Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Aπο πιο Μπρέντ τυπε?Τύποι, παγωτό μαύρη σοκολάτα από μπρεντ φακτορυ. 10/10
Φαι δεν εφαγες?Τύποι, παγωτό μαύρη σοκολάτα από μπρεντ φακτορυ. 10/10
Μπα, παγωτάκι μόνοΦαι δεν εφαγες?
Θα σε παει τσίρλα η μαυρη σοκολατα νηστικόςΜπα, παγωτάκι μόνο

χαχαχα, έχω φάει τύπε.Θα σε παει τσίρλα η μαυρη σοκολατα νηστικός![]()
Εμ μάνα μου, προφανώς και θα έτρωγες και φέτα, που να σε πιάσει το ψευτογεμιστο που έφαγες.Γεμιστά, τα οριτζιναλ, τα ορφανα.
Εφαγα και φέτα γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Κόκα ζιρο και τσουρέκι το απόγευμα.
Αναφορά σε όποιον μιλήσει για αναφορά για τα γεμιστά χωρίς κιμά.
Σε πρόλαβα και εφαγες αναφορά απο πριν.Εμ μάνα μου, προφανώς και θα έτρωγες και φέτα, που να σε πιάσει το ψευτογεμιστο που έφαγες.
Έχεις φάει όχι αναφορά, αλλά ΜΗΝΥΣΗ διότι αποκάλεσες τα γιαλατζι γεμιστά ως ορίτζιναλ.
ΟΡΊΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΜΈΣΑ ΤΣΙΤΣΙ.
Πορτοκαλάδα + ελιές = κουστούμι με παντόφλες. Αναφορά και αφαίρεση 100 πόντωνΨωμί ελιές πορτοκαλάδα φραπέ σκέτο και πολύ νερό!!!!! ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΝΕΡΌ!!!
Αρμέγεις αμύγδαλά ρε μπρο; Και σε είχα για σοβαρό άτομο. Αναφορά για το βίγκαν γάλα. Επειδή έχεις δείξει καλή συμπεριφορά δε θα προχωρήσω σε αφαίρεση πόντων.Γάλα αμυγδάλου , μουστοκούλουρα![]()
Έρχομαι σαν μάρτυρας υπεράσπισης του @dimigoall .Αρμέγεις αμύγδαλά ρε μπρο; Και σε είχα για σοβαρό άτομο. Αναφορά για το βίγκαν γάλα. Επειδή έχεις δείξει καλή συμπεριφορά δε θα προχωρήσω σε αφαίρεση πόντων.
Έλα, έλα, μήπως θες να ξανακάνουμε ψηφοφορία;Εμ μάνα μου, προφανώς και θα έτρωγες και φέτα, που να σε πιάσει το ψευτογεμιστο που έφαγες.
Έχεις φάει όχι αναφορά, αλλά ΜΗΝΥΣΗ διότι αποκάλεσες τα γιαλατζι γεμιστά ως ορίτζιναλ.
ΟΡΊΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΜΈΣΑ ΤΣΙΤΣΙ.
+1Έλα, έλα, μήπως θες να ξανακάνουμε ψηφοφορία;
Τα ορίτζιναλ και αυθεντικά γεμιστά δεν έχουν κιμά.
Ακόμα να χωνέψετε την ήττα σας ;
Τα μόνα γεμιστά που επιτρέπεται να μην έχουν μέσα κιμά είναι τα γεμιστά Παπαδοπούλου.Έλα, έλα, μήπως θες να ξανακάνουμε ψηφοφορία;
Τα ορίτζιναλ και αυθεντικά γεμιστά δεν έχουν κιμά.
Ακόμα να χωνέψετε την ήττα σας ;
Ενταξει με την νηστεία.Πένες ακριβες με χειροποίητη σάλτσα με ντομάτα, μανιτάρια και πιπεριές λόγω Μ. Εβδομαδας.
Χωρίς τυρί.
Σχεδόν καθόλου νερό.
Θα κοπεί η ανάπτυξη σας βρε Ιούδες αν δεν φάτε τσιτσι μια βδομάδα;;;7 ποδια κοτας με μπαρμπεκιου σος
ονιον ρινγκς
1 λιτρο νερο
Θα κοπεί η ανάπτυξη σας βρε Ιούδες αν δεν φάτε τσιτσι μια βδομάδα;Χοιρινό κότσι, μακαρονοσαλάτα πουτανέσκα, κόκα ζίρο για το φούσκωμα![]()