tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.182
- Πόντοι
- 1.406
Τι λάθος εικόνα έχω?Έχετε λάθος εικόνα για τον δύστυχο τούτο υπερήλικα..
Φευ!
Βασικά και που είσαι ακόμα ξυπνιος, είναι ένα θέμα. Πόσο μάλλον να πινεις και ξυδια

Τι λάθος εικόνα έχω?Έχετε λάθος εικόνα για τον δύστυχο τούτο υπερήλικα..
Φευ!

Βλέπετε τι παραισθήσεις σας προκαλεί η αποχή σας από το Νήμα;;;Τι λάθος εικόνα έχω?
Βασικά και που είσαι ακόμα ξυπνιος, είναι ένα θέμα. Πόσο μάλλον να πινεις και ξυδια![]()
Ο κιμάς πάει στα μακαρόνια και στο πεϊνερλι. Μακρυά από τα γεμιστά μας,Η πρωτη επιλογη θα εκτελεστει με το τελος της ψηφοφορίας.
Οποιος απο τους 46 δηλωσει οτι παιρνει την ψηφο του πισω, αυτη θα προστεθει στους 40 των γεμιστων με κιμα και θα απαλλαχτει απο την τιμωρια.
Πολυ πινεις θειο.Και σκέτο Oban τώρα επειδή με εκνεύρισαν στους παππούληδες.
Ρουφα και αέρα μαζί μη το πιεις ξεροσφύριΚαι σκέτο Oban τώρα επειδή με εκνεύρισαν στους παππούληδες.
στο περιπου τα γραμμαρια. την τουλουμπα την εκαψα μετα 40 λεπτα γρηγορο περπατημαTo γύρισες στην δίαιτα ρε Χρηστάρα;
Ανησυχώ που βλέπω γραμμάρια ...μην αυτομαστιγωθεις αν φας δέκα γραμμάρια παραπάνω.
Ευτυχώς το σώζεις με την τουλουμπα..αλλά με μια ολόκληρη ακυρωνεις ολη την προσπάθεια που έκανες πριν.

Πω ρε πουστη σκετο πάει το στομάχιΝεσκαφε σκετο ατελειωτη ευχαριστηση![]()

Μιλαμε για ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ στο καφε/τυροπιταδικο.Νεσκαφε σκετο ατελειωτη ευχαριστηση![]()
Ελα, ετοιμη ειναι. Αυριο θα την πλακωσεις μεσα στο παρασκευαστηριο. Τι αλλο να σου πει δηλαδη η γυναικα;Εσπρέσσο, μπαγκέτα με γαλοπούλα καπνιστή, γραβιέρα Κρήτης, ντομάτα, μαγιονέζα.
Τό μωρό μου πρότεινε νέο είδος νά δοκιμάσω, γιαούρτι με μέλι, ανανά, μήλο καί granola
Καλημέρα κύριοι.
Είδα δίπλα δεν πήρες απάντηση, όχι ότι περίμενα ότι θά απαντούσαν αλλά λέμε τώρα.Ελα, ετοιμη ειναι. Αυριο θα την πλακωσεις μεσα στο παρασκευαστηριο. Τι αλλο να σου πει δηλαδη η γυναικα;
Τυχερακια.
Ακόμα χειρότερος ο γαλλικός σκέτος...σκέτο δηλητήριο είναι χωρίς ζάχαρη και γάλα.Πω ρε πουστη σκετο πάει το στομάχι![]()
Τζιφός η υπόθεση, πέσαν οι αγαπουληδες από νωρίς και σε μενα δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα....Πάω να δω τι φρέσκο και λαχταριστο έχουν να προσφέρουν οι 3 φουρναρισσες!