gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 7.415
Ελπίζω να βάλεις και μισό κιλό τριμμένο τυρί από πάνω γιατί θα φας αναφοράΣε λίγη ώρα το αγαπημένο μου
Μακαρόνια με κιμα
Ελπίζω να βάλεις και μισό κιλό τριμμένο τυρί από πάνω γιατί θα φας αναφοράΣε λίγη ώρα το αγαπημένο μου
Μακαρόνια με κιμα
Όχι αναφορά,θα βάλει μανΕλπίζω να βάλεις και μισό κιλό τριμμένο τυρί από πάνω γιατί θα φας αναφορά
Σωστό...τα μέλη μας που καταναλώνουν τόσες θερμιδες κάνουν τόση γυμναστική για να τις κάψουν όπως ο προαναφερόμενος από εσένα η έχουν γίνει τοσο μπουχεσες που χωρίς αμάξι δεν βγαίνουν ούτε για να πετάξουν τα σκουπίδια;5K θερμίδες την ημέρα παίζει να χρειάζεται ο ντουειν τζόνσον
αν παίρνεις 5Κ θερμίδες την ημέρα πολύ σύντομα θα αναπτύξεις δικό σου μαγνητικό πεδίο![]()
Τι μαρκα ειναι το αμαξι;Σωστό...τα μέλη μας που καταναλώνουν τόσες θερμιδες κάνουν τόση γυμναστική για να τις κάψουν όπως ο προαναφερόμενος από εσένα η έχουν γίνει τοσο μπουχεσες που χωρίς αμάξι δεν βγαίνουν ούτε για να πετάξουν τα σκουπίδια;
εμείς οι λόδροι μαν ασκούμαστε σε δραστηριότητες τα σκουπίδια μας τα πετάνε άλλοιΣωστό...τα μέλη μας που καταναλώνουν τόσες θερμιδες κάνουν τόση γυμναστική για να τις κάψουν όπως ο προαναφερόμενος από εσένα η έχουν γίνει τοσο μπουχεσες που χωρίς αμάξι δεν βγαίνουν ούτε για να πετάξουν τα σκουπίδια;
Τι μαρκα ειναι ο σκυλος πουεμείς οι λόδροι μαν ασκούμαστε σε δραστηριότητες τα σκουπίδια μας τα πετάνε άλλοι
θείο από κυνήγι ο φασιανός και το γουρουνάκι ή μεγάλωσαν στις απέραντες εκτάσεις της οικογενείας?φασιανους με μαυρο αγριοχοιρο....
ζαρκαδια και σπανιες πεστροφες...θείο από κυνήγι ο φασιανός και το γουρουνάκι ή μεγάλωσαν στις απέραντες εκτάσεις της οικογενείας?
πίνατ το λένεΤι μαρκα ειναι ο σκυλος πουβγαζεις βολταπηγαινεις για κυνηγι;
Άσε ρε πονηρέφασιανους με μαυρο αγριοχοιρο....
Άσε ρε πονηρέ![]()
Με το νέο λουκ είσαι όμορφος. Με το παλιό γάμησέ τα!Παιχταράς αδερφέ
![]()
από που τα γυαλιά να πάρω κι' εγώ να τα φοράω στην δουλειά?Παιχταράς αδερφέ
![]()
Τα βρίσκεις και σε περίπτερο. Μην χαλάσεις πολλά.από που τα γυαλιά να πάρω κι' εγώ να τα φοράω στην δουλειά?
Κάτι ΧXL όπως οι διαστάσεις των μελών μας που τα οδηγούν.Τι μαρκα ειναι το αμαξι;
Σε ποιο συγκρότημα είσαι είπαμε;ΖΖ ΤΟP;από που τα γυαλιά να πάρω κι' εγώ να τα φοράω στην δουλειά?
Bγαινεις και για κυνήγι αλεπούς έφιππος;εμείς οι λόδροι μαν ασκούμαστε σε δραστηριότητες τα σκουπίδια μας τα πετάνε άλλοι
το διαλύσαμε, καλλιτεχνικές διαφωνίεςΣε ποιο συγκρότημα είσαι είπαμε;ΖΖ ΤΟP;
Ο καλλιτέχνης μπορεί να ακολουθεί και σόλο καριέρα...το διαλύσαμε, καλλιτεχνικές διαφωνίες![]()