dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.694
- Πόντοι
- 39.911
Εγώ άλοιφα επάνω τους το τυρί υπηρεσίαςτις εχωνα στο γαλα και στο τσαι στο κεντρο...εμενα μου αρεσαν καποιες φορες τις ετρωγα και σκετες

Εγώ άλοιφα επάνω τους το τυρί υπηρεσίαςτις εχωνα στο γαλα και στο τσαι στο κεντρο...εμενα μου αρεσαν καποιες φορες τις ετρωγα και σκετες

και τα τυρακια ηταν καλα...αμα εχωνες 2 στρατιωτικες παντοφλες στην σομπα να πυρωσει και εβαζες τα τυρακια να λιώσουν πανω στην γαλετα ειχες γαματο γευμα
Λαμπρο δειγμα μισελεν του νηματος...και τα τυρακια ηταν καλα...αμα εχωνες 2 στρατιωτικες παντοφλες στην σομπα να πυρωσει και εβαζες τα τυρακια να λιώσουν πανω στην γαλετα ειχες γαματο γευμα

Στο street food γιατί παίρνουν δρόμο και φεύγουν!!...όταν δεν είναι που υπάγονται? στο comfort food?![]()
Εχει κανει σφαουτε στρατο δεν εχεις παει ρε χαρτοφυλακα?
![]()
που να ξερεις εσυ απο στρατο ΒΑΡΒΑΤΟ ρε βιταμιαρη;το τυρί υπηρεσίας είχε πάνω σφραγίδα από το 1940?

Λαϊκοί μύθοι τύπε τα περί σφραγίδων στο στρατότο τυρί υπηρεσίας είχε πάνω σφραγίδα από το 1940?

Εγώ όταν είχα υπηρεσία θάλαμοφυλακας αλοιφα οδοντόκρεμα στα χείλη σε αυτούς που κοιμόντουσαν και ξυπναγαν με χείλια πρησμένα σαν αράπηδεςΕγώ άλοιφα επάνω τους το τυρί υπηρεσίας![]()
ισχυαν κανονικαΛαϊκοί μύθοι τύπε τα περί σφραγίδων στο στρατό![]()
Out cuisine ειναι,όπως το είπες. OUT!! Κοινώς, έξω από δω!!είδα.
είναι καιρός να μάθετε ότι και οι ρυζογκοφρέτες έιναι ουτ κουζίν
λαθρα κρεατα που ειχει φερει ο νιπλης απο αφρικη φιλεισχυαν κανονικα
στο λεω γιατι ειχα τα ωνια Εβρο και ειχα δει κρεατα βαθιας καταψυξης γαμησε τα
ετσι μαν....καποια στιγμη να πουμε και για το εμβολιο που μας εκαναν τοτε....Οι γαλέτες του στρατού ήταν για σκληραγωγημένες γνάθους. Γκοτζίλα στη σχάρα με λεμονι, τυρί spread cheese, σε κονσέρβα 70% λίπος, και βιολογικό πόλεμο να μας έκαναν οι Τούρκοι δε θα μασάγαμε καθόλου
Τα Ώνιαισχυαν κανονικα
στο λεω γιατι ειχα τα ωνια Εβρο και ειχα δει κρεατα βαθιας καταψυξης γαμησε τα