Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Φρέσκο κρεμμύδι ?Moσχαρίσια στη σχάρα
Σαλάτα πράσινη, ντοματίνια, παξιμάδι, ελιές, φρέσκο κρεμμύδι. Με λεμόνι, όχι μπαλσάμικο
Φρέσκο κρεμμύδι ?Moσχαρίσια στη σχάρα
Σαλάτα πράσινη, ντοματίνια, παξιμάδι, ελιές, φρέσκο κρεμμύδι. Με λεμόνι, όχι μπαλσάμικο
Όχι ρε φίλε χολς μετά από τέτοιο φαγητό και μπυρα. Τσιμπα μια.καλαμάκια κοτόπουλο μπούτι όχι στήθος
πιτάκια ψημένα αλάδωτα με λεμόνι και μουστάρδα
χωριάτικη με 1κγ φέτα
μπύρα μάμος αφιλτραριστη Χ 2
για γλυκό έχω μόνο κάτι καραμέλες χολς οκ από το τίποτα![]()
Πικάντικα λουκάνικα, ιταλική σαλάτα, πεπσι![]()

Εσυ τι τουμποφλο προτιμας?ειπαμε κάτι για την πεπσι εχθες .. μυαλο δεν εβαλες , αλλα εβαλες μια αναφορά στην πλατη σου![]()
Και πίνει και κανονική ούτε καν Maxειπαμε κάτι για την πεπσι εχθες .. μυαλο δεν εβαλες , αλλα εβαλες μια αναφορά στην πλατη σου![]()
Είδα στο σούπερ μάρκετ κάτι μπουκιες ρυζογκοφρετας με επικάλυψη σοκολάτας, έχεις άποψη;καλαμάκια κοτόπουλο μπούτι όχι στήθος
πιτάκια ψημένα αλάδωτα με λεμόνι και μουστάρδα
χωριάτικη με 1κγ φέτα
μπύρα μάμος αφιλτραριστη Χ 2
για γλυκό έχω μόνο κάτι καραμέλες χολς οκ από το τίποτα![]()
Εσυ τι τουμποφλο προτιμας?

Είδα στο σούπερ μάρκετ κάτι μπουκιες ρυζογκοφρετας με επικάλυψη σοκολάτας, έχεις άποψη;

Εγώ τα σφίγγω δυο δυοεχω κόψει τα αναψυκτικά εντελως , αντε να πιω 1-2 ποτηρι το μηνα
Γενικά κρασι πινω η εμφιαλωμένο και ανθρακούχο.
Οταν το φαγητό ειναι καλη ποιοτητας δεν χρειαζεται ντουμποφλο
Να τα λέμε και αυτα![]()

Φυσικά ΙΧΟΑπαγορεύεται Πανουλη?
![]()
όλα είναι στο μυαλόΌχι ρε φίλε χολς μετά από τέτοιο φαγητό και μπυρα. Τσιμπα μια.
Κι επειδή είμαι ζοχαδιασμενος που τον τσιμπησαμε από τους Βίκινγκς τσιμπα κι άλλη μια.

δεν τις έχω δει μόνο στρογγυλές με σοκολάτα έχω δειΕίδα στο σούπερ μάρκετ κάτι μπουκιες ρυζογκοφρετας με επικάλυψη σοκολάτας, έχεις άποψη;

Τι σαλάτα μαν ?Μακαρόνια κιμα, τριμενο τυρί ένα τέταρτο,δύο πιαταρες σαλάτα.