troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.405
- Πόντοι
- 5.506
η κοπελα πληρωσεπατατες λαθος .. ψησιμο λάθος .. δεν πιστευω να το πληρωσες αυτο ;![]()
η κοπελα πληρωσεπατατες λαθος .. ψησιμο λάθος .. δεν πιστευω να το πληρωσες αυτο ;![]()
ή Λεμονίτα μανΤο χωριό ή η λεμονιτα;
Με σουσάμι η ζύμη της κουρου ή σκέτη;
Τι καφές, ελληνικός, εσπρέσσο, φραπέ;
πατατες λαθος .. ψησιμο λάθος .. δεν πιστευω να το πληρωσες αυτο ;![]()
πατατες λαθος .. ψησιμο λάθος .. δεν πιστευω να το πληρωσες αυτο ;![]()
Μονο εσπρεσσο
Τυρόπιτά κλασσική απο Πυκνα , φουρνος , αν ξερεις καταλαβες τι λεω![]()
Τι μάρκα οι.ρυζογκοφρέτες ?κοτόπουλο στήθος με μπαχαρικά στο τηγάνι και ρύζι με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
σαλάτα χόρτα με λεμόνι
μπύρα λάγκερ παγωμένη
για γλυκό κρέμα βανίλια από σούπερ μάρκετ
ταπεινά και ρυζογκοφρετάδικα![]()
Τι μπριζολαρα είναι αυτή μεγάλε ;Καλή όρεξη η πλέον καλή χώνεψη![]()
Χοιρινη μπριζολα με πατατες τηγανιτες
Η κιμαδοπιτα οταν ειναι πετυχημενη δυσκολα θα βρεθει αντιπαλλος! Επικο φαι! Εαν εισαι λατρης, περνα μια βολτα για δοκιμη απο το Μπουγατσινο στη Νεα Ιωνια, στην ουσια ειναι πανω στα συνορα με Περισσο. Επικες κιμαδοπιτες!Ζαμπονοτυροπιτα κιμαδοπιτα χυμο,και τώρα καφε
Ναι ακριβώς σερραικον ηλιουπολη τη κάνει πολύ καλή.Η κιμαδοπιτα οταν ειναι πετυχημενη δυσκολα θα βρεθει αντιπαλλος! Επικο φαι!
Τυπε θα παιχτει δυνατο παιχνιδι εως θανατου εαν ειναι οντως καλη! Εχω φτιαχτει ηδη απο το ονομα του μαγαζιου!Ναι ακριβώς σερραικον ηλιουπολη τη κάνει πολύ καλή.
Φαε τυπε και μου λές μετά,πάρε και για το σπίτι έχει και έτοιμες για ψήσιμο.Τυπε θα παιχτει δυνατο παιχνιδι εως θανατου εαν ειναι οντως καλη! Εχω φτιαχτει ηδη απο το ονομα του μαγαζιου!
Κάνεις απόθεμα μωρή γαμιόλαΦαε τυπε και μου λές μετά,πάρε και για το σπίτι έχει και έτοιμες για ψήσιμο.
Επικες καταστασεις!Φαε τυπε και μου λές μετά,πάρε και για το σπίτι έχει και έτοιμες για ψήσιμο.
Τυπε στα υπολοιπα σουπερ μαρκετ που την εχω ψαξει δεν την εχουν.Aναφορά για το Γαλαξία. Εδώ μπαίνουν και πλούσιοι, να προσέχουμε τι γράφουμε.
Στις δύσκολες στιγμές μορη καργιολαΚάνεις απόθεμα μωρή γαμιόλα![]()
![]()