argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.003
- Πόντοι
- 16.235
Καλύτερο το αριανι.Κεφίρ φράουλα
Όχι ότι νά ναι![]()
Κεφίρ με φρου φρου και αρώματα είναι ΚΑΤΙ ΣΑΝ κεφίρ.
Καλύτερο το αριανι.Κεφίρ φράουλα
Όχι ότι νά ναι![]()
Εμετό θα κάνεις ρε...απόπειρα αυτοκτονίας κάνεις;Δεν σε πιστεύω , εγώ μόλις ένα ρυζόγαλο σταμου και 3 πορτοκάλια .
... χαλβάς.Φασολάκια
Τυριά,κασερια
Σαλάτα ντομάτα με φρέσκο κρεμμυδακι
Σαλάμι
Ταραμάς
Χαλβάς
Τα παραπάνω για μεσημέρι
Χτύπησα ένα πιτογυρο για βραδυ
Αυτααααα...
Ένας είναι ο Χαλβάς : Σιμιγδαλένιος.... χαλβάς.
Τι χαλβάς μαν?
Φαρσαλων?
Σιμιγδαλενιος?
Με ταχινι?
Άμα ήταν και καθαρά Δευτέρα και δεν έτρωγες τα τυριά καί τα σαλαμια θα ήσουν άρχονταςΦασολάκια
Τυριά,κασερια
Σαλάτα ντομάτα με φρέσκο κρεμμυδακι
Σαλάμι
Ταραμάς
Χαλβάς
Τα παραπάνω για μεσημέρι
Χτύπησα ένα πιτογυρο για βραδυ
Αυτααααα...
Περίμενουμε να μας γνωστοποιησεις τις επίσημες ονομασίες των 2 άλλωνΈνας είναι ο Χαλβάς : Σιμιγδαλένιος.
Ο Κορμός λέγεται Κορμός..
Οχι Μωσαικό..
Δεν είναι πάτωμα
Mε ταχίνι...όταν είναι αλλου τύπου θα το διευκρινίζω απευθείας.... χαλβάς.
Τι χαλβάς μαν?
Φαρσαλων?
Σιμιγδαλενιος?
Με ταχινι?
Τωρα επειδή δεν είναι Καθαρά Δευτέρα έβαλα και ζωική πρωτεινη για να πιάσει το φαγητό αλλιώς σε λιγότερο από δύο ώρες πάλι θα μας κόψει λορδα.Άμα ήταν και καθαρά Δευτέρα και δεν έτρωγες τα τυριά καί τα σαλαμια θα ήσουν άρχοντας
Αναφορά μεχρι να μαθεις οτι τα λευκα τυρια δεν ειμαι ολα τυρια, έχουν ονόματα. Και οτι τα κιτρινα τυρια δεν ειναι ολα κασερια. Έχουν επίσης ονόματα.Τυριά,κασερια
Αναφορα NO2 που το εχεις δει γραμμένο ντοματα με φρεσκο κρεμμυδι;Σαλάτα ντομάτα με φρέσκο κρεμμυδακι
Στην Μακεδονία δεν περνάνε τα αθηνεζικα σας ...διαβατήριο στο χέρι μόλις περάσετε τα Τέμπη!Αναφορά μεχρι να μαθεις οτι τα λευκα τυρια δεν ειμαι ολα τυρια, έχουν ονόματα. Και οτι τα κιτρινα τυρια δεν ειναι ολα κασερια. Έχουν επίσης ονόματα.
Μόνο ξερό κρεμμύδι βάζετε στο χωριό σου στην σαλάτα ντομάτα;Αναφορα NO2 που το εχεις δει γραμμένο ντοματα με φρεσκο κρεμμυδι;
Εκει πανω το συνηθιζετε φρεσκο κρεμμυδι στην ντοματα δηλαδη;Μόνο ξερό κρεμμύδι βάζετε στο χωριό σου στην σαλάτα ντομάτα;
Αναφορά .
Ενα καλαμάκι σουβλάκι παρακαλώ..Στην Μακεδονία δεν περνάνε τα αθηνεζικα σας ...διαβατήριο στο χέρι μόλις περάσετε τα Τέμπη!
ενα σουβλακι με σουβλακιΕνα καλαμάκι σουβλάκι παρακαλώ..
Αργυρο τετοιε μου.
Το φρέσκο κρεμμύδι που πάει δηλαδή;Εκει πανω το συνηθιζετε φρεσκο κρεμμυδι στην ντοματα δηλαδη;
Αμ καλα σας λεει μια φίλη μου οτι δεν σας εχει για ανθρωπους.
Καλαμάκι ριγέ πλαστικό η οικολογικό;Ενα καλαμάκι σουβλάκι παρακαλώ..
Αργυρο τετοιε μου.