Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όχι ρε πούστη μου και την φαντα ???Μάγκες, και επίσημα πλέον η κόκα κόλα (κανονική και φλωρικη) με μεταλλικά ιχνοστοιχεία!!
![]()
Παγκόσμιος πλέον ο συναγερμός για τα επικίνδυνα αναψυκτικά της Coca Cola - Επεκτείνεται η ανάκληση - Ειδοποίηση σε 18 χώρες
Από τις ΗΠΑ μέχρι το Λιχτενστάιν και από την Ελβετία μέχρι την Ολλανδία και την Ιταλία, ανακαλούνται τα αναψυκτικά που περιέχουν μεταλλικά θραύσματα.cibum.gr
![]()
ΥΓ πλάκα κάνω λόγω του νήματος, το θέμα είναι σοβαρό, υποτίθεται πως υπήρχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε μεγάλες εταιρείες για τον ελεγχο ποιοτητας των προϊόντων....
Και σαλατα με δυο σταγονες λαδι.
Αυτά είναι για αρχή έρχονται μπριζόλες μπιφτέκιαΚαι σαλατα με δυο σταγονες λαδι.
Κατι εχιε ο αδερφος, αδερφε. Ετοιμασου, ελα να με παρεις να παμε να τον βοηθησουμε.
Εκτος αν ειναι για να τον κρατήσει μεχρι να ξεκινησει ο θυρλος σημερα.
Και σαλατα με δυο σταγονες λαδι.
Κατι εχιε ο αδερφος, αδερφε. Ετοιμασου, ελα να με παρεις να παμε να τον βοηθησουμε.
Εκτος αν ειναι για να τον κρατήσει μεχρι να ξεκινησει ο θυρλος σημερα.
Οχι καλα ειναι. Μολις ειπε οτι ειναι για προθέρμανση.
κατι εχει ο αδερφος.......
ουφ...ανησυχησαμεΟχι καλα ειναι. Μολις ειπε οτι ειναι για προθέρμανση.
Εσύ αδελφέ?ουφ...ανησυχησαμε![]()
ρολακια κοτοπουλο αδερφε με πατατουλες....Εσύ αδελφέ?
Man μην ανησυχεις, το προβλημα ειναι μονο στα πλαστικα μπουκαλια 0,5λτ. Ειναι γνωστο οτι η ευεργετικες ιδιοτητες της Φαντα ισχυουν μονο στο τσιγκινο κουτακι, κατι με τα ελευθερα ηλεκτρονια και τα ιοντα, δεν θυμαμαι καλα, ρωτα τους επιστημονες του μπου....Όχι ρε πούστη μου και την φαντα ???
τα ελευθερα ιοντα τυπε....εχει αναλυθειMan μην ανησυχεις, το προβλημα ειναι μονο στα πλαστικα μπουκαλια 0,5λτ. Ειναι γνωστο οτι η ευεργετικες ιδιοτητες της Φαντα ισχυουν μονο στο τσιγκινο κουτακι, κατι με τα ελευθερα ηλεκτρονια και τα ιοντα, δεν θυμαμαι καλα, ρωτα τους επιστημονες του μπου....
Αυτό μας έλειπε τώρα τύπε να μείνεις έγκυος και να τρέχουμε να βρούμε ποιος είναι ο πατέραςΠαιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;![]()