ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.002
- Πόντοι
- 6.756
Βρε τραβα μέσα στο τρελάδικο εσύ,πετάγεσαι σα πουτσα σε σένα μιλάω.Στραβός εισαι ?
![]()
Βρε τραβα μέσα στο τρελάδικο εσύ,πετάγεσαι σα πουτσα σε σένα μιλάω.Στραβός εισαι ?
![]()
Μισό λεπτο :Βρε τραβα μέσα στο τρελάδικο εσύ,πετάγεσαι σα πουτσα σε σένα μιλάω.
Η μυντζηθρα πρεπει να καταργηθει με νόμο για προσβολή της ελληνικης τυροκομίαςΑναφορά για την τριμμένη μυζήθρα, στα μακαρόνια βάζουμε παρμιτζανο-ρετζιανο
Ναι!Παστητσαρα μαν?
Γαμαει η μυζήθρα ,ειδικά ξηρομυζηθρα τριμμένη στα μακαρονιαΗ μυντζηθρα πρεπει να καταργηθει με νόμο για προσβολή της ελληνικης τυροκομίας
Πω ρε πούστηΠαστίτσιο![]()
Χορταστικό κομμάτι μανΠαστίτσιο![]()
Εγώ δεν είμαι βυζολαγνος, μου αρκεί και το 2αριΑπό τριάρι και πάνω μαν γίνεται δουλίτσα![]()
Η κυρά Μαρία, του @Panos 1978 μήπως του κάνει; Ή είναι κλειστού κύκλου;Και κάποια να τον ταΐζει...
Έχουμε καμιά?![]()
Η κυρά Μαρία έτρεχε στους γιατρούς σημερα και δεν πρόλαβε να μαγειρέψει;Πρωί μπαγκέτα κοτόπουλο , μεσημέρι κοτόπουλο
Βράδυ ?
Κοτομπουκιές
![]()
Αναφορά για αυτό που είπες.Η μυντζηθρα πρεπει να καταργηθει με νόμο για προσβολή της ελληνικης τυροκομίας
Η κυρά Μαρία, του @Panos 1978 μήπως του κάνει; Ή είναι κλειστού κύκλου;
Εφυγε στο χωριό μαζι με τον άντρα της..Η κυρά Μαρία έτρεχε στους γιατρούς σημερα και δεν πρόλαβε να μαγειρέψει;
Της στέλνω αναφορά
Η zero από πού μαν ?Προεδρική μεριδα σαλάτα επίσης προεδρική,σαγανάκι σαλάτα τυροψωμο ζιρο
Σε τι ξύλο καπνιστηκε ο τόνος μαν?Tόνος καπνιστός κονσέρβα, ντοματίνια, ελιές, κρεμμύδι φρέσκο, 2 αυγά XL σφιχτά και από βραστά πατάτα, καρότο και αρακά. Λάδι, αφρίνα και λεμόνι.
Είπα να φάω κάτι ελαφρύ.
ΤαβερνόξυλοΣε τι ξύλο καπνιστηκε ο τόνος μαν?
Ντεκαντανς μαν, σε είχα για βελανιδιά από ουισκοβαρελο...Ταβερνόξυλο