μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.833
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπέρα ναυάγια. Σαλάτα αντιδι, λαχανο, καρότο με λαδολέμονο και μια πίτα με ταραμά.
Θα περπατάς και θα χύνεις με τις καραβίδες.Βραδινό..
Καραβίδες με ρύζι σπυρωτό
Μπρόκολο με ζουμί απο βρασμένα μανιτάρια.
Κεφτέδες απο κολοκύθι.
Τυριά - κασέρια - ανθότυρο.
Μοσχάτο Ντάστυ.
Νηστεύεις από σήμερα;Καλησπέρα ναυάγια. Σαλάτα αντιδι, λαχανο, καρότο με λαδολέμονο και μια πίτα με ταραμά.
Σιγά μην βάλω και την Σονατα στο σεληνόφως...μέχρι φρέσκο κρεμμυδάκι φτάνει η δημιουργική μου διάθεση στην σαλάτα .Άντε και λίγο ραπανάκι στο τσακιρ κέφι.Αργυρο τέτοιε μου..
Βάλε κα σέληνο
Ραπανάκι στην ντομάτα - σαλάτα ?Σιγά μην βάλω και την Σονατα στο σεληνόφως...μέχρι φρέσκο κρεμμυδάκι φτάνει η δημιουργική μου διάθεση στην σαλάτα .Άντε και λίγο ραπανάκι στο τσακιρ κέφι.

Σπανιότατα ...δεν το συνηθίζω....απλώς για να μην πεταχθεί αν δεν έχω διαθέσιμο μαρούλι.Ραπανάκι στην ντομάτα - σαλάτα ?![]()
Φτωχέ μου αργυρο τέτοιεΣπανιότατα ...δεν το συνηθίζω....απλώς για να μην πεταχθεί αν δεν έχω διαθέσιμο μαρούλι.

Υπερβολή οι πατάτες με όλα αυτά...γενικώς όμως στηρίζω .Τσιμπά ένα λικε.Βραδινό..
Αποδομημενη Σπανακόπιτα
Πατάτες Τηγανιτές
Φάβα με λευκο αυθεντικό κρεμμυδι.
Χυμό Πορτοκάλι
Γλυκό : Γκαναζ μαυρη σοκολάτας
Λαντερα Σοκολατα
Άλλος πλήρωσε αλλά υπολογίζω 35-40 το ατομο χωρίς το κρασί. Τα πιάτα στη μέση όχι μεριδες1739221755[/automerge]
κοστος;
Όταν λες αποδομημενη; Σου φέραν το φύλλο, το σπανάκι, τη φέτα και τα μυρωδικα κι εσυ τα έφαγες και κουνηθηκες για να ενωθούν και να κάνουν σπανακόπιτα;Βραδινό..
Αποδομημενη Σπανακόπιτα
Όταν λες αποδομημενη; Σου φέραν το φύλλο, το σπανάκι, τη φέτα και τα μυρωδικα κι εσυ τα έφαγες και κουνηθηκες για να ενωθούν και να κάνουν σπανακόπιτα;
![]()

Γιατί τον ρωτάς και δεν του ρίχνεις κατευθείαν την αναφορά να στρώσειΌταν λες αποδομημενη; Σου φέραν το φύλλο, το σπανάκι, τη φέτα και τα μυρωδικα κι εσυ τα έφαγες και κουνηθηκες για να ενωθούν και να κάνουν σπανακόπιτα;
![]()
μην ξεχάσεις να κατουρήσει πριν πας για ύπνο….για βράδυ
μπουράτα
τσίκεν γουινγκς
ψητά μανιτάρια και λαχανικά
νερό 1.5Λ
όχι ρε τι είμαι κάνας μπάρμπας να έχω ακράτεια?μην ξεχάσεις να κατουρήσει πριν πας για ύπνο….
Γιουβαρλάκια με σάλτσα εννοεις ;Γιουβαρλάκια αυγολέμονο αγοραστο με μισή φρατζόλα ψωμί και φέτα. Τώρα γαριδάκια έξτρα και κοκακολα
![]()

Αυγολέμονο μαν. Οχι σουπα φυσικάΓιουβαρλάκια με σάλτσα εννοεις ;
![]()

Η έχεις φούσκα σαν κουβα η έχεις συνδέσει σωλήνα από την φούσκα σου κατευθείαν με την τουαλετα....δεν εξηγείται αλλιώς.όχι ρε τι είμαι κάνας μπάρμπας να έχω ακράτεια?![]()