Edifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2025
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Κυριως να ειναι αλμυρη και οχι μαλακιά.Δε διαφωνώ, φέτα να ειναι, με καταγωγή από τη γραμμή Λαμία -Αμφιλοχια και κάτω.
Κυριως να ειναι αλμυρη και οχι μαλακιά.Δε διαφωνώ, φέτα να ειναι, με καταγωγή από τη γραμμή Λαμία -Αμφιλοχια και κάτω.
Ταλαιπωρία μανpost workout ομελεταρα of the gods: 300ml ασπραδι,1 scoop whey,50 γραμμαρια βρωμη λιγο αλευρι και κανελλα.Καλο ανακατεμα,και τηγανι και μολις γινει 30 γραμμαρια φυστικοβουτυρο,100 γραμμαρια μπανανα και 20 γραμμαρια μελι.Πανευκολο,νοστιμο και super σε macros. 783 θερμιδες,82 carbs,21 fat,70 protein.Οτι καλυτερο για οποιον ειναι στον ογκο![]()
Τύπε το τεχνητό νύχι δικό σου ?![]()
Μοσχαρισιες με πατατες στο φουρνο.
μυστη μου καθολου ταλαιπωρια σε 10 λεπτα ειναι ετοιμοΤαλαιπωρία μαν![]()
ζηλεψες μωρη θες και εσυΤύπε το τεχνητό νύχι δικό σου ?
![]()
![]()
![]()
Ωραίο νύχι...![]()
Μοσχαρισιες με πατατες στο φουρνο.
Το μόνο λαδερο που δεν θέλει ζέστανα είναι τα γεμιστά αρκεί βέβαια να μείνουν κάμποσο εκτός ψυγείου.Συμφωνω, αν δεν υπαρχει διαθεσιμη Τριπολεως πολυ καλη επιλογη ειναι και η Καλαβρυτων του Μενεγατου. Τα φασολακια ειναι πιο νοστιμα οταν εχουν παραμεινει μια βραδια στο ψυγειο και τα φας χωρις ζεσταμα!
Τα φτιαχνει συχνα της αρεσει να φροντιζει τον εαυτο της.Ωραίο νύχι...![]()
Τα γεμιστα χωρις κιμα εννοεις προφανως διοτι με κιμα θα χει σφιξει. Τα φασολακια και το μπριαμ μου αρεσουν απο το ψυγειο απευθειας.Το μόνο λαδερο που δεν θέλει ζέστανα είναι τα γεμιστά αρκεί βέβαια να μείνουν κάμποσο εκτός ψυγείου.
Φαγητό απευθείας από το ψυγείο μόνο σουρωμενοι τρωνε....
Τα γεμιστα χωρις κιμα εννοεις προφανως διοτι με κιμα θα χει σφιξει. Τα φασολακια και το μπριαμ μου αρεσουν απο το ψυγειο απευθειας.
Τυχερέ...Τα φτιαχνει συχνα της αρεσει να φροντιζει τον εαυτο της.
Και αυτη τυχερη ειναι τυπε. Γυναικες στην εποχη μας για να περνας καλα μπορεις να βρεις, χαμος γινεται. Αυτες για να βρουν αντρα που να μην ειναι προβληματικος μαλακας, ανωμαλος, μαμακιας και τεμπελης κανουν ταμα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυχερέ...
Αυτά σε πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμο είναι εύκολα...παρά έξω δεν είναι έτσι.Και αυτη τυχερη ειναι τυπε. Γυναικες στην εποχη μας για να περνας καλα μπορεις να βρεις, χαμος γινεται. Αυτες για να βρουν αντρα που να μην ειναι προβληματικος μαλακας, ανωμαλος, μαμακιας και τεμπελης κανουν ταμα!
Οι της επαρχιας, εαν εχουν τη δυνατοτητα, φευγουν συχνα ταξιδια προς καποια μεγαλη πολη, ολο και καποια πιασαρικη δικαιολογια βρισκουν και πεφτει το κερατο συννεφο! Ειδικα οσες εχουν ξαδερφες κουμπαρες σε καποια πολη, καλυπτει η μια την αλλη ή τις τρωνε μαζι διπλα διπλα!Αυτά σε πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμο είναι εύκολα...παρά έξω δεν είναι έτσι.
Μια χαρά βολεύονται με μαλακες αρκεί να είναι από πάνω αυτές και να τους εκμεταλλεύονται.
Πεππες με κιμα,γραβιερα με μπουκοβο,σαλατα ντοματα,αγγουρι,κρεμμυδι,καμπανακια,πιπεριες Φλωρινης,ζιρο για σβησιμο.
απο που το λεμονι μαν μου?κοτόπουλο στήθος με μπαχαρικά στο τηγάνι και ρύζι με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
σαλάτα χόρτα με λεμόνι
μπύρα λάγκερ παγωμένη
για γλυκό κρέμα βανίλια από σούπερ μάρκετ
ταπεινά και ρυζογκοφρετάδικα![]()
Από το μαρταπο που η ζιρο τυπε ;![]()
από ταβέρνααπο που το λεμονι μαν μου?![]()