Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
ΟΧΙΈνας κωλομπαρας τυπε
ΟΧΙΈνας κωλομπαρας τυπε
Κοτόπουλο με κριθαράκι φούρνου μαν , μισό κιλό τριμμένο τυρί από πάνωΕσύ μαν τι τσιμπησες?

Δυνατό..Κοτόπουλο με κριθαράκι φούρνου μαν , μισό κιλό τριμμένο τυρί από πάνω![]()

Το κισμέτ φράουλα τι είναι γιατί εμείς είμαστε φτωχάντζες και δεν ξέρουμε ?Δεκατιανό..
Κρουασαν με γέμιση φυστίκη Υγιεινής.
Ρόφημα : Κισμετ φράουλα
Το κισμέτ φράουλα τι είναι γιατί εμείς είμαστε φτωχάντζες και δεν ξέρουμε ?
Επίσης η φυστίκη υγιεινής πωλείται στα καταστήματα υδραυλικών ??

Τι τυρί μαν?Κοτόπουλο με κριθαράκι φούρνου μαν , μισό κιλό τριμμένο τυρί από πάνω![]()
ΝΑΙ
Πεκορίνο ΑμφιλοχίαςΤι τυρί μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ
ΟΧΙΤι τυρί μαν?
ΝΑΙ
Regato kerrygold ψιλό τριμμένο μανΤι τυρί μαν?
ΝΑΙ

Αμφιλοχίας υποθέτω γιατί δεν σε έχω για παραπέραΟΧΙ
Πεκορίνο..
![]()
Πεταει ο γαιδσρος πετάει...Το φρέσκο κρεμμύδι πάει και στην ντοματοσαλατα.
Αργυρο τέτοιε μου..Το φρέσκο κρεμμύδι πάει και στην ντοματοσαλατα.
Παντζαροσαλάταάυριο μετα απο πίεση η δικιά μου με ζάλισε να πάμε σε μια συγκέντρωση πρώην συμφοιτητών της, επειδή δεν τους γουστάρω, θα ηθελα πρωτάσεις για φαγητό που παράγει αέρια, πολλα και βρωμερά, δεν θα υπάρχει θέμα θορύβου επειδή θα υπάρχει μουσική.
Μονο σοβαρές προτάσεις
άυριο μετα απο πίεση η δικιά μου με ζάλισε να πάμε σε μια συγκέντρωση πρώην συμφοιτητών της, επειδή δεν τους γουστάρω, θα ηθελα πρωτάσεις για φαγητό που παράγει αέρια, πολλα και βρωμερά, δεν θα υπάρχει θέμα θορύβου επειδή θα υπάρχει μουσική.
Μονο σοβαρές προτάσεις
Αβοκάντο.Η πράσινη κωλο-σως από πάνω τι είναι ?
Τύπε χτύπα μια γίγαντες με καρότα κτλ , μπρόκολο βραστό , 10 φέτες παστουρμά ( αν βρεις καμηλίσιο ακόμη καλύτερα ) και κάνα δυο τεμάχια αγκινάρες ψητές για σβήσιμοάυριο μετα απο πίεση η δικιά μου με ζάλισε να πάμε σε μια συγκέντρωση πρώην συμφοιτητών της, επειδή δεν τους γουστάρω, θα ηθελα πρωτάσεις για φαγητό που παράγει αέρια, πολλα και βρωμερά, δεν θα υπάρχει θέμα θορύβου επειδή θα υπάρχει μουσική.
Μονο σοβαρές προτάσεις