athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.669
- Πόντοι
- 16.631
αφου με ειχαν γαμησει και Εβρο και Αθηνα δρομολογια φουλ..Τα Ώνια
Που τα θυμήθηκες![]()
αφου με ειχαν γαμησει και Εβρο και Αθηνα δρομολογια φουλ..Τα Ώνια
Που τα θυμήθηκες![]()
Εγώ ξέρω ότι με αυτά τα εμβόλια έκανα να αρρωστήσω δύο χρόνια - τεχνολογία ΝΑΤΟ σου μιλάω.ετσι μαν....καποια στιγμη να πουμε και για το εμβολιο που μας εκαναν τοτε....
Δεν ήταν εμβόλια τύπε νταρτς με βελάκια ήτανετσι μαν....καποια στιγμη να πουμε και για το εμβολιο που μας εκαναν τοτε....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααααΕγώ ξέρω ότι με αυτά τα εμβόλια έκανα να αρρωστήσω δύο χρόνια - τεχνολογία ΝΑΤΟ σου μιλάω.
Πάντως στο στρατό έχω πετύχει κάτι μάγειρες που εύκολα θα μπορούσαν να πάνε μέσα με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας επειδή προσπάθησαν να δηλητηριάσουν το στράτευμα. Τι να σου κάνουν και τα καλά υλικά, όταν ο άλλος δεν ξέρει ούτε από που ανοίγει η κουζίνα.
Και στο στρατο σε ειχε φαει η "δουλεια"........αφου με ειχαν γαμησει και Εβρο και Αθηνα δρομολογια φουλ..
Τι λες ρε μαν εγώ έχω υπηρετήσει στα ΣΥΝΟΡΑπου να ξερεις εσυ απο στρατο ΒΑΡΒΑΤΟ ρε βιταμιαρη;![]()
έχουν barcode αυτά πάνω που το χτυπάς και σου βγάζει ότι η ημερομηνία δεν υποστηρίζεται από το σύστημαΛαϊκοί μύθοι τύπε τα περί σφραγίδων στο στρατό![]()

είναι με Γαλλική προφορά τι είμαστε τίποτα τσομπάνηδεςOut cuisine ειναι,όπως το είπες. OUT!! Κοινώς, έξω από δω!!
![]()
αυτά είναι φρέσκα, να ξέρεις...το τυρί υπηρεσίας είχε πάνω σφραγίδα από το 1940?

τα έχουν εμβολιάσει με το ίδιο που κάνουμε και εμείς και δεν παθαίνουν τίποτα τα φαγητάαυτά είναι φρέσκα, να ξέρεις...![]()
αρχιδια εμβολια ηταν οπως και οι αμπικιλλινεςτα έχουν εμβολιάσει με το ίδιο που κάνουμε και εμείς και δεν παθαίνουν τίποτα τα φαγητά
εγώ όταν τα έκανα αισθάνθηκε πιο δυνατός άλλος άνθρωποςαρχιδια εμβολια ηταν οπως και οι αμπικιλλινες
εγω πηγα να πεθανω ρε μαλακα στρατοεγώ όταν τα έκανα αισθάνθηκε πιο δυνατός άλλος άνθρωπος
δεν αρρώστησα ούτε 1 φορά ενώ κανονικά με τις συνθήκες αυτές έπρεπε να έχω πάθει τύφο![]()
από φαγητό?εγω πηγα να πεθανω ρε μαλακα στρατο
ήταν άλλα χρόνια...εμάς έχεζαν βρακί μη πάθει κανένας τίποτα και τους τρέχουν και τους βγάλουν στα κανάλιαεγω πηγα να πεθανω ρε μαλακα στρατο
οχι απο καιρικες συνθηκες,μαλακινσητου γιατρου στο κεντρο και γενικα γαμω το σπιτι τουςαπό φαγητό?
μακροπροθεσμα εζησες τον κοβιντ....ο αδονις ειχε σχεδιο απο παλιααρχιδια εμβολια ηταν οπως και οι αμπικιλλινες
ισχυει εισαι πιτσιρικας εσυ και μελενιος εχουν αλλαξει τα πραγματαήταν άλλα χρόνια...εμάς έχεζαν βρακί μη πάθει κανένας τίποτα και τους τρέχουν και τους βγάλουν στα κανάλια![]()
όχι υπήρχαν κάτι τιγκιντάγκες στο θάλαμο στο κέντρο που αρρώσταιναν, δεν κοιμόντουσαν, είχαν να χέσουν 12 μέρεςισχυει εισαι πιτσιρικας εσυ και μελενιος εχουν αλλαξει τα πραγματα
καλα ειχαμε και εμεις κατι βρωμυλους Πατρινους απο κατι χωρια γαμησε τα στην μοναδα που αναγκαστηκαμε να τους πλυνουμε με το λαστιχο και ταιντ εξω στον ορχοόχι υπήρχαν κάτι τιγκιντάγκες στο θάλαμο στο κέντρο που αρρώσταιναν, δεν κοιμόντουσαν, είχαν να χέσουν 12 μέρες, είχαν να κάνουν μπάνιο άλλες τόσες
εγώ δεν είχα θέμα![]()
σε κάθε κέντρο υπάρχουν αυτοίκαλα ειχαμε και εμεις κατι βρωμυλους Πατρινους απο κατι χωρια γαμησε τα στην μοναδα που αναγκαστηκαμε να τους πλυνουμε με το λαστιχο και ταιντ εξω στον ορχο