Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.072
- Πόντοι
- 6.256
δε θα πάω ούτε ο Καιάδας δε θέλει τις ρυζογκοφρέτεςεχει διαφορες μαρκες...
υγ θα πας Καιαδα
δε θα πάω ούτε ο Καιάδας δε θέλει τις ρυζογκοφρέτεςεχει διαφορες μαρκες...
υγ θα πας Καιαδα
Τιμολόγιο κτλ.
Από που τυπε?Κοκορέτσι, κοντοσούβλι, πατ. τηγανιτές, τζατζίκι, χωριάτικη. Πάντα μαζί με κόκα ζίρο.
Ακόμα Πάσχα είναι![]()
ΚουφάλαΤύπε το τεχνητό νύχι δικό σου ?
![]()
![]()
![]()

Ψητά λαυράκια και σαλάτα μαρούλι. Και φυσικά φέτα, πολύ φέτα με λάδι ρίγανη.
Ψωμί ολικής από τις 4 φουρναρισες.
Για βράδυ πίτσες απλές και λιτές, γαλοπούλα τυρι.
Στο ενδιάμεσο 5-6 αυγοκουλουρα από το Πάσχα.
Αντί για ζαμπόν, διαιτιτικη. Την προτιμά η σύζυγος, τι να κάνω, διαλέγω τις μάχες που θα δωσω.... Να ειμαι και φέτες για τα κορίτσια μας...πιτσα με γαλοπουλα ;;
![]()
Αντί για ζαμπόν, διαιτιτικη. Την προτιμά η σύζυγος, τι να κάνω, διαλέγω τις μάχες που θα δωσω.... Να ειμαι και φέτες για τα κορίτσια μας...
Χωρίς αλλαντικά έστω και γαλοπούλα δε θα είναι πίτσα. Τι είμαι, πληβείος για να βαζω λαχανικά;Παρε μια μαργαρίτα αν ειναι να βαλεις γαλοπουλα ρε μαν , και φορτωσε την μανιταρι , πιπεριες κτλ ναπουμε
Για μπαν εισαι με αυτο που εγραψες
το ξερεις ποσο σε αγαπαω και σε εχτιμαω αλλα προκαλεις ρε μαλακααν βάλεις τυρί του τοστ και μπεικον πάνω στη ρυζογκοφρέτα και την βάλεις στο φούρνο πίτσα γίνεται πάντως
Χωρίς αλλαντικά έστω και γαλοπούλα δε θα είναι πίτσα. Τι είμαι, πληβείος για να βαζω λαχανικά;
τα βρήκαμε με το ρύζι το μπασμάτι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο τώρατο ξερεις ποσο σε αγαπαω και σε εχτιμαω αλλα προκαλεις ρε μαλακα
θα σε εξοβελιση ο αθηναιος

ΝΑΙρε παρτε μια κανονικη φουλ και πες της να κανει καν 2 τετραγωνα μετα περπατημα ή χωρισε την , χτυπα το χερι στο τραπεζι.
Το τι πιτσα θα παραγγελθει το διαλέγουν οι αντρες , ΝΟΜΟΣ
Φίλε μου εγώ είμαι των σουβλακιων και των burger, στον απαυτο μου οι πίτσες αν δεν συνοδεύονται απο μπάλα και μπύρες.ρε παρτε μια κανονικη φουλ και πες της να κανει καν 2 τετραγωνα μετα περπατημα ή χωρισε την , χτυπα το χερι στο τραπεζι.
Το τι πιτσα θα παραγγελθει το διαλέγουν οι αντρες , ΝΟΜΟΣ
Πιτσούλααν βάλεις τυρί του τοστ και μπεικον πάνω στη ρυζογκοφρέτα και την βάλεις στο φούρνο πίτσα γίνεται πάντως

είναι γκουρμέ δεν παίρνεις ποσότητα αλλά ποιότηταΠιτσούλα![]()
συγγνωμη αλλα θα στηριξω τον εξωστρακισμο σου απο αθηναιοείναι γκουρμέ δεν παίρνεις ποσότητα αλλά ποιότητα
Τα λαυράκια από που μαν ?Ψητά λαυράκια και σαλάτα μαρούλι. Και φυσικά φέτα, πολύ φέτα με λάδι ρίγανη.
Ψωμί ολικής από τις 4 φουρναρισες.
Για βράδυ πίτσες απλές και λιτές, γαλοπούλα τυρι.
Στο ενδιάμεσο 5-6 αυγοκουλουρα από το Πάσχα.