Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.080
- Πόντοι
- 6.256
είμαι ο μόνος που είμαι ιγκνορ λιστ και μου ανοίγει συζητήσεις κανονικέςακομα και εσυ ιγκορ λιστ;![]()
όταν τον ενημερώνουν ότι κάτι είπα που τον νευρίασε
είμαι ο μόνος που είμαι ιγκνορ λιστ και μου ανοίγει συζητήσεις κανονικέςακομα και εσυ ιγκορ λιστ;![]()
Τις κοκκινοροζουλι κωλοφυλλαδες τις έχεις για να τις στρώνεις στο τραπέζι όταν έρχεται κάνα πρώην κυβερνητικό στέλεχος της περιόδου 2015-2019;αν είναι τίποτα δεξιές γαλάζιες εφημερίδες είναι ότι πρέπει για τη δουλειά![]()
με το τηλεφωνο του μπανιου...με ενσωματωμένο καταβρεχτηρι στην λεκάνη που πιτσιλαει νερό;
ποποβρυσάκι λέγεται...με ενσωματωμένο καταβρεχτηρι στην λεκάνη που πιτσιλαει νερό;
όχι αυτές τις έχω στο αρχείο μου δίπλα στην αφίσα του ΣτάλινΤις κοκκινοροζουλι κωλοφυλλαδες τις έχεις για να τις στρώνεις στο τραπέζι όταν έρχεται κάνα πρώην κυβερνητικό στέλεχος της περιόδου 2015-2019;
Εφεύρεση του κώλου..ποποβρυσάκι λέγεται
Πρόσεξες ότι ο Στάλιν είναι σαν την Παπαρήγα με μουστάκι;όχι αυτές τις έχω στο αρχείο μου δίπλα στην αφίσα του Στάλιν![]()
έχω και δική της αφίσα είναι δίπλα στο διακοσμητικό σφυροδρέπανοΠρόσεξες ότι ο Στάλιν είναι σαν την Παπαρήγα με μουστάκι;
Πιο δίπλα έχεις την Τζάκρη με δωδεκαποντες γόβες;έχω και δική της αφίσα είναι δίπλα στο διακοσμητικό σφυροδρέπανο
όχι δε μαρέσει δεν εγκρίνωΠιο δίπλα έχεις την Τζάκρη με δωδεκαποντες γόβες;
Μαλακα περνανε απο πανω σου ο Σταλιν, η Τζακρη με γοβες,κωλοχαρτα,ποποβρυσακια,ο κωλος του ΚΥΡΙΟΥ Αθηναιου,αφισες με σφυροδρεπανα και εσυ εκει στον πουτσο σου...ΦΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!Κιμαδοπιτα,μπουγάτσα,από σερραικον και καφεδαρα τωρα.
Να πάμε χορτάτοι ρε μλκΜαλακα περνανε απο πανω σου ο Σταλιν, η Τζακρη με γοβες,κωλοχαρτα,ποποβρυσακια,ο κωλος του ΚΥΡΙΟΥ Αθηναιου,αφισες με σφυροδρεπανα και εσυ εκει στον πουτσο σου...ΦΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!
Νηστικός να τα διαβάζει ο άνθρωπος αξιότιμε κύριε Μπίρλα??Μαλακα περνανε απο πανω σου ο Σταλιν, η Τζακρη με γοβες,κωλοχαρτα,ποποβρυσακια,ο κωλος του ΚΥΡΙΟΥ Αθηναιου,αφισες με σφυροδρεπανα και εσυ εκει στον πουτσο σου...ΦΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!
Πες τα τυπεΝηστικός να τα διαβάζει ο άνθρωπος αξιότιμε κύριε Μπίρλα??
Οχι ρε αλλα να ριξει ενα "γαμιεστε κωλομπαραδες" και μετα να αρχισει με τοστ μπουγατσες τυροπιτες καφεδες χυμουςΝηστικός να τα διαβάζει ο άνθρωπος αξιότιμε κύριε Μπίρλα??
οχι ρε τρωω χρονια ταχινι μια χαρα ειναιπριονοκρδέλα θα σε πάει![]()
Πάρε και καμπανακιαταχινι με μαστιχα,με ροδι,ταχιν με εσπρεσσο,ταχινι με πρωτεινη για πρωινο,μεσημερι μπιφτεκια με πατατες μακκειν,σαλατα