dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.607
- Πόντοι
- 39.911
Κάνεις απόθεμα μωρή γαμιόλαΦαε τυπε και μου λές μετά,πάρε και για το σπίτι έχει και έτοιμες για ψήσιμο.

Κάνεις απόθεμα μωρή γαμιόλαΦαε τυπε και μου λές μετά,πάρε και για το σπίτι έχει και έτοιμες για ψήσιμο.

Επικες καταστασεις!Φαε τυπε και μου λές μετά,πάρε και για το σπίτι έχει και έτοιμες για ψήσιμο.

Τυπε στα υπολοιπα σουπερ μαρκετ που την εχω ψαξει δεν την εχουν.Aναφορά για το Γαλαξία. Εδώ μπαίνουν και πλούσιοι, να προσέχουμε τι γράφουμε.
Στις δύσκολες στιγμές μορη καργιολαΚάνεις απόθεμα μωρή γαμιόλα![]()
![]()

κιμαδοπιτα γαμαει αρκει να μην ειναι τιγκα στα λαδια και σου κανει το στομαχι πλυντηριοΗ κιμαδοπιτα οταν ειναι πετυχημενη δυσκολα θα βρεθει αντιπαλλος! Επικο φαι! Εαν εισαι λατρης, περνα μια βολτα για δοκιμη απο το Μπουγατσινο στη Νεα Ιωνια, στην ουσια ειναι πανω στα συνορα με Περισσο. Επικες κιμαδοπιτες!

Αυτο που περιγραφεις αποτελει και τη μαστιγα της εποχης μας. Δυστυχως η συντριπτικη πλειοψηφια των καταστηματων χρησιμοποιει μαργαρινες και σπορελαια (συνηθως ηλιελαιο) και για αυτο συμβαινει αυτο που συμβαινει. Ακομα και σε αυτους που δεν τους πειραζει στο στομαχι, ειναι οτι χειροτερο για τη συνολικη υγεια ενος ανθρωπου η χρηση αυτων των υλικων.κιμαδοπιτα γαμαει αρκει να μην ειναι τιγκα στα λαδια και σου κανει το στομαχι πλυντηριο![]()

αστην μωρε να υπαρχει μπορει να θελει κανεναςη κιμαδοπιτα πρεπει να καταργηθει σαν κωδικος . ΤΕΛΟΣ
Κανει ο κάθε μαλάκας ενα κιμα για τα πανηγυρια και νομιζει οτι επειδη το τυλιγει σε φύλο οτι ανακαλυψε κανα φαγητό να πουμε
Αν ειναι ετσι να κανουμε και μαζι με την σπανακοΤΥΡΟΠΙΤΑ και φρικασοπιτα , γιγαντοπιτα με γιγαντες φουρνου, γιουβετσοπιτα , φασολοπιτα κτλ
Τα εχουν γαμησει ολα δηλαδη![]()

αστην μωρε να υπαρχει μπορει να θελει κανενας![]()
τωρα που το λες σαν να εχεις ενα δικιο ...και η κολοκυθοπιτα δεν εχει καμια λογικηΟΧΙ , να μην υπαρχει .... γι αυτο το κρατος ειναι μπουρδελο , επειδη ολο λεγαμε αστο μωρε , δεν βαριέσαι , δεν ενοχλει κανεναν
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , γιατι μετα απο αυτη την μαλακια θα βγει κανας άλλος και θα κανει χειροτερη και αμα του πουν τιποτα θα πει το κλασσικο
- Ναι αλλα η κιμαδοπιτα δεν θα σας πειραξε ;; το δικο μου σας πειραξε
εντάξει ρε παίκτη, αν είναι να δημιουργηθεί κοινωνικοπολιτικό ζήτημα να την καταργήσουμεΟΧΙ , να μην υπαρχει .... γι αυτο το κρατος ειναι μπουρδελο , επειδη ολο λεγαμε αστο μωρε , δεν βαριέσαι , δεν ενοχλει κανεναν
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , γιατι μετα απο αυτη την μαλακια θα βγει κανας άλλος και θα κανει χειροτερη και αμα του πουν τιποτα θα πει το κλασσικο
- Ναι αλλα η κιμαδοπιτα δεν θα σας πειραξε ;; το δικο μου σας πειραξε
Στειλε ρεζ ένα καφασικιμαδοπιτα γαμαει αρκει να μην ειναι τιγκα στα λαδια και σου κανει το στομαχι πλυντηριο![]()
καμια πιτα με καφε πως δεν εκανε κανεις ακομα?ρυζογκοφρετόπιτα έχει δοκιμάσει κανένας?![]()