gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.659
- Πόντοι
- 7.415
Ααα υπάρχει και άντρας; Σα δε ντρέπεσαι σατυρε που ξεμυαλιζεις τα κοριτσοπουλα!!!Εφυγε στο χωριό μαζι με τον άντρα της..
Ασε..
Την πάτησα..![]()
Ααα υπάρχει και άντρας; Σα δε ντρέπεσαι σατυρε που ξεμυαλιζεις τα κοριτσοπουλα!!!Εφυγε στο χωριό μαζι με τον άντρα της..
Ασε..
Την πάτησα..![]()
67 χρονών είναιΑαα υπάρχει και άντρας; Σα δε ντρέπεσαι σατυρε που ξεμυαλιζεις τα κοριτσοπουλα!!!
Τι σύνταξη παίρνει μαν ?67 χρονών είναι
![]()
Η γριά η κότα έχει το ζουμί67 χρονών είναι
![]()
Τι σύνταξη παίρνει μαν ?![]()
Πω ρε πούστηΔεν ξέρω..
Υπολογίζω 2500 ευρώ.
![]()
Ναι αλλά δε θέλω να φάω σούπα....Η γριά η κότα έχει το ζουμί
Υπάρχουν ρε τέτοιες συντάξεις ??Δεν ξέρω..
Υπολογίζω 2500 ευρώ.
![]()
3 κρουασαν με σοκολάτα, Fanta με ανθρακικο.
Tο νερο πλέον είναι νερό φίλτρου ,όχι βρύσης.Αρακάς λαδερος με πατάτα και καρότο.
Σαλάτα λάχανο καρότο
Φέτα Βυτίνας
Ψωμί ολικής προζυμενιο
Νερό βρύσης - ΦΤΗΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΟ
Τον μπαφο τον δοκιμασα στην εφηβεια, δεν το σηκωνω, με χαλαει, ψαξε αλλου για πελατη.Μπαφο και μετά ακαποτο ;![]()
Τυπε μόλις τον χαρακτηρισες ως τραβελογαμη χασισεμπορο ή είναι ιδέα μου;Τον μπαφο τον δοκιμασα στην εφηβεια, δεν το σηκωνω, με χαλαει, ψαξε αλλου για πελατη.
Για το αλλο, με καποτα ητανε. Αλλωστε μπαφος και γαμησι δεν βγαινει. Μην ξεχασω να σου πω ότι ητανε κανονικη γυναικα με μουνι απο την ημερα που γεννηθηκε, οχι με καμπανελια και βυζομπαλα.
Τον μπαφο τον δοκιμασα στην εφηβεια, δεν το σηκωνω, με χαλαει, ψαξε αλλου για πελατη.
Για το αλλο, με καποτα ητανε. Αλλωστε μπαφος και γαμησι δεν βγαινει. Μην ξεχασω να σου πω ότι ητανε κανονικη γυναικα με μουνι απο την ημερα που γεννηθηκε, οχι με καμπανελια και βυζομπαλα.
εννοείται μαν. εσύ μόνο κανονικεσ γυναίκες.. Μην ξεχασω να σου πω ότι ητανε κανονικη γυναικα με μουνι απο την ημερα που γεννηθηκε, οχι με καμπανελια και βυζομπαλα.