Πορνερ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 10
- Like
- 937
- Πόντοι
- 371
Μια δυνατη χωριατικη, σκουμπρι κονσερβα και μετά γιαούρτι.Τι μαλακιες τρώτε ρε μαλακες ναπουμε![]()
Μια δυνατη χωριατικη, σκουμπρι κονσερβα και μετά γιαούρτι.Τι μαλακιες τρώτε ρε μαλακες ναπουμε![]()
ΝΑΙΜια δυνατη χωριατικη, σκουμπρι κονσερβα και μετά γιαούρτι.
Τη χωριάτικη τη στέλνεις και στην οικοδομή;Μια δυνατη χωριατικη, σκουμπρι κονσερβα και μετά γιαούρτι.
Έχω πάρει και χουρμάδες. . .

Τυπε δε παω ιταλικά τι ειμαι ντιγκινταγκας? Μόνο χασαποταβέρνα.Εσύ που είσαι βαρβάτος άντρας πήγαινε να παραγγείλεις ένα πιλάφι σε ιταλικό να γελάσουν και οι χαρτοπετσέτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τη χωριάτικη τη στέλνεις και στην οικοδομή;
Κάνω πλακα μαν νόμιζα το κατάλαβες. Πάντως το πιλαφι με λίγο λεμόνι ας πουμε και πιπερι είναι μακράν μπροστά από το οποίο ριζότοΚαι εγώ δε βλέπω κρίκετ ρε παίκτη, το θεωρώ ξεφτίλα του αθλητισμού. Δεν έχω όμως άποψη πως είναι οι κανονισμοί

Ναι μαν, πιλάφι έφαγε που το βάφτισε κριθαροτο στα πλαίσια της συμπερίληψης και μου έκανε και αναφορά.Ας τα αυτά τυπε για να λες το κριθαράκι κριθαροτο βρωμοπουστας είσαι![]()
Πω ρε πουστη ένα καρο μαλακιες, ο άλλος ο μπέμπης νουτέλα λεειΤι μαλακιες τρώτε ρε μαλακες ναπουμε![]()
Ο άλλος λέει πιτσα σοκολάτα.Πω ρε πουστη ένα καρο μαλακιες, ο άλλος ο μπέμπης νουτέλα λεει
Καραμαλακιες μιλαμεΟ άλλος λέει πιτσα σοκολάτα.
Σιγά μη φάω και σαρδελες με παστα
επειδη σε βλεπω και πας να ξανοιχτεις ναπουμε εδω στην Μισελεν γκουρμε παρέα μας ... εχω 2 ερωτησεις ,, ( αναφορα εχει φαει ήδη , απλα αμα απαντησεις σωστα θα στην αφαιρέσω)Χειροποίητη pizza με μέθοδο poolish και 48ωρη ωρίμανση ζύμης, ψημένη σε ερασιτεχνικο φουρνακι πίτσας που ανεβάζει στην επιθυμητή θερμοκρασία των 400°.
Συνοδεύτηκε με μια Fischer, για γλυκασια 2 κουταλιές της σούπας Nutella.

Σκουμπρί και γιαούρτι;Μια δυνατη χωριατικη, σκουμπρι κονσερβα και μετά γιαούρτι.
Οι βαθμοί είναι Φαρενα'ι'τ,σωστά;επειδη σε βλεπω και πας να ξανοιχτεις ναπουμε εδω στην Μισελεν γκουρμε παρέα μας ... εχω 2 ερωτησεις ,, ( αναφορα εχει φαει ήδη , απλα αμα απαντησεις σωστα θα στην αφαιρέσω)
τι αλευρι , ποιος φουρνος και γιατι 400 βαθμους και οχι 425 ;;
Επισης δεν λες τι εβαλες στην πιτσα
Αυτα να ξερεις δεν περνάνε ετσι εδω![]()
Σαν καθαρτικο καλο ακουγεται.Σκουμπρί και γιαούρτι;
Σερπαντίνες θα βγάζεις...σκατου και εμετού.
Άντζελο, έδινες;
![]()
ούτε η γατες και οι σκύλοι.Νιπλα, μην ξανοίγεσαι σε θάλασσες που δεν σε παίρνουν.επειδη σε βλεπω και πας να ξανοιχτεις ναπουμε εδω στην Μισελεν γκουρμε παρέα μας ... εχω 2 ερωτησεις ,, ( αναφορα εχει φαει ήδη , απλα αμα απαντησεις σωστα θα στην αφαιρέσω)
τι αλευρι , ποιος φουρνος και γιατι 400 βαθμους και οχι 425 ;;
Επισης δεν λες τι εβαλες στην πιτσα
Αυτα να ξερεις δεν περνάνε ετσι εδω![]()