dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 44.861
- Πόντοι
- 22.936
Από πού τα φριγαδέλια μαν ?μπυριτσα....αρχιζουν σκανε τα λουκανικα,αυγα,τυρια και σε ολιγον φρυγαδελια...
χρονια πολλα τυποι

Από πού τα φριγαδέλια μαν ?μπυριτσα....αρχιζουν σκανε τα λουκανικα,αυγα,τυρια και σε ολιγον φρυγαδελια...
χρονια πολλα τυποι
ρε μαλακα θα πεθανω απο το φαιΑπό πού τα φριγαδέλια μαν ?![]()
εγώ έφαγα ελάχισταρε μαλακα θα πεθανω απο το φαι![]()
Π.Μ δηλαδη?εχω βγαλει τα ΕΠΙΧΡΥΣΑ μαχαιροπηρουνα μου για να μην φαω οταν ερθει η ωρα με τα χερια,πετσετες με κεντημενα τα αρχικα μου και ξεκινησα ψησιμο
μονο η Κουκλα εχει φαει καμμια δεκαρια παιδακιαεγώ έφαγα ελάχιστα
Εγώ τώρα σφίγγω μια φιάλη μεγάλη zero μαζί με σοκολατένιο αυγό Ολυμπιακούρε μαλακα θα πεθανω απο το φαι![]()
εχω επιδορπιο τουρτα με κουκιςΕγώ τώρα σφίγγω μια φιάλη μεγάλη zero μαζί με σοκολατένιο αυγό Ολυμπιακού![]()
λίγο κρέας έσπασα και έφαγα, μερικά κομμάτια λουκάνικο και 1 κομμάτι κοκορέτσιμονο η Κουκλα εχει φαει καμμια δεκαρια παιδακια
τσιμπημα απο φουφου καμμια εικοσαρια παιδακια εγω 10 Κουκλα καλα παμελίγο κρέας έσπασα και έφαγα, μερικά κομμάτια λουκάνικο και 1 κομμάτι κοκορέτσι
και έχω βάλει παραγγελία λέμον πάι, χωρίς ζάχαρητσιμπημα απο φουφου καμμια εικοσαρια παιδακια εγω 10 Κουκλα καλα παμε
Μάλλον με πείραξε η νηστείατσιμπημα απο φουφου καμμια εικοσαρια παιδακια εγω 10 Κουκλα καλα παμε
Μάλλον με πείραξε η νηστεία
Ξήλωσα το πόμολο της τουαλέτας![]()
έχω μια υποψία ότι είναι από αντίπαλη γειτονιά από αυτή των χοχλιώνΑπό πού τα φριγαδέλια μαν ?![]()
Ν.Δ.Π.Μ δηλαδη?![]()
Συγκινήθηκα ρε,τι ρομαντικό σκηνικό...μπορει να ειναι και το γαλα αμυγδαλου .. το ειχε ξεχάσει ο οργανισμος σου .. ειδες τι επαθες με το που εχασες τον Χυσε Μεσα ;;
Θα ηταν τωρα μαζι σου και θα σου κραταγε το χερι καθως εχεζες στον ΚΑΜΠΙΝΕ
Τα λουκάνικα Καρδίτσας από που Πάνο ?Κατσικάκι με Πατατες - Ακριβό / 15 ευρώ το κιλό
Πατατοσαλάτα
Γαρδούμπα μαγειρεμένη στη Κατσαρόλα / Συνταγή Ακη Πρετερτζίκη .
Λουκάνικα Καρδίτσας.
Σαλάτα Σεφ - Ζαμπόν Μπέικον
Τζατζίκι.
Τυριά - Κασέρια.
![]()