You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τσίμπησες, μαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40K
- Εμφανίσεις 875K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.361
- Πόντοι
- 39.911
Τύπε , να ξέρεις άλλος σου τη λέει , όχι εγώΤυπε επιστρεφεις σπιτι και θες να φας μπιφτεκια ή σουβλακια, θα βαζεις καρβουνα εξω στο μαγκαλι; Μια χαρα ψηνονται και οσο ψηνονται φτιαχνεις τα υπολοιπα.
Κάποιοι έχουν χακάρει το προφίλ μου

aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.661
- Πόντοι
- 1.056
Παιδιά μην μαλώνετε, να 'στε αγαπημένοι.
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 17.888
- Πόντοι
- 8.695
Βρε συ αλλαξε άβαταρ, νομιζω ότι τσακώνεται ο dimi με τον εαυτό του και του ρίχνει αναφορές!!Σε φτιαξω εγω γαμημένε
![]()
123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.702
- Πόντοι
- 3.446
Δε λες καλύτερα από 18άρα και πάνω. Αν δεν παίζεις ταμπούρλο με την μπάκα δεν καταλαβαίνεις τίποτε...Από δωδεκάρα και πάνω καταλαβαίνεις πίτσα μαν![]()
Συνημμένα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Τύπε , να ξέρεις άλλος σου τη λέει , όχι εγώ
Κάποιοι έχουν χακάρει το προφίλ μου![]()
ποιος ειναι ρε μουνι ο άλλος ;;
, εσυ εισαι ο αλλοςΜπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.713
- Πόντοι
- 3.656
Άσε ρε Ιταλέ απ' το Βραχάτι. Είμαι σίγουρος ότι και το όνομα από κάπου το έχεις αντιγράψει.
Μαζικες αναφορες για πλαστοπροσωπια και θα ξεμπερδεψουμε μια και εξω με τον φυλακοβιοΤύπε , να ξέρεις άλλος σου τη λέει , όχι εγώ
Κάποιοι έχουν χακάρει το προφίλ μου![]()
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.361
- Πόντοι
- 39.911
Στο έσιαξα λίγο μανΔε μπορεί έναςευπατρίδηςαρχίδης να φλεξάρει Heineken από το μπουκάλι και γυαλιά από το περίπτερο. Θέλουμε κάτι πιο εκλεχτό

Συγνώμη ε ?
Καί ΠΆΝΤΑ με την καλή πρόθεση

aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.661
- Πόντοι
- 1.056
Δε μπορεί ένας ευπατρίδης να φλεξάρει Heineken από το μπουκάλι και γυαλιά από το περίπτερο. Θέλουμε κάτι πιο εκλεχτό
Εδώ φλεξαρει ότι είναι Βραζιλιάνος, ενώ κατάγεται απο Αγία Βαρβάρα, στην Heineken κόλλησες εσυ...
Edifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2025
- Like
- 376
- Πόντοι
- 21
Για δες εδω, εχω την εντυπωση οτι βγηκε μια χαρα.O Nίπλης απέδειξε ότι είναι follower και όχι leader. Αντιγράφει avatar άλλου μέλους. Αναφορά για έλλειψη πρωτοτυπίας.
Σουβλάκι καλαμάκι και μπιφτέκι αν ξέρεις να ψήνεις και να διαλέγεις θα το καταφέρεις μια χαρά στο σπίτι, καλύτερα και από κάποιους έξω που βάζουν τα πιο φτηνά υλικά.
Γύρο ποιος φτιάχνει σπιτικό; Αφού θέλει συγκεκριμένο μηχάνημα ,άσε που δεν έχει νόημα να πάρεις τόσο κρέας για σπίτι. Κεμπάπ επίσης πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος σπιτικό, πρέπει να είσαι πολύ μερακλής και να έχεις πολύ χρόνο.
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.361
- Πόντοι
- 39.911
Άστον να λέει τύπε το μουνόπανοΓια δες εδω, εχω την εντυπωση οτι βγηκε μια χαρα.
Μην ασχολείσαι

Edifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2025
- Like
- 376
- Πόντοι
- 21
Και εδω μια ακομα διαφορετικη φασηO Nίπλης απέδειξε ότι είναι follower και όχι leader. Αντιγράφει avatar άλλου μέλους. Αναφορά για έλλειψη πρωτοτυπίας.
Σουβλάκι καλαμάκι και μπιφτέκι αν ξέρεις να ψήνεις και να διαλέγεις θα το καταφέρεις μια χαρά στο σπίτι, καλύτερα και από κάποιους έξω που βάζουν τα πιο φτηνά υλικά.
Γύρο ποιος φτιάχνει σπιτικό; Αφού θέλει συγκεκριμένο μηχάνημα ,άσε που δεν έχει νόημα να πάρεις τόσο κρέας για σπίτι. Κεμπάπ επίσης πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος σπιτικό, πρέπει να είσαι πολύ μερακλής και να έχεις πολύ χρόνο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Και εδω μια ακομα διαφορετικη φαση
Τυπε ο Πετρετζικης εχει φαει ισόβιο μπαν απο IP εδω μέσα και γενικα στο σαιτ ... εχε το νου σου μην μας χαιρετησεις και εσυ ξαφνικά

dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.361
- Πόντοι
- 39.911
Τις ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ συνταγές έχει ο Πρετσετζίκης σε πληροφορώ κωλομπαράΤυπε ο Πετρετζικης εχει φαει ισόβιο μπαν απο IP εδω μέσα και γενικα στο σαιτ ... εχε το νου σου μην μας χαιρετησεις και εσυ ξαφνικά![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Τις ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ συνταγές έχει ο Πρετσετζίκης σε πληροφορώ κωλομπαρά![]()
Αυτο να το πει κανεις που δεν μετραει το μεγεθος της πιτσα με τα κομματια ... εσυ κάτσε στα αυγά σου

chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.919
- Πόντοι
- 3.666
Μπορεί να είναι σιχαμα ο μπουστης ο Άκης , αλλά έχει καλές συνταγές η γαμιολα , και τα έχει κ πολύ ωραία και αναλυτικά κ εύκολα στα βιβλία που βγάζει κατά καιρούς ,Τις ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ συνταγές έχει ο Πρετσετζίκης σε πληροφορώ κωλομπαρά![]()
Αν και τον σιχαίνομαι κάθε φορά που τον βλέπω στην TiVi τον γλιτσα , αυτόν και τον Αρναουτογλα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.873
- Πόντοι
- 12.756
Μη βριζεις τυπε ηρεμαΜπορεί να είναι σιχαμα ο μπουστης ο Άκης , αλλά έχει καλές συνταγές η γαμιολα , και τα έχει κ πολύ ωραία και αναλυτικά κ εύκολα στα βιβλία που βγάζει κατά καιρούς ,
Αν και τον σιχαίνομαι κάθε φορά που τον βλέπω στην TiVi τον γλιτσα , αυτόν και τον Αρναουτογλα
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Μεσημεριανό..
Θέλω την γνώμη σας :
Πίτα καλαμάκι χοιρινό - Πατάτες / Σως..
Πίτα Κεμπάμπ / Πατάτες / Σως.
Κόκα Κόλα / zero -Μαλακία.
Για την Σως θα ήθελα γνώμη.
Θέλω την γνώμη σας :
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.126
- Πόντοι
- 5.946
τι σως??????Μεσημεριανό..
Θέλω την γνώμη σας :
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν παρεις ξανα zero δεν θα σε εχω φιλο...........τι σως??????
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 21K