραδινό.![]()

Γενικά εσύ παίζεις ό,τι βρεις στο σπίτι .....αναφορά και μείωση 100 πόντων
Αμα φάω ενα γιαουρτι, θα ξενυχτησω από τη πεινα![]()
Και τι θα αλλάξει?Βάλε και μια χούφτα ξηρούς καρπούς μέσα.
Κακαβιά μέσα στο κατακαλόκαιρο πριν από χρόνιαΓιουβαρλάκια σούπα με 28 βαθμούς κελσίου. Φαντάζομαι ότι με τον καύσωνα θα φάει καμιά σούπα πατσά ή κάνα βραστό για να στανιάρει.
Καλώς.Και τι θα αλλάξει?
Προβατίνα δεν τρελαίνομαι, δε θα σπάσω και τα δόντια μου για να φάω λίγο κρέας. Αλλά αρνί και κατσίκι ευκολα καθαρίζω ένα λο στη καθισιά μουΚαλώς.
Τότε παράγγειλε κάνα κιλό προβατίνα στα κάρβουνα.

Κακαβιά μέσα στο κατακαλόκαιρο πριν από χρόνια
Φούντωσα αλλά ήταν τόσο γαμιστερή,που θα άδειαζα και την κατσαρόλα αν μου την έφερναν στο τραπέζι
Προβατίνα δεν τρελαίνομαι, δε θα σπάσω και τα δόντια μου για να φάω λίγο κρέας. Αλλά αρνί και κατσίκι ευκολα καθαρίζω ένα λο στη καθισιά μου![]()

Εχω κόψει τη κορεγκα και δεν το ρισκάρω με προβατινα μη πέσει η μασέλα στη πιατελα.Ποιά δόντια ρε ραμολιμέντο;
Αφού και οι δύο μασέλα φοράμε.![]()

Εχω κόψει τη κορεγκα και δεν το ρισκάρω με προβατινα μη πέσει η μασέλα στη πιατελα.
![]()

Τρως σουπα με τηγανιτές πατάτες και μου βάζεις χέρι για το κριθαράκι?Γιουβαρλοσουπα με μπόλικες τηγανητές πατάτες ,τυρια,κασερια.
KinderBueno
Τώρα για βράδυ μόλις χτύπησα πίτα με γύρο κοτόπουλο κι ένα μπιφτέκι σκέτο .
Σιγά μην τα βρήκα στο σπίτι ρε...τι είμαι εγώ, κανας μπουχεσας να κατσικωνομαι μια ζωή στους ηλικιωμένους γονείς μου;Γενικά εσύ παίζεις ό,τι βρεις στο σπίτι .....αναφορά και μείωση 100 πόντων
Δεν είμαι τόσο καφρος να τρώω καυτό φαγητό...εσύ όταν τρως σούπα βουτάς μέσα το μουσουδι σου ενώ ακόμα καίει η την περιμένεις λίγο να κρυώσει;Γιουβαρλάκια σούπα με 28 βαθμούς κελσίου. Φαντάζομαι ότι με τον καύσωνα θα φάει καμιά σούπα πατσά ή κάνα βραστό για να στανιάρει.
Εχω κόψει τη κορεγκα και δεν το ρισκάρω με προβατινα μη πέσει η μασέλα στη πιατελα.
![]()
Ποιά δόντια ρε ραμολιμέντο;
Αφού και οι δύο μασέλα φοράμε.![]()
Οι τηγανητές πατάτες ενισχύουν την γιουβαρλοσουπα.Τρως σουπα με τηγανιτές πατάτες και μου βάζεις χέρι για το κριθαράκι?![]()