rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.304
- Πόντοι
- 15.446
Νο1Μεγάλες γαρίδες μαν?

Νο1Μεγάλες γαρίδες μαν?
Μια χαρά.
Πάρε και τη σως. Πας γυρεύοντας....Μεσημεριανό..
Θέλω την γνώμη σας :
Πίτα καλαμάκι χοιρινό - Πατάτες / Σως..
Πίτα Κεμπάμπ / Πατάτες / Σως.
Κόκα Κόλα / zero -Μαλακία.
Για την Σως θα ήθελα γνώμη.
Ευχαριστώ, τον ξέρω τον μπαρμπα Σταύρο μετά το Κερατσάκη κάνεις αριστεράΜια χαρά.
Εγώ που δεν είμαι ούτε ιδιαίτερα λαϊκός ούτε ιδιαίτερα ταπεινός που στον πουτσο να τον ξέρω αυτόν τον μουσατο τύπο;Άλλαξε άβαταρ βρε συ, νόμιζα ότι με ανέφερε ο dimi.... Αντί για την ΑΜ τον Κάρολο ή εστω τον ντε γκρετσια, έβαλες για άβαταρ την εικόνα λαϊκου και ταπεινου ινδαλματος, τι ξεπεσμός, oh mon dieux.. αποχωρώ
Κανα αυγό;Μπήκα σπίτι πριν μια ώρα. Μαζεψα ρουχα, εκανα μπάνιο, μόλις παλουκωθηκα. Βαριέμαι και νερό να βράσω. Σουβλάκια έφαγα εχθές. Είναι και αργά. Είμαι σε αδιέξοδο![]()
Δε λες καλύτερα από 18άρα και πάνω. Αν δεν παίζεις ταμπούρλο με την μπάκα δεν καταλαβαίνεις τίποτε...
Απέσυραν οι μαλακες της ΕΡΤ την απίθανη Εγγλεζα Nigela Lawson...που να βρούμε ωραία γυναίκα να μαγειρεύει;Μπορεί να είναι σιχαμα ο μπουστης ο Άκης , αλλά έχει καλές συνταγές η γαμιολα , και τα έχει κ πολύ ωραία και αναλυτικά κ εύκολα στα βιβλία που βγάζει κατά καιρούς ,
Αν και τον σιχαίνομαι κάθε φορά που τον βλέπω στην TiVi τον γλιτσα , αυτόν και τον Αρναουτογλα
Ο,τι έχει μαγιονέζα είναι πολύ καλή επιλογή...νισαφι πια με το τζατζίκι που οι Νότιοι το βάζουν ακόμα και στα μπουτάκια τους όταν συγκαουν.Η σως ακριβη?
Έχει κοινοτικό διαβατήριο η θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ;Θα το πάμε πολύ ποιος είναι?
Λεονάρντο Ντελ Βέκιο.
Θα το πάμε πολύ ποιος είναι?
Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο.
Είναι ο γιος του
Νομίζω είναι ιδανικές για αποτοξίνωση μετά από τόση σούβλα, συμφωνείς?Νομίζω ότι εδώ και κάποιες μέρες οι ρυζογκοφρέτες έχουν λείψει από ετούτο εδώ το νήμα
Σκέτος πορνοστάρ αυτές οι ρυζογκοφρετες...γαμανε κάθε νήμα.Νομίζω ότι εδώ και κάποιες μέρες οι ρυζογκοφρέτες έχουν λείψει από ετούτο εδώ το νήμα
Συμφωνώ και επαυξάνω και για αποτοξίνωση και για τα πάντα κάνουνΝομίζω είναι ιδανικές για αποτοξίνωση μετά τόση σούβλα, συμφωνείς?![]()
το διανθίζουνΣκέτος πορνοστάρ αυτές οι ρυζογκοφρετες...γαμανε κάθε νήμα.