Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 577K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
μην μπλέκεις τώρα τις ρυζογκοφρέτες :coffee:

οι αρχόντοι μετά το φαγητό τρώνε βάφλα παγωτό και από δίπλα διπλό εσπρέσσο για το σβήσιμο
μετα το παγωτο ο καφες θα ειναι πιο πικρος και απο το κωνειο του κυρ σωκρατη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.012
Πόντοι
12.756
είμαι μεγαλωμένος μέσα στην αρχοντιά ακόμα και το μήλο το καθαρίζαμε με το μαχαίρι και το πιρούνι
θα μαθεις σε λιγο καιρο να τρως μαρμελαδα σε ατομικο κεσεδακι με φρυγανιες Βοσινακη εννοια σου:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.513
Πόντοι
6.256
μετα το παγωτο ο καφες θα ειναι πιο πικρος και απο το κωνειο του κυρ σωκρατη
Αυτό είναι το καλύτερο για να έρθεις στα ίσα σου και να ξυπνήσεις και να οδηγήσεις μετά με ασφάλεια όταν φεύγεις από το εστιατόριο :sunglasses:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.513
Πόντοι
6.256
θα μαθεις σε λιγο καιρο να τρως μαρμελαδα σε ατομικο κεσεδακι με φρυγανιες Βοσινακη εννοια σου:coffee:
Τι είναι αυτό? κάποια βιολογική ντελικατέσεν μάρκα?

Που την βρίσκουμε? στο κολωνάκι ή στον φάρο? :coffee:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.189
Πόντοι
7.745
απο αυριο νηστεια τυποι :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.680
Πόντοι
12.756
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ :zombie:

λευκο ταραμα να φας ανακατεμένο με λιγο ρωσσικΗ και να βουτηξεις μεσα σαρδελα αγορασμενη απο Περαια ιχθυοσκαλα και να κανεις μια βουτιά εκει στο μπιτσομπαρο στην Τουρμπαλι στο ριβιερα να σε παρουν τα ρευματα ..
Μολις σε ξεβρασει η θαλασσα στην Αγαθουπολη θα εισαι περδικι :coffee::coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.214
Πόντοι
16.235
εγώ χαλβά τρώω μόνο αυτόν με τη σοκολάτα και από αυτό τρώω μόνο τη σοκολάτα και πετάω τον χαλβά :confused:

από τα σημερινά μου αρέσουν καλαμαράκια, χταπόδι μόνο στα κάρβουνα και ότι έχει να κάνει με καβούρι.
Ξαφνικά θυμήθηκα τους χλεχλεδες αστούς που στον Στρατό δεν έτρωγαν πρόγευμα την Παρασκευή γιατί είχε σάντουιτς με χαλβά και δεν ήταν για τον ευαίσθητο ουρανίσκο τους...εγώ τσιμπουσα διπλό....:thefinge:.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.214
Πόντοι
16.235
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ :zombie:
Μακαρι να ηταν κάποιο κορίτσι από τους αγαπημένους μας χώρους αλλά προφανώς αυτά έχουν σιδερένιο ανοσοποιητικό.
Περαστικά ρε...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.513
Πόντοι
6.256
Ξαφνικά θυμήθηκα τους χλεχλεδες αστούς που στον Στρατό δεν έτρωγαν πρόγευμα την Παρασκευή γιατί είχε σάντουιτς με χαλβά και δεν ήταν για τον ευαίσθητο ουρανίσκο τους...εγώ τσιμπουσα διπλό....:thefinge:.
τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο? :confused::confused::confused::confused::confused:

εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.413
Πόντοι
2.606
τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο? :confused::confused::confused::confused::confused:

εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας :coffee:
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
δλδ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom