Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.444
- Πόντοι
- 6.256
θα πάω και θα γυρίσω με ένα παλιό μερσεντές γεμάτο με τη πράμαΔε θα πας τωρα να δεις και τον παππου που είναι 103 χρονών?

θα πάω και θα γυρίσω με ένα παλιό μερσεντές γεμάτο με τη πράμαΔε θα πας τωρα να δεις και τον παππου που είναι 103 χρονών?

στείλε να πάρω και κουλο-επίδομανα σου στειλω το αλλοδαπων να πας και τσαμπα;![]()
τεπελένιΠοιο χωριο ;
Τον Οκτώβρη προς τα τελη. Παρέλαση με παρέλαση παει το κορταριθα πάω και θα γυρίσω με ένα παλιό μερσεντές γεμάτο τη πράμα![]()

Που να είναι ο φίλος μας ο px
στο κωργιό το ραντίζουμε με ειδικά φάρμακα και φυτρώνει όλο το χρόνοΤον Οκτώβρη προς τα τελη. Παρέλαση με παρέλαση παει το κορταρι![]()
Το γνωστό φάρμακο?στο κωργιό το ραντίζουμε με ειδικά φάρμακα και φυτρώνει όλο το χρόνο![]()

η συνταγή είναι μυστική όπως της κόκα κόλαΤο γνωστό φάρμακο?![]()
Ναι αλλά διαβαζουνε μπου και τις σύγχρονες γαστρονομικες τάσεις και το σερβίρανε σε χωριστό πιάτο. Εγω απλά ένωνα τις μπουκιες για να έχω την πλήρη απόλαυση μιας σπανακοτυροπιτας...Σπανακόπιτα με τυρί ;
ΕΙΜΑΙ ετοιμοςΠου να είναι ο φίλος μας ο px
Μας λείπει
Φίλε ετοιμάσου Τετάρτη ή Πέμπτη ...κατεβαίνω φορτωμένος με κλεμμένα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα ...
Θέλω στα καλύτερα ψαράδικα μετά καλύτερα μπαράκια κ βράδυ μπουζούκια με τα πιο κλασατα αθηναϊκά μωρά ....
Βαρέθηκα να φανώ γκόμενες που μυρίζουν προβατίλας

Τελικά ισχύει το ......ΕΙΜΑΙ ετοιμος![]()
ΔΕΝ θα φερεις κλεμμενα θα φερεις αυτα που κερδισες με τον ιδρωτα σουΤελικά ισχύει το ......
Το κλέφτη πολύ εμισησαν
Τα κλεμμένα ουδείς![]()

Τότε μάς κόβω Για πλατεία Βάθης για φαλαφελΔΕΝ θα φερεις κλεμμενα θα φερεις αυτα που κερδισες με τον ιδρωτα σου![]()
ΔΕΝ πειραζειΤότε μάς κόβω Για πλατεία Βάθης για φαλαφελ![]()

Δεν πειράζει ,,πάλι πλούσιοι θα νιώθουμε εκει στη Βάθης έστω κ με ένα δεκαρικο.στην τσέπη ...ΔΕΝ πειραζει![]()
Καλή τύχη μαν!Σήμερα έλιωσα φίλε ατηνεζε Λιχαδονήσια κ Λουτρά Αιδηψού....αν ρίξω τη γιαγιά από.νεα Υόρκη που ήταν δίπλα μου τότε θα φάμε καλά ...έχει 5500$ σύνταξη
Ακούμπησε μήπως το ντεπον στο σουβλάκι ?Για πρωινο, ενα χτεσινο σουβλακι (ψυγειου), μια κουπα εσπρεσαρα αμερικανο σκετη, και ενα δεπον για τον πονοκεφαλο
![]()