dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.945
- Πόντοι
- 39.911
Αναφορά γιατί νόμιζες ότι θα φάω εγώ γίγαντες ναπάλμ...Μλκ θα εκτοξευθείς
![]()
Σεφ φουλ πραμαΤι σαλάτα μαν ?
Μακαρόνια ξέρω . 6 νο![]()
![]()

Black Agnus μπιφτέκια , πατάτες τηγανητές, χωριάτικη σαλάτα, ζιρο, κοκκακια για να φύγει η μπιφτεκιλα

Από Ελληνικον κολωνακι, παρεπιπτόντως μου είπαν ότι γνωστό μελλος πλεμπαιος που γράφει εδώ μέσα πήγε σε ταβέρνα να φάει και ζήτησε ότι περίσσεψε να του τα βάλουν σε αλουμινόχαρτο δήθεν για το σκυλίκοκκακια απο που ;;![]()
Από Ελληνικον κολωνακι, παρεπιπτόντως μου είπαν ότι γνωστό μελλος πλεμπαιος που γράφει εδώ μέσα πήγε σε ταβέρνα να φάει και ζήτησε ότι περίσσεψε να του τα βάλουν σε αλουμινόχαρτο δήθεν για το σκυλί![]()

Ακομα και αν ηταν οντως για το σκυλι, τι διαολο ουτε ενα ευρω δεν κανει η κονσερβα, ουτε για αυτα δεν εχουν πχιαΑπό Ελληνικον κολωνακι, παρεπιπτόντως μου είπαν ότι γνωστό μελλος πλεμπαιος που γράφει εδώ μέσα πήγε σε ταβέρνα να φάει και ζήτησε ότι περίσσεψε να του τα βάλουν σε αλουμινόχαρτο δήθεν για το σκυλί![]()
Πλεμπαιοι τύπε τι να πεις αισχος!Ακομα και αν ηταν οντως για το σκυλι, τι διαολο ουτε ενα ευρω δεν κανει η κονσερβα, ουτε για αυτα δεν εχουν πχια![]()
Ειναι και ταχα μου φιλοζωοι, ταιζουν συνεχεια τα ζωντανα κοκκαλα και τους γαμανε τα στομαχια και τα εντεραΠλεμπαιοι τύπε τι να πεις αισχος!
Το κρεας που ειναι?Φαγητό για μύστες σήμερα.
Κάστανα στιφάδο. Με μανιτάρια.
ΑΝΑ-ΦΟΡΑΦαγητό για μύστες σήμερα.
Κάστανα στιφάδο. Με μανιτάρια.

, ομορφα και ωραιαΝομίζω θα είναι τέλειες εκεί που χρειάζεται στοκαρισμα στις αποχρώσεις του ξύλου. Ενα πέρασμα και χωρίς βάψιμο θα είσαι μια χαραΕίδα στο σούπερ μάρκετ κάτι μπουκιες ρυζογκοφρετας με επικάλυψη σοκολάτας, έχεις άποψη;
Εγώ εγκυκλοπαιδικά ρώτησα δεν τρώω τέτοια πράγματαΝομίζω θα είναι τέλειες εκεί που χρειάζεται στοκαρισμα στις αποχρώσεις του ξύλου. Ενα πέρασμα και χωρίς βάψιμο θα είσαι μια χαρα
Κοκκακια πόσες γραμμές μαν?Black Agnus μπιφτέκια , πατάτες τηγανητές, χωριάτικη σαλάτα, ζιρο, κοκκακια για να φύγει η μπιφτεκιλα
Δύο γραμμουλες τύπε για να έρθουμε στα ίσαΚοκκακια πόσες γραμμές μαν?
Τύπε όλοι αυτοί είναι σίγουρα οπαδοί του Ευτυχίου Μπλέτσα του τύπου που κυκλοφορεί με παλιά τζην και τρώει ξινομηλα με μπισκότα πάνω στα βραχάκια !!τοστ με αβοκαντο;
Μακαρονια;
ομελέτα;
Αναφορα σε ολους γιατι δεν τηρειτε το εθιμο.
![]()
![]()