troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
παιζει...αλλα εσυ ?Εσύ μπορεί να έριξες καμμία φέτα σαλάμι στην κάλπη.
παιζει...αλλα εσυ ?Εσύ μπορεί να έριξες καμμία φέτα σαλάμι στην κάλπη.
Gamieste.Θα το πεταξει από πανω το παγωτο.
φιλε μου εξ ορεινης Γλυφαδας ορμωμενε λογω υποχρεωσεων ειμαι ολη μερα με ενα τοστ με τυρι( δηλαδη κασερι) και τωρα περιμενω πιτες με σουβλακιατι τσιμπησες καμπισιε φιλε μου;
Ήσουν ανάμεσα στο σαλάμι και το μπε'ι'κον προφανώς...παιζει...αλλα εσυ ?
Κ εγώ σ αγαπω.Gamieste.![]()
ρε αει γαμησου και χαλασα 37 κλικ στο πληκτρολογιο για εσενα κακομοιρηΉσουν ανάμεσα στο σαλάμι και το μπε'ι'κον προφανώς...
..και που να βρεις διανυκτερεύον τμήμα αποκατάστασης νυχιών ...ζεις ένα δράμα κι εσύ...συμπάσχω...ρε αει γαμησου και χαλασα 37 κλικ στο πληκτρολογιο για εσενα κακομοιρη
μου λείπει το κωριό μανΑπό Δημητσάνα μαν.
Σου γκαμησω τη μπουφανα.
Δε θα πας τωρα να δεις και τον παππου που είναι 103 χρονών?μου λείπει το κωριό μαν![]()
να σου στειλω το αλλοδαπων να πας και τσαμπα;μου λείπει το κωριό μαν![]()
Ποιο χωριο ;μου λείπει το κωριό μαν![]()
Έχει καρτια ταυτότητα τώρα και δικό του σπίτι. Και στραβωνει και με τα πακιανα σου στειλω το αλλοδαπων να πας και τσαμπα;![]()
ΦιεριΠοιο χωριο ;
θα πάω και θα γυρίσω με ένα παλιό μερσεντές γεμάτο με τη πράμαΔε θα πας τωρα να δεις και τον παππου που είναι 103 χρονών?
στείλε να πάρω και κουλο-επίδομανα σου στειλω το αλλοδαπων να πας και τσαμπα;![]()
τεπελένιΠοιο χωριο ;
Τον Οκτώβρη προς τα τελη. Παρέλαση με παρέλαση παει το κορταριθα πάω και θα γυρίσω με ένα παλιό μερσεντές γεμάτο τη πράμα![]()
Που να είναι ο φίλος μας ο px
στο κωργιό το ραντίζουμε με ειδικά φάρμακα και φυτρώνει όλο το χρόνοΤον Οκτώβρη προς τα τελη. Παρέλαση με παρέλαση παει το κορταρι![]()